Καλώς ήρθατε στο Ελληνικό φόρουμ
http://forum.topeleven.com/%CE%93%CE...%B4%CE%B1.html
επαιζα με αυτόν στο κυπελλο είναι στο ιδιο πρωταθλημα με μενα αυτος είναι πρωτος εγω
κανω τανκιν είμαι τελευταίος δεν ειχε μπει από την αρχη του αγωνα πρεπει να μπηκε στο
στο δεκατο λεπτο,μαλλον νομιζε ότι κανω τανκιν και στο κυπελλο,το φυσαει και δεν κρυωνει
μιλαμε ο τυπος πρεπει να τσαντιστηκε πολύ χα, χα να σημειωσω εδώ και οι αλλοι 2 στον
ημιτελικο είναι παλι από το δικο μου πρωταθλημα ο ενας μαλιστα είναι δευτερος
μκιες χοντρές
Έχει τόσους παικτες με τριπλές θέσεις που δεν χρειάζονται αλλά είναι και σχετικά μεγάλοι σε ηλικία.
Πρέπει να τα έχωσε χοντρά και για να τους τουμπανιάσει και για τις εξτρά θέσεις και ειδικότητες.
Έχω ξαναδεί κάποιες τέτοιες ομάδες και όχι μόνο στο τοπ των ομοσπονδιών.
Αλλά ομάδες σαν κι αυτή είναι συνήθως από Κίνα, Βιετνάμ, Ινδονησία κι'έτσι
Αυτός τώρα από Ελβετία, πρέπει να να είναι ο καλύτερος πελάτης της νορντέους χαχα
Έχω και γω ένα Τούρκο φίλο στη μικρή (lvl13) ομάδα που χώνει χρήμα συνέχεια. Ξεκινάει κάθε χρόνο από το 90% περίπου και καταλήγει πάνω από 130... Ποιος είπε ότι τα γούστα είναι τσάμπα?
Sent from my iPad using Tapatalk
δεν χρειάζεται πάντως να χώνεις χρήμα για να κάνεις μια ομάδα 140%...χρειάζεται όμως να βλέπεις πολλα βιντεακια :d
Έχει δικό ο Rizla επίσης οι περισσότεροι που ρίχνουν πολλά λεφτά στο παιχνίδι συνήθως δεν είναι τόσο καλοί μάνατζερς και βασίζονται στα λεφτά για την νίκη!
In Meccas Great FC our game is FairPlay!
Leagues:4
Champions Leagues:1
Super Leagues:1
Cups:4
Unbeaten in all matches of a league:1
Seasons completed:17
Καλώς ήρθατε στο Ελληνικό φόρουμ
http://forum.topeleven.com/%CE%93%CE...%B4%CE%B1.html
o mai got να δινεις τοσα λεφτα στο lvl 2;;;ή ασχετος ή δεν ξερει τι να τα κανει....
Συνήθως αυτοί που δεν ξέρουν τι να τα κάνουν και τα βάζουν σε παιχνίδια είναι και άσχετοι με το παιχνίδι γιατί δεν μπαίνουν συχνά, αφήνουν μόνο τα λεφτά τους να κάνουν την δουλειά!
In Meccas Great FC our game is FairPlay!
Leagues:4
Champions Leagues:1
Super Leagues:1
Cups:4
Unbeaten in all matches of a league:1
Seasons completed:17