Results 1 to 5 of 5

Thread: Έχασα πριν Αρχίσει ο Αγώνας

  1. #1
    Newbie
    Join Date
    Nov 2017
    Posts
    1

    Έχασα πριν Αρχίσει ο Αγώνας

    Καλησπέρα σε ολο το φόρουμ..Παίζω το Παιχνίδι 4 μήνες...Σήμερα όμως έγινε το παρακάτω περίεργο συμβάν,και ας μπορεί να μου δωθεί μια απάντηση απο τους αρμόδιους η απο κάποιον που έχει πάθει κάτι αντίστοιχο..ο αγώνας ηταν προγραμματισμένος στις 10.20..προσπαθώ να είμαι μέσα σε όλους τους αγώνες..και στις 10.15 προσπάθησα να μπω στο παιχνίδι αλλά μου έλεγε σφάλμα σύνδεσης..οταν τελικά μπήκα στις 10.22 μου είχε βάλει στην αρχική τον επόμενο αγώνα και οτι δηλαδή ο αγώνας έγινε και έληξε 0-0..δηλαδή μέσα σε 2 λεπτά τελείωσε ο αγώνας οταν ο αγώνας διαρκεί τουλάχιστον 10 λεπτά?ας μου απαντήσει κάποιος τι έχει γίνει..δηλαδή επειδή ο πρώτος έχει καλή ομάδα και έχει πληρώσει πολλά απο οτι φαίνεται για να την φτιάξει πρέπει να του δώσουν απο τώρα το πρωτάθλημα?γιατι έπαιζα με τον τελευταίο και με ενδεχόμενη νίκη μείωνα την διαφορά..εγω προσωπικά δεν εχω δώσει μέχρι τώρα χρήματα..απλά μάζεψα κάποια τόκεν απο αυτά που δίνουν και έφτιαξα μια ομάδα η οποία είναι περσυνή να το πω έτσι και θα μείνει έτσι μέχρι να λήξουν τα συμβόλαια τους...οι παίκτες πέρσυ ήταν πεντάστεροι..και φέτος τετράστεροι και όσοι γίνανε πάλι πεντάστεροι..εχω 23 παίκτες για να μπορώ να διαχειρίζομαι καλύτερα την ομάδα και να μπορώ να ξεκουράζω και κάποιους παίκτες για τον λόγο οτι αν παίζεις κάθε μέρα 2 παιχνίδια και πολλές φορές με μικρή διαφορά ώρας πρέπει να κάνεις μια σωστή διαχείρηση..τέσπα..συγνώμη αν κούρασα και αν μπορώ να μάθω τι έγινε σήμερα..

  2. #2
    Addicted Tesla's Avatar
    Join Date
    Jun 2016
    Location
    Thessaloniki
    Posts
    640
    Πολλοί το πάθαμε αυτό σήμερα. Εγώ βέβαια νίκησα. Από ότι κατάλαβα είναι σαν να έγινε ο αγώνας manual. Σαν να μην ήσουν Online δηλαδή και έπαιξε bot εναντίων bot.

    Το θέμα έχει αναφερθεί και αν υπάρξει νεότερο θα ενημερώσω. Αν και με τόσα άλλα bug που μας κυνηγάνε δεν νομίζω να δώσουν τόσο βάση σε αυτό.
    In Tesla FC's club we fight for glory in our fields. Our mission is a wealthy, yet promising team,
    that spreads its ideas beyond the horizon and leads our spirit to the victory.

    • A.E.K. FC
      | seasons 01 -> 37 |

    • Tesla F.C.
      | seasons 38 -> 67 |

    • Dragons F.C.
      | seasons 68 -> 75 |

  3. #3
    Apprentice Fcgrfr's Avatar
    Join Date
    Feb 2016
    Posts
    277

    Nordeus και τα παράλληλα σύμπαντα

    Σήμερα 11 παρά το πρωί έπαιζα παιχνίδι πρωταθληματος και όπως κάνω με σχεδόν ολα τα παιχνιδια μου το παρακολουθουσα
    Περνά το πρωτο ημιχρονο 0-0 στην αρχη του δευτερου σκοραρω και προλαβαινω να κανω δυο διορθωτικές αλλαγες στη συνθεση της ομαδας, τους οοποιους παιχτες βλεπω να μπαινουν κανονικα στην ομα
    Ξαφνικα η συνδεση χανεται ...ελεγχω το δίκτυο ολα καλα αλλα στο παιχνιδι δεν με βαζει
    Τελικα καταφερνω μετα απο 10 λεπτα να συνδεθω και φυσικα τρεχω να δω αποτελεσμα...
    5-0 νικη, βλεπω τα στατιστικα και παρατηρω οτι αρχισα να σκοραρω απο το 6 λεπτο του πρωτου ημιχρονου το σκοραρισμα συνεχιζει με αλλα 2 τερματα στο πρωτο και αλλα 2 στο δευτερο, ο σκορερ που ειδα εγω στο δευτερο ημιχρονο δεν υπαρχε κανι και οι αλλαγες δεν εχουν γινει...

    Τι χανω εδω? προφανως κατι εγινε που συνέπεσε με την αρχή του νεου διαγωνισμου...

  4. #4
    Greek Forum Moderator nikolgiorgos's Avatar
    Join Date
    Jul 2014
    Posts
    17,714
    επειδή δεν χρήζει περαιτέρω σχολιασμού, γενικά το πρωί έγινε μπάχαλο.
    Πολλά παιχνίδια παίχτηκαν στο αυτόματο
    Καλώς ήρθατε στο Ελληνικό φόρουμ
    http://forum.topeleven.com/%CE%93%CE...%B4%CE%B1.html

  5. #5
    Apprentice Fcgrfr's Avatar
    Join Date
    Feb 2016
    Posts
    277
    μιας και υπαρχει μεγαλη διαφορα μεταξυ αυτου που εβλεπα και αυτο που γραφτηκε στο τελος...πχ τους καλυτερους μου παιχτες να πεταν την μπαλα στα περιστερια...μηπως να το βαλω στο αυτοματο τελικα συμφερει?