Results 1 to 10 of 24
Like Tree18Likes

Thread: Bug και στη Βαθμολογία;;;

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Rookie AmpaliakosFC's Avatar
    Αλλα στο Τσ.Λ δεν ειναι με διαφορα γκολ αλλα head to head δηλαδη τι κανατε στα μεταξυ σας παιχνιδια Δεν ειναι bug

Sent from my GT-I9060I using Tapatalk
    dsio and nikolgiorgos like this.

Rookie
    Α μάλιστα... όσο ζω μαθαίνω... ευχαριστώ παίδες! και μια πιο γενική ερώτηση... ξέρετε πως σβήνονται τα threads που φτιάχνουμε? το συγκεκριμένο, για παράδειγμα, την έκανε τη δουλειά του οπότε δε χρειάζεται να υπάρχει πλέον... το σβήνω εγώ ή κάποιος διαχειριστής?

Rookie AmpaliakosFC's Avatar
    Quote Originally Posted by Poli3erosMpalas72 View Post
    Α μάλιστα... όσο ζω μαθαίνω... ευχαριστώ παίδες! και μια πιο γενική ερώτηση... ξέρετε πως σβήνονται τα threads που φτιάχνουμε? το συγκεκριμένο, για παράδειγμα, την έκανε τη δουλειά του οπότε δε χρειάζεται να υπάρχει πλέον... το σβήνω εγώ ή κάποιος διαχειριστής?
    Δεν εχω ιδεα. Νομιζω μενουν για παντα. Αν κανω λαθος επειδη ειμαι καινουριος διορθωστε με

Sent from my GT-I9060I using Tapatalk
    Poli3erosMpalas72 likes this.

Apprentice GreatGamer170's Avatar
    Quote Originally Posted by Poli3erosMpalas72 View Post
    Δεν μπορείς να το σβήσεις, μόνο ένας διαχειριστής μπορεί να το κλειδώσει, δηλαδή να απαγορεύσει την δημοσίευση περισσότερων σχόλιων.
    Poli3erosMpalas72 likes this.
    In Meccas Great FC our game is FairPlay!

Leagues:4

Champions Leagues:1

Super Leagues:1

Cups:4

Unbeaten in all matches of a league:1

Seasons completed:17