Εμένα με κουράζουν οι άσπροι κύκλοι. Τα άλλα είναι οκ αλλά η παλιά έκδοση μια χαρά ήταν. Τι το άλλαξαν αυτό ?
Εμένα με κουράζουν οι άσπροι κύκλοι. Τα άλλα είναι οκ αλλά η παλιά έκδοση μια χαρά ήταν. Τι το άλλαξαν αυτό ?
Οι άσπροι κύκλοι δεν προσφέρουν κάτι.
Εκτός από αυτό όλα τα όλα είναι σούπερ.
Έφτιαξαν και το να βλέπεις τις κάρτες του παίκτη κατά τη διάρκεια του αγώνα.
Sent from my SM-T710 using Tapatalk
Club: LEGENDS FC (Level: 50)
40x League, 24x Champions League, 26x Cup, 12x Super Cup
18x Triple Crown
10x Quadruple Crown
Association: OPA MATSIOULA F.C.
Highest Division: Diamond
σόρυ @Nikose, τα σύμπτηξα τα θέματα για να μην μιλάμε σε εκατό μέρη για το ίδιο πράγμα.
Λοιπόν, στο pc κι στο τάμπλετ που έχω, η αναβάθμιση μπήκε αυτόματα,
Στο κινητό μου, πηγά εγώ στο play store και την κατέβασα.
Εκτός από τους άσπρους κύκλους που κουράζουν, τα άλλα είναι χρήσιμα νομίζω.
Εξάλου βγαίνει τώρα και ο νέος διαγωνισμ'ος, οπότε για να παίξεις πρέπει να έχεις την νέα έκδοση (αν έχεις μόνο κινητό).
* Τα πόδια δεν παίζουν ρόλο, διακοσμητικά.
Καλώς ήρθατε στο Ελληνικό φόρουμ
http://forum.topeleven.com/%CE%93%CE...%B4%CE%B1.html
Καλησπερα σε ολους,θελω να κανω μια ερωτηση,αν κ πιστευω οτι δεν ειμαι στο σωστο Thread, επειδη λογο επαγγελματικων υποχρεωσεων δεν μπορω να παιξω κ πολυ στο πρωταθλημα αυτη την season & την επομενη ισως,σκεφτηκα να κανω taking για 1η φορα,πηρα κ μικρους παιχτες 18-19-20,αρα τουλαχιστον να μας βγει σε κατι καλο ολο αυτο,η ερωτηση λοιπον ειναι:η δυναμικη των παιχτων στα φιλικα ανεβαινει? αξιζει να τους πλακωσω στα φιλικα (απο χρηματα δεν εχω αναγκη),η καλυτερα σε ατομικες προπονησεις?
Sorry,μπορει να ειναι κ βλακεια αυτο που ρωταω αλλα δεν εχω ξανακανει taking,κ ειπα να δω τι με συμφερει περισσοτερο ωστε να ειμαι σε καλυτερη κατασταση οταν μπορεσω να ξαναπαιξω.
Thanks.
Santorini FC | Level 33
Perfect League Wins 26/26: x10
Double: x12
Triple Crown: x16
Quadable: x5
.