Results 1 to 10 of 11
Like Tree13Likes

Thread: Πολυ σοβαρη ερωτηση.

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Greek Forum Moderator nikolgiorgos's Avatar
    Κάθε αγώνας έχει διαφορετικές συνθήκες και μοτίβα.
    Ας σου αναλύσω τον σημερινό μου αγώνα (πριν λίγη ώρα).
    Παίζω στο τσου-λου με πιο αδύναμο αντίπαλο.
    Η ομάδα μου γενικά έχει ποιότητα 106 -113% ανάλογα με ποιούς παίκτες έχω μέσα.
    Ο αντίπαλος είναι γύρω στο 90%.
    Αυτή την εποχή "τρέχω" το νέο μου ρεκόρ στις νίκες (58 σερί) και φοβάμαι ότι μου την έχει στημένη το παιχνίδι για Χ ή ήττα.
    Με τον αντίπαλο έχουμε παίξει στον 1ο γύρο του ομίλου και νίκησα εκτός με 0-5.
    Δεν ήταν στον αγώνα, πιθανόν να μην είναι ούτε σήμερα και έχει στημένη την ομάδα 4-4-2 κλασσικό.
    Αυτός ο συνδυασμός "σκοτώνει".
    Οπότε και εγώ λέω να μην δω τον αγώνα και τον βλέπω με την 2η μου ομάδα σαν "φίλος".
    Στο αυτόματο δηλ.
    Αν έμπαινε μέσα, θα έμπαινα και εγώ.
    Βλέπω στο 4', τρώω γκολ από κόρνερ.
    Στο 9' τρώω κίτρινη και τραυματίζω αντίπαλο
    στο 14' 2η κίτρινη και γκολ από φάουλ - σέντρα κοντά στο κόρνερ.
    Βρώμα η δουλειά λέω.
    Μπαίνω λοιπόν με το κανονικό μου προφίλ στον αγώνα και από

Κανονική- αντεπιθέσεις- τα άλλα νορμάλ
    το γυρνάω σε
    Επίθεση - έντονη πίεση- οφσάιντ αλλά όχι μτμ γιατί ήταν νωρίς και θα έχανα πολύ κατάσταση.
    Άλλωστε δεν είχε και ΑΜ ο αντίπαλος.
    Στο 21΄τον ισοφαρίζω και το γυρνάω στο 58'.
    Φοβόμουν μην μου βάλει και άλλο γκολ και συνέχισα με πίεση και επίθεση για να βάλω ακόμα ένα αλλά δεν μπήκε άλλο γκολ.
    Εξτρά μπόνους επίθεσης.

Αλλαγές
    - δεν άλλαξα το τέρμα μου αν και είχε χαμηλό βαθμό και τελείωσε με 5.8
    Δεν έχω άλλο καλό τέρμα , ως τώρα στα ματς ήταν καλός και έτσι προφανώς η βαθμολογία του ήταν από την ροή του αγώνα (και τα 2 γκολ) και τον παράγοντα τύχη - σενάριο του αγώνα.
    - δεν άλλαξα τον αμυντικό μου τον VAN AERLE γιατί αν και είχε κάρτα από νωρίς, η κάρτα ήρθε από τον τραυματισμό του αντιπάλου οπότε λέω δεν θα φάει και 2η.
    - δεν άλλαξα τον MC WINTER γιατί είχε μεν κάρτα αλλά είχε καλό βαθμό, στο 7 - 7.2 και δεν κατέβαινε οπότε λέω δεν θα φάει 2η κίτρινη.
    - άλλαξα τον τον AMC που είχα βάλει και ήταν χαμηλά αλλά η αλλαγή δεν προσέφερε κάποιο γκολ.

Click image for larger version. 

Name:	CH L almost troll.jpg 
Views:	71 
Size:	70.0 KB 
ID:	92364
    Γενικά βλέπω ότι αυτή την σεζόν, πρέπει να χρησιμοποιώ αρκετά την έντονη πίεση (κάπου από το 40' και μετά) γιατί στο νορμάλ δεν μου βγαίνει.
    Δυστυχώς λέω πρέπει , γιατί αυτό φέρνει μεγαλύτερη απώλεια κατάστασης η οποία δεν έχει και κάποια ανταπόδωση στην ανάπτυξη των παικτών.

Τουλάχιστον συνεχίζουμε ακάθεκτοι
    Click image for larger version. 

Name:	stats d9.jpg 
Views:	71 
Size:	55.1 KB 
ID:	92365
    Last edited by nikolgiorgos; 12-18-2017 at 07:30 PM.
    Καλώς ήρθατε στο Ελληνικό φόρουμ
    http://forum.topeleven.com/%CE%93%CE...%B4%CE%B1.html