Ο madflo έχει δίκιο.
Επειδή κι αυτός και εγώ και αρκετοί άλλοι κάνουν αυτό που λέμε στο αγγλικό φόρουμ manipulate - ελεγχόμενη ποιότητα των αντιπάλων στις κληρώσεις της επόμενης σεζόν, δεν βλέπω πως θα επηρέαζε αυτό.
Επειδή πουλάμε όλους τους παίκτες εκτός από 14 που κρατάμε στο τέλος.
Τώρα ανάλογα με το πόσους καλούς ή χαμηλούς θα κρατήσουμε, εξαρτάται και η ποιότητα των αντιπάλων.
Εγώ δεν κατεβάζω και πολύ την ποιότητα γιατί κρατάω 9 7* .
Απλά έχω εύκολο πρωτάθλημα και αντιπάλους ίδιο επίπεδο στο τσου-λου και κύπελλο.
Το μόνο άγνωστο σημείο σε αυτό, είναι αν έχουμε παίκτες που έχει λήξει το συμβόλαιο, αν οι παίκτες που δίνει το παιχνίδι μετράνε για την κλήρωση ή αυτή γίνεται με τους 14 που τελειώσαμε την σεζόν.
Αυτή η τακτική δεν ήταν γνωστή παλιά.
Για να κάνω μια αναδρομή, ήμουν στο 3ο επίπεδο τότε, καλοκαίρι του 2014 , όταν μετά από δύο αποτυχημένες προσπάθειες να κερδίσω το τρεμπλ (έχασα το κύπελλο στα ημιτελικά), διάβασα το σχετικό θέμα του Beckstar και στο 5ο LV κέρδισα για πρώτη φορά το τρεμπλ.
https://forum.topeleven.com/tutorial...w-win-cup.html
Κέρδισα μερικά ακόμα, χωρίς να το ακολουθώ τρελά (κάθε σεζόν δηλαδή), μετά τα ψιλοπαράτησε ο Beck αλλά εγώ το συνέχιζα με δημοσιεύσεις το θέμα ώστε να είναι στην επικαιρότητα και να το διαβάζει ο κόσμος στο φόρουμ και να ξέρει τι πρέπει να κάνει για να το κερδίσει.
Μετά από μερικούς μήνες μπήκα και σε ένα Ελληνικό fb γκρουπ που ήταν μεγάλο και ενεργό τότε.
Ελάχιστοι ήταν αυτοί που το ήξεραν το κόλπο και μάλιστα δεν το έλεγαν δημόσια κιόλας τι κάνουν.
Μπορώ να πω δηλ. ότι χάρις στον Beck και σε μένα που κρατούσα ενεργό το θέμα, έμαθε τόσος κόσμος το κόλπο πως θα κερδίζει τρεμπλ
(μετά από κάποιο καιρό, διαδόθηκε και σε κάποια ξένα μεγάλα fb γκρουπ που δεν υπήρχαν παλιά).
Κάποιοι άλλοι μάνατζερς παρατηρητικοί (εκτός φόρουμ) , προσπαθούν να εφαρμόσουν την τακτική – το βλέπω στις ομάδες τους αλλά τι κάνουν ... έχουν αρκετούς 1-2* παίκτες για να κατεβάσουν τον μ.ο. αλλά δεν ξέρουν τον κανόνα για τους τοπ 14 παίκτες που μετράνε.
Οπότε τι γίνεται τώρα ? Ουσιαστικά με αυτήν την εφαρμογή, το παιχνίδι κατά κάποιο τρόπο τους προειδοποιεί.
Δηλ, κοίτα φίλε, μπορεί να έχεις 11 καλούς και 11 χαμηλούς, αλλά εγώ μετράω την ποιότητά σου με τους τοπ14 και όχι με τον μέσο όρο της ομάδος σου
Δηλ. μάλλον βοηθάει τους επίδοξους manipulators να καταλάβουν τι παίζει, παρά είναι εμπόδιο.
Για ποιο λόγο ? Δεν ξέρω.