εγω ειχα το s4mini παλιο κινητο.κ σε μια φαση δεν εκανε update το te.εσβησα αλλες εφαρμογες κ ολα καλα.
Αν κάνεις εκκαθάριση στο T11, την επόμενη φορά που θα το τρέξεις, θα κάνει download data.
Η πρόοδό σου στο Τ11 δεν θα χαθεί.
upd: Εχει δικιο ο divinitygr, τελικα θα κερδίσεις από αυτή την ενέργεια χώρο στο κινητό.
Επιπροσθετα, μπορεις να απεγκαταστησεις άλλες εφαρμογές ή να χρησιμοποιήσεις κάποιο πρόγραμμα που καθαρίζει την cache πριν σκεφτείς την αγορά εξωτερικής SD card.
Sent from my SM-T710 using Tapatalk
Last edited by dsio; 12-28-2017 at 11:21 AM.
Club: LEGENDS FC (Level: 50)
40x League, 24x Champions League, 26x Cup, 12x Super Cup
18x Triple Crown
10x Quadruple Crown
Association: OPA MATSIOULA F.C.
Highest Division: Diamond
Θα χαθουν τα δεδομενα ( ξανακατεβενουν ) οπως ειπε και ο dsio και οι ρυθμισεις παιχνιδιου / κωδικοι
Ρυθμισεις = Το αν θες να υπαρχει ηχος κτλ - Κωδικοι: Τα στοιχεια συνδεσης - Οχι συστηματα ομαδας κτλ
3,61GB ειναι πολλα οποτε καντο. Προχθες εκανα uninstall το app και το ξαναπερασα. Τα data μου ειναι περιπου 250ΜΒ
εγώ κάνω εκκαθάριση σχεδόν κάθε μέρα γιατί παίζω με πολλές ομάδες και αυτό με βοηθάει να μαζεύω καλύτερα τα βαλιτσάκια (βίντεο) για κάθε μια από αυτές.
Απλά όπως είπαν πιο πάνω, κάνεις ξανά log in.
Η κάρτα SD δεν πολυβοηθάει γιατί το παιχνίδι δεν μεταφέρεται εξολοκληρου εκεί όπως άλλα.
Ένα free app που εξοικονομεί χώρο, είναι το Clean master που καθαρίζει άχρηστα αρχεία.
Καλώς ήρθατε στο Ελληνικό φόρουμ
http://forum.topeleven.com/%CE%93%CE...%B4%CE%B1.html