Attachment 93397
1) Τελικά η άμυνά μου ήταν σταθερή ή για τα πανηγύρια;:confused:
2) Τελικά ο Ivanov ήταν σε καλή ή σε κακή μέρα;:confused:
Όποιος μου απαντήσει στις παραπάνω ερωτήσεις κερδίζει 1 token πρωτοχρονιάτικο....:rolleyes:
Printable View
Attachment 93397
1) Τελικά η άμυνά μου ήταν σταθερή ή για τα πανηγύρια;:confused:
2) Τελικά ο Ivanov ήταν σε καλή ή σε κακή μέρα;:confused:
Όποιος μου απαντήσει στις παραπάνω ερωτήσεις κερδίζει 1 token πρωτοχρονιάτικο....:rolleyes:
Αντί να βελτιώνονται κάποια πραγματα όλο και χειροτερεύουν τελικά...μου θύμησε την διαφήμιση που ο οπαδός μια έλεγε τον παίκτη βιζόν και μια παικτούρα
Απορώ που μπερδευτηκες, τα πραγματα στα εξηγει ωραία ο Βοηθος.
Α) Ο Ιβανοφ παρόλο που ήταν σε κακη μέρα έκανε ενα εξαιρετικό παιχνίδι.
Β) Οι αμυντικοί σου μπορει να διεκδικούσαν σταθερά την μπάλα, όμως εν τέλει την έχαναν
και έτσι δεν μπόρεσαν να ανακόψουν τους αντίπαλους.
Τι δεν καταλλλλαβαίνεις;
Χμμμ. Μάλλον έχεις δίκιο...
1) Ο Ivanov έκανε εξαιρετικό παιχνίδι και γι' αυτό βαθμολογήθηκε με 6.1 (!) :eek:
2) Οι αμυντικοι μου έχαναν τη μπαλα και γι αυτό είχαν βαθμολογίες 7.2, 7.3, 7.5 και 8.4...(!!) ;)
Attachment 93399
Τελικά ήταν ηλίου φαεινότερον :p
Απ'ότι φαίνεται χρωστάς στον @Rizla ένα τοκεν!:D
65 λεπτό παιχνίδι cl. 0-5 κερδίζω και διαβάζω το εξής θεϊκό απο το βοηθό."Η επίθεσή βρίσκεται σε κακή μέρα γι'αυτό δεν μπορούμε να βάλουμε γκολ,ας εστιάσουμε στην άμυνα".
τι να χαλάσω ρε αδερφέ ?
Μού λαχε αντίπαλος στην ομοσπονδία με 1* πάνω και είπα να βάλω έντονη πίεση και σκληρά τάκλιγκ :p
Attachment 94112
Xαχαχαχαχαχαχα!! Δωσε πονο Βοηθε!!! Τον εβλεπε μπακοτερμα τον Nego!! Παιχτουρας λεμε!!
Προγραμματιστες απ τα Lidl??
Attachment 94375
Attachment 94376
Attachment 94377
και μένα ο τερματζής μου έχει 2/2 απευθείας φάουλ!! λέω να τον βάλω μόνιμο... :p
αυτό συμβαίνει γιατί εκείνη τη στιγμή ο βασικός δηλωμένος εκτελεστής των στημένων δεν είναι στην 11άδα.. οπότε το σύστημα βάζει έναν τυχαίο, όπου τελευταία είναι στάνταρ ο τέρμας..
κοίτα, άμα συνεχίζει να τα καρφώνει δεν έχω κανένα θέμα! :p
αντε και καλα τα στημενα. πες οκ. τις ασιστ θα μου εξηγησεις πως τις μοιραζει ο gk???
που τους βρισκεται αυτους ρε σεις ο δικος μου μονο να τα σηκωνει απο τα δυχτια του ξερει...
φιλε χωρις αστεια πρεπει να εχω αλλαξει ισαμε 7-8 gk αυτη τη σεζον......
ο δικος μου αυτη τη σεζον παει σχετικα καλα.αλλα τις προηγουμενες πιο πατο δεν παει.
Πιο τυφλός πεθαίνεις! χαχα
Attachment 97720
Καλό!!
χαχαχα
* πέραν της πλάκας, πρέπει να βλέπει παίκτες mr-ml-amr-aml σαν παίκτες κέντρου
Η βοήθειά του καταλυτική!!!
