Ενεργοποιείται ξανά η Εθνική μας για παιχνίδια διαγωνισμών.
Παίζει και εμβλήματα Εθνικών ομάδων σαν αμοιβές.
Ενδιαφέρον !
Δεν πρόλαβα ακόμα να το μελετήσω.
Printable View
Ενεργοποιείται ξανά η Εθνική μας για παιχνίδια διαγωνισμών.
Παίζει και εμβλήματα Εθνικών ομάδων σαν αμοιβές.
Ενδιαφέρον !
Δεν πρόλαβα ακόμα να το μελετήσω.
Αξιζει να δωσω 8 tokens? [emoji16]
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...6f7df49097.jpg
Sent from my SM-A320FL using Tapatalk
κι εγω εκανα τις πρωτες τρεις αλλα δεν θα δωσω 8 τοκενς.
Αλλωστε δεν εχουν βαλει ημερομηνια ληξης του.Οποτε γιατι να βιαστω?
Θα ειναι και στην επομενη σεζον λογικα.
Λοιπόν ναι, και γω το διάβασα, αυτός ο διαγωνισμός θα είναι για πολύ καιρό οπότε αργά ή γρήγορα θα βγουν όλες οι ομάδες του άλμπουμ.
Τώρα αν βαριέσαι και έχεις και τόκεν περίσεμα, τα δίνεις.
Δεν είναι και κανά σημαντικό ποσό τα 8 τόκεν.
Απλά να ξέρεις για την επόμενη ανανέωση είναι 15 τόκεν.
Εγώ έδωσα 8 τόκεν πάντως γιατί νίκησα τις 3 πρώτες και βαριόμουν να περιμένω τις επόμενες.
Δεν έχεις κάποιο κέρδος για την βασική σου ομάδα, απλά παίζεις για πλάκα, να μαζεύεις σήματα και φανέλες.
Επειδή έχω τόκεν περίσεμα, τα δίνω.
Συντροφοι και συντροφισσες, μαγκες και μαγκισσες, σκυλοι και γατουλες , νικησα και τους 6 αντιπαλους σαυτην την νεα προκληση με τις Εθνικες και παραθετω το ΦΟΒΕΡΟ δωρο που πηρα. Τα σχολια δικα σας.
Attachment 109122Attachment 109122
Απο κατω δειχνω και την ομαδα μου για να καταλαβετε.
[ATTACH=CONFIG]109124[/ATTACH
Οποτε θελουν να πουν, οτι μπορουν να προσαρμοσουν τους αντιπαλους συμφωνα με την ποιοτητα της ομαδας μου, αλλα δεν μπορουν τα δωρα; ΚΑΘΟΜΑΙ ΝΙΚΑΩ ΟΜΑΔΕΣ 140% για να παρω παικτη 80%; 120% ειναι η ομαδα μου.
Αν εχω πει κατι που δεν πρεπει, mod μπορεις να κανεις edit.
ισως αν ειχαν ολοι πιο γηινες ομαδες αυτοι οι παικτες θα ηταν πιο χρησιμοι.
εχεις μια υπερομαδα.εισαι ηδη πανω απο τους αλλους.πρεπει να σε κρατησει πισω.
Όπως είπα και σε άλλο ποστ, αυτός ο διαγωνισμός είναι για το χαβαλέ.
Δεν ενισχύει την κύρια ομάδα.
Για ξόδεμα των τόκεν σε φανέλες και εμβλήματα που δεν υπάρχουν στο κατάστημα.
χμμ, κέρδισα και γω με μια ομάδα μου και τους 6 (με 109% ποιότητα)
και μένα τέτοιους έδωσε.
Μάλλον είναι στανταράκι να δίνει 80% σε αυτή τη φάση (και όχι ανάλογα με την ποιότητα που έχεις).
Οι 7* μετά :o
εγω ολοκληρωσα ενα σετακι και πηρα τα τοκεν.
Οι παιχτες που δινει μου ειναι αχρηστοι για την 125% ομαδα που εχω
Attachment 109830
Ωραιος μαν. Εγω τελειωσα την Ευρωπη 1. Τα τοκεν απο τα 30 σου πηγαν 33 πλεον ε;
ναι 33. Αλλα τωρα μου εβγαλε πιο δυσκολους αντιπαλους.Θα το παλεψω μεσα στο περιθωριο που μου δινει.
Εμενα ιδιας δυσκολιας ειναι δεν αλλαξε κατι.Πηγα 2η φορα 10/10 και εδωσε παλι 80%...
ναι και σε μενα παλι 80 εδωσε και δεν νομιζω να δωσει κατι παραπανω.
Αλλα τους αντιπαλους οσο προχωρας τους ανεβαζει.
Μαλλον και μενα θα αλλαξαν, αλλα ειναι τοσο ευκολο να τους νικαω που δεν το προσεξα καν, με 10% επιθεση-αμυνα-κατοχη -κατασταση δεν εχω χασει ουτε μια φορα... θα μου αρεσε αν στην τελευταια σελιδα που εχεις να συμπληρωσεις αντι για τοκεν να εδινε τιποτα αλλο...
Πολύ καλά πάμε!!!
