Quote Originally Posted by t4sos View Post
Σαν να περιεγραψες την προηγουμενη σεζον μου πραγματικα, 13ος επιτηδες , στο Τσλ για λιγο εχασα 8αδα και κυπελλο εκτος απο τους 32... και το κορυφαιο; και εγω επιπεδο 66 ειμαι. Πραγματικα δεν εχω να πω κατι αλλο για περυσι.

Φετος ομως με 111% παω ολοταχως για πρωταθλημα καθως ημουν τυχερος και το συστημα δεν με εβαλε μαυτους που με βαζει παντα. Καλη σεζον σε ολους!
μια και κανεις αναφορα στο τανκινγκ και στην συνολικη σου πορεια σε κυπελο και τσουλου, να πω και εγω την προσωπικη μου εμπειρια και για πιο λογο σταματησα το τανκινγκ. εκανα για 2 σεζον πριν αρκετο καιρο. δεν ειδα κανενα απολυτος οφελος. την πηγα την πρωτη χρονια την ομαδα στο 140% και την δευτερη στο 160%. σε ολες τις διοργανωσεις, πρωταθλημα-κυπελο-τσουλου, ειχα κανα 2 στα ιδια με μενα ή και περισσοτερο. αρα δεν ειμουν σε καμια περιπτωση το απολυτο φαβορι. πατωσα σε ολες τις διοργανωσεις γιατι ειδα οτι η φορμα παιζει ρολο, οταν εχανα στους αγωνες για το πρωταθλημα, δεν μπορουσα να κερδισω στις αλλες 2 διοργανωσεις πολυ πιο αδυναμες. αυτο ειναι κατι που το διαπιστωσα στην πορεια οταν βρεθηκα αντιμετωπος με ομαδες που εκαναν τανκινγκ. πχ στις 2 απο τις 3 τελευταιες μου σεζον εχω παρει το πρωταθλημα με το απολυτο 26 νικων. καποιες απο τις ομαδες που εκαναν τανκινγκ κι ηταν 20-30% πιο δυνατες, προσπαθησαν να μου χαλασουν το απολυτο παιζοντας κανονικα. τις κερδισα. στις ομοσπονδιες επισης πιο το οφελος να πας την ομαδα σου στο θεο?με αντιστοιχες ομαδες θα σε βαλει. για μενα μονο 2 λογοι υπαρχουν για τανκινγκ. 1)αν φτιαχνεις μεταλλαγμενους, 2)αν καβατζωνεις τα πρασινα χωρις να τα δινεις στην ομαδα και να πας αρχη της επομενης σεζον να παρεις 18χρονους 5στερους να τους πας με την μια 7στερους. οτι αλλο κανεις, ειναι χαμενη σεζον