Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 11 to 20 of 48
Like Tree53Likes

Thread: Διαγωνισμός Σεζόν 107 - ΔΙΕΘΝΕΣ ΚΥΠΕΛΛΟ

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Dreamer
    Conquistadors,level 24 this is the end.
    Μετά από μια εξαιρετική διαδρομή με 17 πρωταθλήματα,16 champions league και 10 κύπελλα,4 τρεμπλ κι όλα τα άλλα νταμπλ,οι Conquistadors κλείνουν τον κύκλο τους και μετονομάζονται.Λαμβάνουν το όνομα της μεγάλης ομάδας της πόλης και πλέον ανοίγουν νέες σελίδες ως "ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ".
    Ή περασμένη σεζόν είχε και τις τρεις κατσαρόλες.
    Διαγωνισμός Σεζόν 107 - ΔΙΕΘΝΕΣ ΚΥΠΕΛΛΟ-screenshot_2018-06-23-17-03-02.jpg
    Ομοσπονδία πέσαμε για δύο ποντάκια,συγκεντρώσαμε 1348.
    Στο Διεθνές Κύπελλο η Scuandra Azzura δίπλωσε τα αστέρια της.Διαγωνισμός Σεζόν 107 - ΔΙΕΘΝΕΣ ΚΥΠΕΛΛΟ-img_20180624_235843.png
    Πάμε για τον τελευταίο κύκλο.
    Καλή σεζόν άπαντες παιδιά.
    dsio and Mr Dosohos® like this.

Pro dsio's Avatar
    Καλημέρα και καλή σεζόν,

Πέρυσι κατακτήσαμε το triple crown με την AEK Athens F.C. (5ο συνολικά) και ανεβήκαμε Platinum με την Elite Force Hellas.

Στο International Cup την 1η χρονιά στους 16 και τη 2η 4ος με την Ελλάδα.

Φέτος Level 23 και...keep going!
    Jorge Volos likes this.
    Club: LEGENDS FC (Level: 50)
    40x League, 24x Champions League, 26x Cup, 12x Super Cup
    18x Triple Crown
    10x Quadruple Crown

Association: OPA MATSIOULA F.C.
    Highest Division: Diamond

Apprentice crisgr's Avatar
    Λόγω έλλειψης ελεύθερου χρόνου, κορεσμού με το παιχνίδι και Παγκοσμίου Κυπέλλου, μείναμε σεζόν.
    Τη σεζόν που πέρασε βγήκαμε 13οι στο πρωτάθλημα (ο σκοπός ήταν να βγούμε το πολύ 12οι), στο Τσάμπιονς Λιγκ φτάσαμε στα προημιτελικά (σε πιο πάνω επίπεδο), ενώ με λίγη τύχη θα ήμασταν στα ημιτελικά, ενώ στο κύπελλο το αντίο το είπαμε στους 32.

Νέα σεζόν, επίπεδο 66.
    Για το πρω θα δούμε, λόγω δουλειάς και μουντιάλ, θα πάμε σε ό,τι να ναι σεζόν.
    Στο κύπελλο όσο πάει.

Στις Εθνικές και τις 2 φορές είπαμε αντίο στους "16", δεν είχαμε καταφέρει να είμαστε παρόντες στο νοκ-άουτ καμιά φορά και αποκλειστήκαμε και τις 2 φορές στα πέναλτι...
    nikolgiorgos likes this.

Rookie
    Quote Originally Posted by crisgr View Post
    Λόγω έλλειψης ελεύθερου χρόνου, κορεσμού με το παιχνίδι και Παγκοσμίου Κυπέλλου, μείναμε σεζόν.
    Τη σεζόν που πέρασε βγήκαμε 13οι στο πρωτάθλημα (ο σκοπός ήταν να βγούμε το πολύ 12οι), στο Τσάμπιονς Λιγκ φτάσαμε στα προημιτελικά (σε πιο πάνω επίπεδο), ενώ με λίγη τύχη θα ήμασταν στα ημιτελικά, ενώ στο κύπελλο το αντίο το είπαμε στους 32.