Attachment 110496
Attachment 110498
Εγώ επειδή έχω πολλές ομάδες τι κάνω, ξεκινάω έναν αγώνα και μετά φεύγω, αλλάζω λογαριασμό δηλ.
Το αφήνω το ματς όπως πάει.
Πολλές φορές έχω δει να κέρδισα πολύ δυνατότερες ομάδες.
Είανι και θέμα τύχης, στατιστικής σα να λέμε.
Πάιζεις πολλά παιχνίδια (όσο έχεις ενέργεια) και περιμένεις να σου κάτσει.
δεν εχω χασει ουτε μια φορα, πανευκολα τα κερδιζεις τα μποτακια. θα ηταν πιο ενδιαφερον να σε εβαζε πχ με ισπανους χρηστες , και μεχρι να επαιρνες την σημαια να αλλαζες αντιπαλο. και φυσικα οι ισπανοι να επαιζαν για την ελληνικη, δεν ξερω αν καταλαβε κανεις τι ειπα :p
3 φορες πηγα 10/10. και τις 3 εδωσε παικτη 80%. αχρηστο τελειως παιδια κριμα.
ναι εντάξει, Ισπανοί υπάρχουν αλλα από Σαν Μαρίνο άντε βρες :p
αν το δούμε μακροπρόθεσμα (δεν ξέρω πόσο θα τραβήξει αλλά θεωρώ ότι θα έχει ακόμα ένα γύρο τουλάχιστον, μέ αλλες ομάδες,Quote:
3 φορες πηγα 10/10. και τις 3 εδωσε παικτη 80%. αχρηστο τελειως παιδια κριμα.
χάνοντας παίκτες και παίρνοντας παίκτες 80%, θα πέσει ο μ.ο. και θα έχεις και πιο εύκολους αντιπάλους.
Οπότε δεν αλλάζει κα ιτίποτα.
* δεδομένου ότι δεν υπάρχει πλέον το δώρο να μεταφέρουμε ένα παίκτη της Εθνικής στην κανονική μας ομάδα.
Μ αρεσει που εχετε κολησει στα δωρα/παικτες και δεν κοιτατε τα 30 τοκενακια που σας δινει ανα σελιδα. Πως και τα προσπερνατε ετσι?? Λιγα ειναι??
σημερα δοκιμασα κατι διαφορετικο με τις εθνικες ομαδες και μου βγηκε
αντιμετωπισα και με τις 3 ομαδες που εχω τους δυνατοτερους και κερδισα ανετα
με την πρωτη προσπαθεια πηρα παικτες αλλα δεν ειναι κατι ιδαιτερο 5 αστερων
23αρηδες
Attachment 110628Attachment 110630Attachment 110632
εγω πιστευω οτι θα κρατησει μεχρι να σε βαλει να παιξεις με ολες τις ομαδες απο τις καρτελες.
Εγω ειχα τρεις καρτελες αδειες χωρις να τυχω καποια απο αυτες.Τωρα με εβαλε πρωτη φορα να αντιμετωπισω ομαδα απο Ωκεανια και Ασια
Λίγα δεν είναι αλλά για μένα αυτός ο διαγωνισμός είναι για πλάκα, να μαζεύω σημαίες και να τα αγοράζω μετά , όποια θέλω για την πάρτη μου , για την συλλογή μου ή κάποια που μετά από κάποιο καιρό μπορεί να έχουν συλλεκτική αξία (και μπορεί πχ να τα ανταλλάξω με μια επίσημη φανέλλα).
Θα συμφωνήσω ότι ο διαγωνισμός με τις Εθνικές μπορεί να έχει βελτιώσεις, όπως όλα άλλωστε.
Στο τέλος της ημέρας, μπορείς να πάρεις 30+ tokens και σχετικά εύκολα. Νομίζω ότι αυτό είναι για πολλούς το ζητούμενο...τόσα έχουμε ξοδέψει σε άλλους διαγωνισμούς. :)
τα πρωτα μας τοκεν
Attachment 110666
Έχεις πληρώσει και εξτρά τόκεν για να σου βγάλει ομάδες πιο νωρίς ή έτσι έκατσαν ?
Εγω συμπληρωσα μια σελιδα την πρωτη κιολας εβδομαδα, και παω για 2η συντομα( τελειωνω την Αφρικη) , και οχι δεν εχω δωσει τοκεν για να ανανεωθουν οι αντιπαλοι.
Σημειωση οτι εγω εχω παρει Γερμανια και οχι Ελλαδα.
Και ακομα δεν εχω παιξει με Ελλαδα :p
Απ την ιδια σελιδα μου λειπει μονο η Μολδαβια. Δεν εχω δωσει καθολου τοκενς.
Το καλο ειναι οτι την πρωτη μερα που εμφανιζονται οι ομαδες τις κερδιζω και τις τρεις μονοκοπανια, ετσι ωστε μεχρι να βγει η επομενη φουρνια να κανω φουλ προπονηση. Ηδη ολη η ομαδα ειναι 7στερη+. Πιστευω οτι η συνεχεια θα ειναι παιχνιδακι.
