@Nikose
@Nichio
@harkonto
(συγνώμη αν ξεχνάω κάποιον )
Είστε 3 άτομα που η μόνη σας συνεισφορά στην παρέα του ελληνικού φόρουμ είναι γκρίνια σε ΜΟΝΟ ένα thread, αυτό των απαράδεκτων αποτελεσμάτων. Καταλαβαίνω ότι ίσως έτσι ξεδίνετε από αρνητικά αποτελέσματα και αποκλεισμούς αλλά θα πρέπει να υπάρξει ένα όριο στις αντιδράσεις σας γιατί η μπάλα παίρνει και μερικούς άλλους από εμάς. Θα σας τα εξηγήσω ακόμη μία φορά και ελπίζω να καταλάβετε επιτέλους το νόημα του παιχνιδιού και τον ρόλο μας εδώ μέσα.
1) Φυσικά το παιχνίδι είναι κώδικας και οι κανόνες του μανατζαρίσματος δεν είναι σαν την πραγματικότητα. Φυσικά δεν έχουν όλα σημασία και ίσως καμιά φορά δίνουμε περισσότερη προσοχή σε στρατηγικές από ότι θα έπρεπε. Φυσικά και υπάρχουν μεταβλητές που δεν μετράνε ΚΑΘΟΛΟΥ όπως το ύψος, τα πόδια και τα στατιστικά που έχει ένας παίκτης πριν τον αγοράσουμε. Αλλά είναι πράγματα που μας αρέσει να ασχολούμαστε, για αυτό άλλωστε και παίζουμε αυτό το game.
2) Φυσικά και το παιχνίδι είναι τουλάχιστον 50% θέμα τύχης και κώδικα (RNG που λέμε στο Αγρίνιο χαχα) αλλά υπάρχει και ένα 40% το οποίο αφορά τις στρατηγικές. Ναι καλά ακούσατε, το τι σύστημα παίζεις και το τι τακτικές ακολουθείς παίζουν μεγάλο ρόλο και για αυτό δίνουμε πολύ σημασία καθώς αφού μπορώ αυτές τις πιθανότητες να τις πάρω με το μέρος μου, γιατί όχι? Και υπάρχει και ένα 10% που αφορά bug και θέματα στον server και λοιπά που δυστυχώς τους τελευταίους μήνες έχει αυξηθεί ως πρόβλημα.
3) Το ελληνικό φόρουμ ΔΕΝ είναι η Nordeus! Δεν είμαστε σάκος του μποξ για να μας λέτε ότι "τα έκανα μαλλιά κουβάρια με έναν στο φόρουμ που μου έλεγε ότι είχα λάθος στην στρατηγική του αγώνα". Δεν ξέρω nichio ποιος ήταν αυτός, μπορεί να ήμουν και γώ, αλλά προφανώς στο είπε σαν καλοπροαίρετη σκέψη και όχι ως επίσημη απάντηση της εταιρίας! Αν διαφωνείς μαζί του μπορείς απλά να μην ακολουθήσεις την σκέψη του και όλα κομπλέ. Το ελληνικό φόρουμ είμαστε μια όμορφη ενεργή παρέα που δεν θέλουμε κάθε πρωί να βλέπουμε μια μόνιμη γκρίνια στο "απαράδεκτα αποτελέσματα" από 3 άτομα! Μπαίνουμε στο φόρουμ γιατί να ανταλλάξουμε κουβέντες, τακτικές, συστήματα και βοήθειες και να συζητάμε.
4) Μην παρεξηγηθώ, ίσως ο τόνος μου να είναι λίγο πιο ψηλός, αλλά ΔΕΝ σας κράζω! Προφανώς δίνετε μια όμορφη πινελιά στο φόρουμ, καθώς είναι γνωστό πως διασκεδάζουμε με τις αναρτήσεις σας (δεν το λέω ειρωνικά) και προσωπικά το χω πει στον Nikose πως κάθε φορά περιμένω το επόμενο troll αποτέλεσμά του για να δω τι άλλο μπορεί να κρύβει το παιχνίδι χαχα. Αλλά θα πρέπει να υπάρξει ένα όριο στο τρόπο που εκφράζεστε και στο τι λέτε και που απευθύνεστε!
Αυτά, συγνώμη για το κείμενο αλλά πιστεύω πως αυτά έπρεπε να ειπωθούν. Είμαστε μια παρέα και πρέπει να υποστηρίζουμε ο ένας τον άλλον και όχι να δημιουργούμε κόντρες!
Καλό σας απόγευμα!