Νέα σεζόν, επίπεδο 66.
    Για το πρω θα δούμε, λόγω δουλειάς και μουντιάλ, θα πάμε σε ό,τι να ναι σεζόν.
    Στο κύπελλο όσο πάει.

Στις Εθνικές και τις 2 φορές είπαμε αντίο στους "16", δεν είχαμε καταφέρει να είμαστε παρόντες στο νοκ-άουτ καμιά φορά και αποκλειστήκαμε και τις 2 φορές στα πέναλτι...
    Σαν να περιεγραψες την προηγουμενη σεζον μου πραγματικα, 13ος επιτηδες , στο Τσλ για λιγο εχασα 8αδα και κυπελλο εκτος απο τους 32... και το κορυφαιο; και εγω επιπεδο 66 ειμαι. Πραγματικα δεν εχω να πω κατι αλλο για περυσι.

Φετος ομως με 111% παω ολοταχως για πρωταθλημα καθως ημουν τυχερος και το συστημα δεν με εβαλε μαυτους που με βαζει παντα. Καλη σεζον σε ολους!
    crisgr and nikolgiorgos like this.

Dreamer gkassimis's Avatar
    Quote Originally Posted by t4sos View Post
    Σαν να περιεγραψες την προηγουμενη σεζον μου πραγματικα, 13ος επιτηδες , στο Τσλ για λιγο εχασα 8αδα και κυπελλο εκτος απο τους 32... και το κορυφαιο; και εγω επιπεδο 66 ειμαι. Πραγματικα δεν εχω να πω κατι αλλο για περυσι.

Φετος ομως με 111% παω ολοταχως για πρωταθλημα καθως ημουν τυχερος και το συστημα δεν με εβαλε μαυτους που με βαζει παντα. Καλη σεζον σε ολους!
    μια και κανεις αναφορα στο τανκινγκ και στην συνολικη σου πορεια σε κυπελο και τσουλου, να πω και εγω την προσωπικη μου εμπειρια και για πιο λογο σταματησα το τανκινγκ. εκανα για 2 σεζον πριν αρκετο καιρο. δεν ειδα κανενα απολυτος οφελος. την πηγα την πρωτη χρονια την ομαδα στο 140% και την δευτερη στο 160%. σε ολες τις διοργανωσεις, πρωταθλημα-κυπελο-τσουλου, ειχα κανα 2 στα ιδια με μενα ή και περισσοτερο. αρα δεν ειμουν σε καμια περιπτωση το απολυτο φαβορι. πατωσα σε ολες τις διοργανωσεις γιατι ειδα οτι η φορμα παιζει ρολο, οταν εχανα στους αγωνες για το πρωταθλημα, δεν μπορουσα να κερδισω στις αλλες 2 διοργανωσεις πολυ πιο αδυναμες. αυτο ειναι κατι που το διαπιστωσα στην πορεια οταν βρεθηκα αντιμετωπος με ομαδες που εκαναν τανκινγκ. πχ στις 2 απο τις 3 τελευταιες μου σεζον εχω παρει το πρωταθλημα με το απολυτο 26 νικων. καποιες απο τις ομαδες που εκαναν τανκινγκ κι ηταν 20-30% πιο δυνατες, προσπαθησαν να μου χαλασουν το απολυτο παιζοντας κανονικα. τις κερδισα. στις ομοσπονδιες επισης πιο το οφελος να πας την ομαδα σου στο θεο?με αντιστοιχες ομαδες θα σε βαλει. για μενα μονο 2 λογοι υπαρχουν για τανκινγκ. 1)αν φτιαχνεις μεταλλαγμενους, 2)αν καβατζωνεις τα πρασινα χωρις να τα δινεις στην ομαδα και να πας αρχη της επομενης σεζον να παρεις 18χρονους 5στερους να τους πας με την μια 7στερους. οτι αλλο κανεις, ειναι χαμενη σεζον
    Kyparissia FC
    Level 35
    28 Champions, 15 Champions League, 15 Cups, 2 Super Cup