γιωργο ετσι εκατσαν εγω δεν χαλαω ουτε ενα τοκεν για αυτο,ακολουθω ενα πλανο
μεχρι να κληρωθουν οι εθνικες ομαδες κανω συνεχεια προπονηση μεχρι να πιασουν κοκκινο
οταν βγουν οι ομαδες αρχιζω τα παιχνιδια αν δεν κερδισω την πρωτη μερα τους κανω ξανα
προπονηση μεχρι και την 4η μερα μετα ευκολα τους κερδιζω και τους τρεις,σε αυτη την κληρωση
ημουν τυχερος δεν ξερω τους τελειωσα απο την πρωτη μερα και με τις τρεις ομαδες αλλα
εκανα κατι διαφορετικο επαιξα πρωτα με τον πιο δυνατο και τον κερδισα και μετα ηταν ευκολα
με τους αλλους δυο τωρα παω για αυτα και περιμενω
Attachment 110846Attachment 110848Attachment 110850
Αλλάζει το σύστημα.
Μόνο μια μερα την εβδομάδα.
Ο τζάμπας πέθανε
χαχα
που πηγαν οι εθνικες?
το πρωι εκανα κανονικα προπονηση και τωρα εξαφανιστηκαν
Εξαφανιστηκε,αρα φανταζομαι ερχεται εκδηλωση, ο κυριος Mod μηπως ξερει κατι παραπανω;
κατ'αρχήν ένωσα τα δύο διαφορετικά θέματα, για να μην τρέχουμε απο δω και από κει.
ένα update
https://forum.topeleven.com/top-elev...m-feature.html
και αναδημοσιεύω από το Ελληνικό facebook
https://www.facebook.com/TopElevenGr...xCVjYBXxjOBVsz
Έχουμε μια αλλαγή στην εξτρά διοργάνωση με τις Εθνικές ομάδες.
Από δω και πέρα οι αγώνες θα είναι διαθέσιμοι μόνο από την Τετάρτη το πρωί έως την Πέμπτη το πρωί, οι πόντοι για να κερδίσουμε έναν νέο παίκτη, από 10 γίνονται 6 και θα υπάρχει λιγότερη απώλεια κατάστασης (κατά 20%) απ'ότι πριν.
Παίζοντας στο pc, μπορούμε να δούμε ήδη τις αλλαγές.
Σε android , θα είναι σύντομα διαθέσιμη η νέα αναβάθμιση.
Attachment 111008
αυτο γιατι το εκαναν?
Δηλαδη εχουμε μια μερα περιθωριο να κερδισουμε τον ευκολο,τον μετριο και τον δυσκολο.
Αρα χαλαμε τα πρασινα μας για να τους εχουμε σε καλη κατασταση και να παιξουν καλα.
Μαλλον δεν επιασε το κολπο να πληρωνουμε τα 8 τοκεν για να αλλαζουν οι αντιπαλοι και καποιοι κερδισαμε το 30αρι σε καρτελες.
Τωρα σε περιοριζουν στο να το καταφερεις συν οτι πρεπει να ειμαστε εκεινη την μερα συνεχεια στο παιχνιδι.
Τουλαχιστον βελτιωσαν να μας δινουν παιχτη πανω απο 80%?
Η δεν τους συμφερει κι αυτο?
Αν οχι τοτε τι κινητρο μας δινουν να παιζουμε με τις εθνικες ομαδες εκτος των τοκεν?
Πήρα 30 τοκεν και μου λείπει μια χώρα για άλλα 30 χωρίς να ξοδέψω τίποτα.
Και ούτε πρόκειται.
Θα βάλω τα δεύτερα με την αδύναμη και τη 1η ομάδα με τις δυνατές και ας παίξουν με 30% κατάσταση.
Ανοιξαν σημερα οι Εθνικες. Παιξε λεει δεξια το πρασινο τεμπελακι. Το παταω.. Και οι τρεις ομαδες ειναι ηδη κερδισμενες απο πριν γινει το update. Ποτε θα μας δωσει καινουριες?? Την αλλη Τεταρτη??? Τι κουλο ειναι παλι αυτο?? Δεν θα επρεπε να εχουμε φρεσκιες ομαδες να παιξουμε?? Τι πινουν εκει περα ρε?? Την σημερινη μερα γιατι μας την εδωσαν δηλαδη???
EDIT.....Εδωσα τα τοκεν για να κατεβασω νεες ομαδες, ωστε να μην περιμενω μεχρι την αλλη Τεταρτη. Παιζω και κερδιζω την μετρια και τη δυσκολη. Αφηνω την ευκολη τη Μαλτα που ηταν και η τελευταια για να γεμισει η σελιδα και να παρουμε τα 30Τ. Μπαινω μετα απο 4 ωρες, ωστε να παρουν λιγο οι παικτες σε φυσικη κατασταση. Βλεπω τρεις καινουριες ομαδες, διαφορετικες απο αυτες που κατεβασα με τα τοκεν. Παει η Μαλτα, πανε και τα 30 Τοκεν. Cheers!
ΝΙΚ ΜΟΝΟ ΣΕ ΜΕΝΑ ΑΥΤΑ!!!