Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 12 of 12
Like Tree8Likes

Thread: 4 πράσινα ανα παιχνίδι πλέον

  1. #11
    Rookie
    Join Date
    Jun 2017
    Posts
    89
    Quote Originally Posted by divinitygr View Post
    Πιθανοτατα ειδαν οτι το ριξαν πολλοι στην παραμονη και ειπαν να μας δελεασουν λιγο.
    Οσο για τα δωρεαν που δε σας δινει, σε μενα ειναι κλασικο φαινομενο πλεον.
    Τον προηγουμενο μηνα το ειχα σε αλλο λογαριασμο, τωρα σε αλλο
    Ναι τα ίδια κι εγώ...

  2. #12
    Pro
    Join Date
    Dec 2012
    Posts
    833
    Συνεχιζω να μην παιρνω τιποτα καθημερινα. Καλα οκ, η νεα εκδοση δεν δινει τιποτα, δεν σου βγαζει καν να δεις video. Τις τελευταιες μερες ομως και στη παλια εκδοση τα video πεφτουν αλλα τα πρασινα οχι. Θα ειδα καμμια 20αρια χτες απο το κινητο . Ουτε ενα πρασινο. Και οσον αφορα τις ερωτησεις στο support, η ιδια παγια τακτικη. Απλα σε συνδεουν απευθειας με Καιρο.
    Κατι αλλο που ηθελα να πω και μου συμβαινει το τελευταιο 20ημερο. Εχετε προσεξει οτι για καποιον λογο οι μεταλλαγμενοι παικτες (αυτοι που στα σκοτεινα attributes εχουν μονο 1%) δεν αποδιδουν στους αγωνες??
    Καλυτερη βαθμολογια τους στο 6 - 6,5. Μας γλεντανε ολοι και ιδιαιτερα στις ομοσπονδιες. Ουτε και θυμαμαι απο ποτε εχω να κερδισω εκει.
    Κατι μου λεει οτι εχει βαλει το δαχτυλακι της η Nordeus στην αποδοση αυτων των παικτων, αλλα και στα πρασινα boosters......

    To κεφαλι μεσα λοιπον, μιας και δεν μπορουμε να ειμαστε ανταγωνιστικοι με 0 πρασινα την ημερα, ελπιζουμε να μη μας σουταρουν απ την ομοσπονδια μιας και γιναμε στα καλα καθουμενα ο αδυναμος κρικος, και περιμενουμε ποτε θα δεησει η N να ξαναμοιρασει κανα πρασινο.
    Last edited by Nikose; 06-04-2018 at 10:44 AM.
    Oι παικτες μας δεν ειχαν κινητρο. Οι αντιπαλοι ηθελαν περισσοτερο τη νικη. . (Σχολιο βοηθου μετα απο νικη με 4-0) Η μαγεια των προγραμματιστων του T11.

Page 2 of 2 FirstFirst 12