Quote Originally Posted by gkassimis View Post
    μια και κανεις αναφορα στο τανκινγκ και στην συνολικη σου πορεια σε κυπελο και τσουλου, να πω και εγω την προσωπικη μου εμπειρια και για πιο λογο σταματησα το τανκινγκ. εκανα για 2 σεζον πριν αρκετο καιρο. δεν ειδα κανενα απολυτος οφελος. την πηγα την πρωτη χρονια την ομαδα στο 140% και την δευτερη στο 160%. σε ολες τις διοργανωσεις, πρωταθλημα-κυπελο-τσουλου, ειχα κανα 2 στα ιδια με μενα ή και περισσοτερο. αρα δεν ειμουν σε καμια περιπτωση το απολυτο φαβορι. πατωσα σε ολες τις διοργανωσεις γιατι ειδα οτι η φορμα παιζει ρολο, οταν εχανα στους αγωνες για το πρωταθλημα, δεν μπορουσα να κερδισω στις αλλες 2 διοργανωσεις πολυ πιο αδυναμες. αυτο ειναι κατι που το διαπιστωσα στην πορεια οταν βρεθηκα αντιμετωπος με ομαδες που εκαναν τανκινγκ. πχ στις 2 απο τις 3 τελευταιες μου σεζον εχω παρει το πρωταθλημα με το απολυτο 26 νικων. καποιες απο τις ομαδες που εκαναν τανκινγκ κι ηταν 20-30% πιο δυνατες, προσπαθησαν να μου χαλασουν το απολυτο παιζοντας κανονικα. τις κερδισα. στις ομοσπονδιες επισης πιο το οφελος να πας την ομαδα σου στο θεο?με αντιστοιχες ομαδες θα σε βαλει. για μενα μονο 2 λογοι υπαρχουν για τανκινγκ. 1)αν φτιαχνεις μεταλλαγμενους, 2)αν καβατζωνεις τα πρασινα χωρις να τα δινεις στην ομαδα και να πας αρχη της επομενης σεζον να παρεις 18χρονους 5στερους να τους πας με την μια 7στερους. οτι αλλο κανεις, ειναι χαμενη σεζον
    Εγώ δεν έχω χρόνο να μπαίνω πάντα στο γραφείο, να ασχολούμαι πολύ, να ψάχνω μεταγραφές ή ακόμη και να βλέπω τα καθημερινά βίντεο όλα (!).
    Τους παίκτες αποφάσισα και τους μετονομάζω σε παλιούς ή πιο νέους διεθνείς και τους κρατάω σε κάποια καλή ποιότητα.
    Θα μπορούσα να ανεβαίνω και ας γινόταν η ομάδα 4στερη πχ ή και 3*, μπορεί και 5* με κάποιες προσθήκες, πιο πολύ το κάνω το μία ναι, μία όχι, για την Ομοσπονδία.
    Αν κάποια στιγμή πάρω σύγχρονο κινητό και τρέχει το παιχνίδι και είναι κάπως πιο εύκολη η διαχείριση, μπορεί να το σταματήσω αυτό.
    Δεν το κάνω για να τουμπανιάσω την ομάδα για τίτλους.

Πάντως το παιχνίδι μοιάζει μονότονο, τα ίδια κάθε σεζόν, επί της ουσίας δεν έχει να προσφέρει κάτι άλλο.
    Το Διεθνές Κύπελλο είναι κάτι διαφορετικό και έχει την φάση του.
    Καθώς ανεβαίνεις επίπεδο, θα μου άρεσε να ξεκλειδώνεις κάτι και να απολαμβάνεις κάποιο διαφορετικό χαρακτηριστικό ή να παίζεις κάπως αλλιώς.
    Δεν έχω προσδιορίσει το τι, απλώς να έχει νόημα να πας στο πιο πάνω επίπεδο, έστω ανά 10 επίπεδα ή πάνω από κάποιο, κάτι να αλλάζει.
    Ή τουλάχιστον να το τερματίζεις πχ στο 100 και να ξεκινάς από την αρχή!

