Quote Originally Posted by harkonto View Post
Γιατί βαπτίζεις κάποιους ανθρώπους γκρινιάρηδες μαζί και μένα που το μόνο που κάνουμε είναι να επισήμαινουμε κάποια περίεργα αποτελέσματα του παιχνιδιού.Τουλάχιστον εγώ αυτό έκανα χωρίς καμιά δόση γκρίνιας.Νόμιζα πως το "απαράδεκτα αποτελέσματα"υπάρχει για αυτό ακριβώς το λόγο,για να μπορούμε να μοιραζόμαστε τα στραβά του παιχνιδιού.Διαφορετικά ποιός ο λόγος ύπαρξης του;Anyway αφού δημιουργείται πρόβλημα για σας εγώ θα σταματήσω να γράφω οτιπήποτε στο νήμα αυτό.Ευχαριστώ.
Προς θεού, ο σκοπός μου δεν ήταν η "σιγή" σου! Να συνεχίσεις να ποστάρεις οτιδήποτε και οπουδήποτε επιθυμείς! Απλά επειδή στα τελευταία ποστ του απαράδεκτα αποτελέσματα η κουβέντα ξέφυγε από τις επισημάνσεις όπως λες και πήγε σε άλλο επίπεδο κοροιδεύοντας ουσιαστικά μερικούς από εμάς αποφάσισα να επέμβω. Σου ξαναδείχνω ακριβώς το τι εννοώ:

Quote Originally Posted by Tesla View Post
Προφανώς δίνετε μια όμορφη πινελιά στο φόρουμ, καθώς είναι γνωστό πως διασκεδάζουμε με τις αναρτήσεις σας (δεν το λέω ειρωνικά) και προσωπικά το χω πει στον Nikose πως κάθε φορά περιμένω το επόμενο troll αποτέλεσμά του για να δω τι άλλο μπορεί να κρύβει το παιχνίδι χαχα. Αλλά θα πρέπει να υπάρξει ένα όριο στο τρόπο που εκφράζεστε και στο τι λέτε και που απευθύνεστε!