μολις κερδισα την βραζιλια 0-2 με ομαδα 105% ελεος με το παιχνιδια πια. Παμε δυνατα για το μουντιαλ με ομαδα 109% και οτι γινει
μολις κερδισα την βραζιλια 0-2 με ομαδα 105% ελεος με το παιχνιδια πια. Παμε δυνατα για το μουντιαλ με ομαδα 109% και οτι γινει
τζαμπα η προσπαθεια, τα τοκεν και τα πρασινα. εγινε η κληρωση και ειναι ενας συνδιασμος παικτων και μποτ. χιλιες φορες να παιζανε μονο παικτες και ασ υπηρχε η ιδια εθνικη πολλες φορες, πχ ελλαδα 1,ελλαδα2 ελλαδα 3 κτλ παρα αυτο το συνοθυλεμα. επισης η δυναμικοτητα ειναι αστα να πανε. με 115% επεσα με 127,124 και 107. πανω απο τις μισες ομαδες συνολικα ειναι 10% πιο δυνατοι και ειναι μποτ. απ οτι ειδα οι αδυνατοι ειναι ολοι πραγματικοι παικτες
Kyparissia FC
Level 35
28 Champions, 15 Champions League, 15 Cups, 2 Super Cup
ακυρο. μετα απο 20 λεπτα ριξανε τους παικτες μποτ 20% κατω και τωρα ειμαι απο τους πιο δυνατους
Kyparissia FC
Level 35
28 Champions, 15 Champions League, 15 Cups, 2 Super Cup
Λοιπόν αρχιζουμε με τα συνηθισμενα.
Η season που περάσει βρήκε το Colossus FC στο Lvl 11
Πηραμε Chl και πρωταθλημα, πουλησαμε παικτες,ευκολες κληρωσεις πάλι, αγορασα μετα την 3η μέρα όποτε και καλές αγορές και είμαι ευχαριστημενος.
Το association έμεινε ευκολα Gold1, για να ειμαι ειλιρκινης καλύτερα και απο το ασανσερ της Platinum.
Τελος..... ποιος νοιαζεται για ολα αυτα.
Το International Cup είναι απιστευτο.
Ναι κύριες και κύριοι, ναι!!
Ετοιμαστειτε να δείτε Βραζιλιες και Αργεντινές και τις Ελλάδες να ταπεινώνονται απο τους βοσκούς της Μογγολίας (ή αυτη θα ήταν ή κανα νησακι του Ειρηνικού)
Η χωρα που το αγαπημένο άθλημα είναι η πάλη και τα άλογα περισσοτερα απο τους ανθρωπους ΗΡΘΕ ΝΑ ΔΙΔΑΞΕΙ ΜΠΑΛΙΤΣΑ.
Ξοδεύοντας καμια 100 πρασινα και αφού εφτασα μέχρι την Ισπανία έχω ετοιμο, ένα τιμιο συστημά φωτιά
και η νίκη θα είναι σίγουρη!!
Οι αντίπαλοι είναι αναμεσα σε 101% - 111%, αλλά είμαστε αισιοδοξοι
Το γκρουπ με το οποιο διασταυρωνομαι εχει 20% κάτω ομαδες.
(the hype is real)
Ειμαι ενθουσιασμενος![]()
Colossus FC | Level 15
- League Titles:x12 [3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14]
- Cups: x8 [3,4,6,7,8,9,12,14]
- Champion's League: x7 [2,3,6,8,10,12,13]
- Trembles: x4 [3,6,8,12
Retired Number:23
Karaicic
231 Appearances
150 Goals
34 Assists
γιατι τοσο εναντιον της ελλαδας να υποθεσω δεν εισαι ελληναςΝαι κύριες και κύριοι, ναι!!
Ετοιμαστειτε να δείτε Βραζιλιες και Αργεντινές και τις Ελλάδες να ταπεινώνονται απο τους βοσκούς της Μογγολίας (ή αυτη θα ήταν ή κανα νησακι του Ειρηνικού)
Η χωρα που το αγαπημένο άθλημα είναι η πάλη και τα άλογα περισσοτερα απο τους ανθρωπους ΗΡΘΕ ΝΑ ΔΙΔΑΞΕΙ ΜΠΑΛΙΤΣΑ
Δυσκολος ομιλος.
Sent from my SM-T710 using Tapatalk
Club: LEGENDS FC (Level: 50)
40x League, 24x Champions League, 26x Cup, 12x Super Cup
18x Triple Crown
10x Quadruple Crown
Association: OPA MATSIOULA F.C.
Highest Division: Diamond
Αυτές οι ομάδες της Αυστραλίας είναι bot να υποθέσω
Καλώς ήρθατε στο Ελληνικό φόρουμ
http://forum.topeleven.com/%CE%93%CE...%B4%CE%B1.html
Εμένα οι μισοί είναι bot.
Στο γκρουπ μου η Γαλλία, Αυστραλία και ο Βιετναμέζος κανονικός.
Καλώς ήρθατε στο Ελληνικό φόρουμ
http://forum.topeleven.com/%CE%93%CE...%B4%CE%B1.html