Greek Forum Moderator nikolgiorgos's Avatar

Πως την λεν την ομάδα σου ?
    Ξέρω αρκετά παιδιά που παίζουν στα τελευταία level.
    Του @crisgr είναι η Amorosa.
    crisgr likes this.
    Καλώς ήρθατε στο Ελληνικό φόρουμ
    http://forum.topeleven.com/%CE%93%CE...%B4%CE%B1.html

Μπορεί να είμαστε και στον ίδιο σέρβερ. Πώς λέγεται η ομάδα σου;

Rookie
    Quote Originally Posted by crisgr View Post
    Μπορεί να είμαστε και στον ίδιο σέρβερ. Πώς λέγεται η ομάδα σου;
    @chrisgr @nikolgiorgos tasosolehack λεγεται , και πρωτη φορα βλεπω το ονομα της ομαδας σου οποτε δεν ειμαστε λογικα :P

Quote Originally Posted by nikolgiorgos View Post
    Καλημέρα και καλή σεζόν
    3η και τελευταία φάση του παγκόσμιου κύπελλου οπότε και αυτή η σεζόν είναι αφιερωμένη εκεί.

Γράψτε ότι θέλετε για την κύρια σας ομάδα ή τι γκρουπ της Ομοσπονδίας αλλά κυρίως πως προχωράτε με την Εθνική σας ομάδα.

Πως πήγε ο 1ος κύκλος του μουντιάλ και πως ο 2ος ?

Το έπαθλο θα είναι αυτή τη φορά μια φανέλα χώρας (υπάρχει διαθέσιμη και η Βραζιλία)
    Διαγωνισμός Σεζόν 107 - ΔΙΕΘΝΕΣ ΚΥΠΕΛΛΟ-jerseys.jpg

Ο νικητής του διαγωνισμού βγαίνει από κλήρωση. Λίγο πριν το τέλος της σεζόν μοιράζονται νούμερα στους συμμετέχοντες (από το 1 μέχρι το 49).
    Σύμφωνα λοιπόν με την κλήρωση του ΛΟΤΤΟ του τελευταίου Σαββάτου της σεζόν, ο κάτοχος του πρώτου (κατά σειρά κλήρωσης) νούμερου του ΛΟΤΤΟ είναι ο νικητής!

Εγχειρίδιο βοηθειών:

Εδώ μπορείτε να δείτε πως μπορείτε να εγγραφείτε στο φόρουμ !
    https://forum.topeleven.com/%CE%95%C...op-eleven.html

Εδώ μπορείτε να δείτε πως μπορείτε να ανεβάσετε μια φώτο !
    https://forum.topeleven.com/%CE%95%C...%B1%CF%82.html
    Γιώργο, δεν είναι πολύ σχετικό με το thread, αλλά ξέρεις αν τυχόν βάλουν από τη Nordeus και τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδος;
    Μόνο την 1η φορά είχαμε την ευκαιρία να τη διεκδικήσουμε, αλλά έστω και με 30Τ δεν είναι κακό να την έχουμε στη συλλογή μας!
    Και - γιατί όχι; - να τη φοράμε κιόλας!!!
    Απλώς βλέπω ότι βάζουν φανέλες μόνο όσων Εθνικών συμμετέχουν στο Μουντιάλ, γι' αυτό ρωτάω.
    Συγγνώμη που ρώτησα εδώ, απλώς επειδή είδα ότι υπάρχουν φανέλες Εθνικών ομάδων ως δώρα...

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast