Μπορεσα και μαζεψα 9 πρασινα σημερα πριν μου σπασουν τα νευρα. Πληθαινουν παντως οι εξυπνακηδες. Ακομη ενας χωρις "x" που δεν δινει βαλιτσακι: War Commander Rogue assault
Μπορεσα και μαζεψα 9 πρασινα σημερα πριν μου σπασουν τα νευρα. Πληθαινουν παντως οι εξυπνακηδες. Ακομη ενας χωρις "x" που δεν δινει βαλιτσακι: War Commander Rogue assault
Καλό είναι, κάθε φορά που πετάγεται η εν λόγω διαφήμιση να κάνετε έναν καθαρισμό μνήμης και δεδομένων για να σας προχωράει στις επόμενες, γιατί αλλιώς λουπάρει και δεν ξεκολλάει ποτέ. Εμένα μέχρι να το κάνω αυτό μου βγήκε γύρω στις 10 συνεχόμενες φορές... έκανα καθαρισμό και τις πήρα όλες χωρίς πρόβλημα.
επιτέλους ο εφιάλτης τελείωσε, μπορώ να πω ότι κινήθηκαν γρήγορα για να μην τους τα ψαλουμε συνέχεια....
Αλλο ενα θεματακι με τις διαφημισεις ξεκινησε σημερα. Αφου τελειωσουν τα 30 δευτερολεπτα της διαφημισης και βγει η στεθερη εικονα, αντι για το X του κλεισηματος βγαινει ρολογακι για 30 δευτερολεπτα ακομη. Αφου περασουν και αυτα τα τριαντα (συνολικα 1 λεπτο για καθε διαφημιση δηλαδη) τοτε εμφανιζεται πανω δεξια το Χ. Δεν το κανει σε ολες τις διαφημισεις αλλα σε πολλες ομως. Παραθετω screenshots.
1. Πρωτο ρολογακι οσο τρεχει το βιντεο.
2. Δευτερο ρολογακι αφου τελειωσει και ειναι πια σταθερη η εικονα.
1.
2