Εδώ και τρεις-τέσσερις μέρες δεν μου δίνει ούτε ένα βίντεο ούτε 2Χ στην προπόνηση της μιας μου ομάδας! Έστειλα report αλλά αυτοί θα απαντήσουν του χρόνου. Έχει τύχει και σε κανέναν άλλον να μοιραστούμε τον πόνο μας;
Εδώ και τρεις-τέσσερις μέρες δεν μου δίνει ούτε ένα βίντεο ούτε 2Χ στην προπόνηση της μιας μου ομάδας! Έστειλα report αλλά αυτοί θα απαντήσουν του χρόνου. Έχει τύχει και σε κανέναν άλλον να μοιραστούμε τον πόνο μας;
Αυτές τις μέρες έχω τις διαφημίσεις της Αυστρίας και έτσι δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο.
In Meccas Great FC our game is FairPlay!
Leagues:4
Champions Leagues:1
Super Leagues:1
Cups:4
Unbeaten in all matches of a league:1
Seasons completed:17
δεν σου βγάζει καν το κουμπί ?
έχεις βίντεο για πράσινα ?
Καλώς ήρθατε στο Ελληνικό φόρουμ
http://forum.topeleven.com/%CE%93%CE...%B4%CE%B1.html
Καλησπέρα παιδιά, αντιμετωπίζω και εγώ για μέρες το ίδιο πρόβλημα, δεν μου δίνει κανένα βίντεο σε καμμία κατηγορία...έχω στείλει report δύο φορές και δεν μου έχουν απαντήσει...
Όπου υπάρχει επιλογή για βίντεο, βγάζει το κουμπί ανενεργό (χωρίς κυματισμούς)... σα να έχει συμπληρώσει τον αριθμό των βίντεο.
Παίζω από android...
Εντάξει, όσο ψύχραιμα και να το δεις, είναι εκνευριστικό κάθε τρεις και λίγο να έχουμε τέτοιες ομορφιές. Όλως τυχαίως βέβαια, τα λαθάκια και τα bugs επιβαρύνουν μόνο τους παίχτες. Δεν έχουμε δει για παράδειγμα, bug όπου θα δίνει αντί για 1 τόκεν τη μέρα, 80 ξέρω γω, ή αντί για ένα-ένα τα πράσινα, να πέφτουν 3-3 χαχα. Αυτά τα "ατυχήματα" είναι πάντα προς το συμφέρον της εταιρείας ( η οποία παρεμπιπτόντως αποδεικνύεται, ότι χειρίζεται τις καταστάσεις, εντελώς ερασιτεχνικά). Τώρα θα μείνουμε ο Nikospsichogios κι εγώ, να περιμένουμε πότε θα δεήσουν, να διορθώσουν το πρόβλημα, αααν το διορθώσουνι και αααν αποζημιώσουυν τις μέρες που δεν πήραμε τίποτα και τρεχαγυρευόπουλος!
Πριν μερικες μερες ειχα τετοιο θεμα και τους πηρε 1 βδομαδα να το φτιαξουν.
Στο report δεν εχουν απαντησει ακομα ( 2 βδομαδες περασαν, ειχα κανει και thread εδω, στα σφαλματα )
Υπομονη αναγκαστικα. Δε μπορειτε να κανετε κατι αλλο