Είμαι στον 2ο κύκλο προετοιμασίας και χθες το βράδυ κέρδισα σερί Μεξικό - Χιλή - Βραζιλία, με 80-20 κατοχή.
Σήμερα εντελώς διαφορετικά τα πράγματα, έβαλα ξανά Βραζιλία και με πήρε 4-0 με 53% κατοχή υπέρ της.
Είμαι στον 2ο κύκλο προετοιμασίας και χθες το βράδυ κέρδισα σερί Μεξικό - Χιλή - Βραζιλία, με 80-20 κατοχή.
Σήμερα εντελώς διαφορετικά τα πράγματα, έβαλα ξανά Βραζιλία και με πήρε 4-0 με 53% κατοχή υπέρ της.
Δυστυχώς το ξαναάλλαξαν.
Όσοι πρόλαβαν, μια Ισανία την καθάρισαν (και γω με μια μου ομάδα)
Καλώς ήρθατε στο Ελληνικό φόρουμ
http://forum.topeleven.com/%CE%93%CE...%B4%CE%B1.html
εγώ τα έχω πάρει άγρια μέχρι το 90 κέρδιζα 1-0 στο 90 δέχτηκα γκολ και στα πρώτα λεπτά της παράτασης κόκκινη ο καλύτερος παίκτης μου έτσι έχασα
δεν ήταν μέσα! καθόλου στον αγώνα
δεν θα πάρω της αμοιβές από την ήττα έχω μεγάλες τσατίλες
3 Τοκεν - 2 πράσινα - 2 ηθικά
Ο δευτερος κυκλος προετοιμασιας που λετε που ειναι?? Εννοειτε οτι σας απεκλεισαν και ξαναπαιζετε απο την αρχη??
Κατι αλλο που μου ειπαν χτες και με εχει βαλει σε σκεψεις. Θα μας αφησουν να παρουμε οποιον παικτη επιλεξουμε εμεις απο την Εθνικη, η θα επιλεξει η Nordeus ετσι στο auto και θα μας δωσει εναν απο την ομαδα?? Αν ισχυει το δευτερο θα τους κραζω στο support μεχρι να με μπαναρουνε.
Βεβαια..το λεει ολοκαθαρα στις ανταμοιβες για τις πρωτες θεσεις..."διαλεξε"
Αλλα επειδη δεν ειναι να χεις εμπιστοσυνη σ αυτους... κατσε καλου κακου να διωξω ολους τους 4στερους,5στερους γιατι ειναι ικανοι να μας δωσουν αυτους.
Last edited by Nikose; 06-08-2018 at 10:56 AM.
Oι παικτες μας δεν ειχαν κινητρο. Οι αντιπαλοι ηθελαν περισσοτερο τη νικη. . (Σχολιο βοηθου μετα απο νικη με 4-0) Η μαγεια των προγραμματιστων του T11.
Ναι, ξεκινάει αν αποκλειστείς.
Την επόμενη μέρα.
Διαλέγουμε εμείς παίκτες.
Καλώς ήρθατε στο Ελληνικό φόρουμ
http://forum.topeleven.com/%CE%93%CE...%B4%CE%B1.html
οι παικτες που θα διαλεξουμε θα εξακολουθησουν να ειναι στην εθνικη παραλληλα με τον συλλογο ή οχι?
Kyparissia FC
Level 35
28 Champions, 15 Champions League, 15 Cups, 2 Super Cup
Μπα..δε νομιζω να ειναι και στις δυο ομαδες.
Oι παικτες μας δεν ειχαν κινητρο. Οι αντιπαλοι ηθελαν περισσοτερο τη νικη. . (Σχολιο βοηθου μετα απο νικη με 4-0) Η μαγεια των προγραμματιστων του T11.
πρέπει να πάρεις την αμοιβή της ήττας εγώ δεν θα την πάρω έτσι δεν με βάζει στην προετοιμασία
Με το σημερινο update αλλαξαν οι ομαδες και η δυναμικοτητα αυτων.
Sent from my SM-T710 using Tapatalk
Club: LEGENDS FC (Level: 50)
40x League, 24x Champions League, 26x Cup, 12x Super Cup
18x Triple Crown
10x Quadruple Crown
Association: OPA MATSIOULA F.C.
Highest Division: Diamond