Κι όλα αυτά μέσα σε 6 αγωνιστικά λεπτά και το σκορ στο 0-7.
Attachment 97770
Attachment 97772
Ο τερματοφύλακας μου ήταν καταλύτης για τον αγώνα...
Attachment 98837
έλεος πια :d
ακυρο
Δωσε πονο ρε βοηθε, δωσε!!! Μα κι αυτο στα κουτουρου ρε πουστη μου?? Τι σ..... προγραμματισμο κανουν???
Attachment 101007
Νεα μαγεια απ τον Βοηθο. Που πανε και τα σκεφτονται ρε??????
Attachment 101394
Kι εδω βλεπουμε εμενα να παιζω με τον εαυτο μου και να με κερδιζω!!!! τι ομαδαρα εχω ρε!!!!
Attachment 101442
το χω και εγω αυτο το θεμα. και το καλο ειναι οτι στα φιλικα με δειχνει στις ομοσπονδιες πρωτο με διαφορα καθως οτι και αποτελεσμα να φερω, το κερδιζω
αν και επαιζα με ενα παικτη λιγοτερο απο το 16 κερδισα με μεγαλη διαφορα
αλλα και ο βοηθος στην αναλυση δεν ξερει τι λεει χα χα
Attachment 101526Attachment 101528
Πρόταση : γιατί δεν τον καταργούν τον βοηθό δηλαδή τα σχόλια του να τελειώνουμε... η να τον φτιάξουν να δίνει σωστές οδηγίες κ έτσι να ναι πλεονέκτημα για κάποιον που παρακολουθεί το παιχνίδι η να τον εξαφανίσουν εντελώς κ τα σχόλια στο τέλος του αγώνα να ειναι στάνταρντ, πχ χάσαμε μπορούμε να πάμε καλύτερα κτλπ
έχει γίνει πλέον ενα γραφικό στοιχείο του παιχνιδιού
Έπαιζα αγώνα για το Διεθνές Κύπελλο-στο οποίο δε δίνω και πολύ σημασία-και προσπαθώντας να ενεργοποιήσω το τελευταίο χρονικά μπόνους ο βοηθός είπε το εξής αμίμητο...
Attachment 102382
Γίνεται ο κακός χαμός στο γήπεδο και δε μπορούμε να συνεννοηθούμε με τους ποδοσφαιριστάς ναούμε...
Εδώ σε κάποιο απ'τα 180
φιλικά που δίνουμε αρκετοί από εμάς καθημερινά,ο βοηθός τελεί υπό πλήρη σύγχυση
Attachment 107072
Attachment 107074
Tελικος κυπελου σημερα. δεν μπηκα...δεν μπορεσα. διαβαζω σχολια βοηθου μετα τον αγωνα.. ο νικολαιδης δεν ειχε κινητρο!! οι αντιπαλοι επιθετικοι ηθελαν πολυ περισσοτερο τη νικη!!!!
τελικο σκορ???? κερδισαμε 4-0. θα πηδηχτω απο το παραθυρο μ' αυτους εκει περα!!
Τώρα θυμήθηκα το ματς στο τσου-λου για προημιτελικά.
Έβαλα τον Felaini και έναν άλλο, 5 λεπτά πριν την λήξη, έτσι για να πάρω το πράσινο και να γλυτώσω κανά τραυματισμό ή κάρτα
και αναφλερει ο βοηθός - απογοητευτικός ο Felaini
:p
ούτε μπάλα δεν ακούμπησε ο άνθρωπος , ούτε πρόλαβε να παρει βαθμολογία χαχα
Attachment 110592
Μετα απο ηττα 5-1 απο ομαδα 20% μικρότερης ποιότητας. Δεν με πολυ νοιάζει οτι ηταν στις ομοσπονδίες. Εχει παραγίνει το κακο.
"That could be their best performance this season"
Αυτη μπορούσε να ήταν η καλύτερη τους εμφάνιση αυτή την σεζόν.
Ολόκληρο το τρολ πακέτο
Μπράβο βοηθέ [emoji122][emoji122]https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...dac49573b7.jpg
I'm playing for fun [emoji460]
ο βοηθος καταργηθηκε ή σε μενα δεν τον βγαζει μονο?
Καταργήθηκε. Μπορείς να τον βρεις μονο απο την παλιά έκδοση
Tiger FC level 1