Το θέμα πλέον για μένα είναι, συμφέρει καλύτερα να χρησιμοποιήσεις τα 2x για προπόνηση bonus ή για free rest σε έναν παίκτη προκειμένου να του κάνεις ατομικές; Έχω παρατηρήσει ότι αν δεν τα χρησιμοποιήσεις στην ομαδική παίρνεις παραπάνω free rest.
Printable View
Νομίζω ναι.
Αν δεις βίντεο για το Χ2, είναι -2 πράσινα.
Αλλά είναι πιο ξεκούραστοι οι παίκτες.
Αν έχεις κάποιο καλό πάγκο, μπορείς να βγάζεις 2 ματς τη μέρα χωρίς εξτρά πράσινα.
Και με μια εντακαδα βγαίνεις μωρέ. Εγώ έχω πλήρες ρόστερ σε σημείο να μη χωράνε άλλοι, αλλά παίζω με μια εντακαδα. Απλά spamαρω conditioning bonus σε όλα τα ματς και όταν ο αγώνας δεν είναι δύσκολος ( χάρις τον κύριο Χρήστο οι περισσότεροι δεν είναι ) απλά δε χρησιμοποιώ mtm και high pressure. Είδα σε άλλο post σας ότι παίζετε στο κύπελλο και το τσουλου με τον ίδιο, και σε εμένα έτσι έτυχε. Μάλλον το σύστημα το έστησε για όλους έτσι.
1) λέγε με Νικ και στον ενικό
2) Συμβαίνει συχνά να σε βάζει το παιχνίδι με τους ίδιους αντίπαλους.
Ιδιαίτερα μετά από 10-15 σεζόν, είναι σχεδόν κανόνας.
Οι καλοί ξεχωρίζουν βέβαια οπότε είναι πιθανόν να τους συναντήσεις σε ημιτελικούς, προημιτελικούς κλπ
Τα ιδια κανω. απλα στην αμυνα αντι για κοροιδο (ευκ) βαζω κεφαλιες. (ευκ).
EDIT...Τελικα αλλο παιχνιδι παιζω εγω. Και με τον δικο σου τροπο παλι τρεις προπονησεις θελω για να γεμισουν και οι τεσσερις κατηγοριες στο 10% και οχι δυο.
Μετα απο 2 προπονησεις με x2. (προπονηση και στους 28 παικτες)
Attachment 110534
αυτό δεν ξέρω αν έχει σημασία, και γω πάντως κορόιδο βάζω και είναι οκ.Quote:
Τα ιδια κανω. απλα στην αμυνα αντι για κοροιδο (ευκ) βαζω κεφαλιες. (ευκ)
Και μένα βγαίνει με δύο προπονήσεις αλλά κλείνει ένα κύκλο.
Δηλαδή είμαι σε όλα στο 10%, την επόμενη μέρα πέφτει στο 8% και με δύο τέτοιες προπονήσεις ξαναανεβαίνει στο 10%.
Αλλά πρέπει να βάζεις πολλούς παίκτες, τουλάχιστον 22 αλλά να είναι και αρκετοί επιθετικοί και αμυντικοί, τουλάχιστον 5-6 με πράσινη ή κόκκινη θέση.
Στη φώτο σου δε φαίνεται τι παίκτες έχεις βάλει.
Αφου σου λεω στο ποστ. προπονω και τους 28 παικτες μαζι. Αλλα νομιζω κι εσυ το ιδιο λες. Επρεπε να κλεινουν και οι τεσσερις κυκλοι απο οτι λενε τα παιδια εδω, και οχι μονο ενας
Edit...Το ξαναδοκιμασα σημερα ΚΑΙ στις δυο μου ομαδες. Με 2 προπονησεις x2 γεμιζει μονο η κατοχη. Τα υπολοιπα 3 μενουν στο 45 % Τρεις προπονησεις για εμενα λοιπον. Ειπαμε..αλλο παιζω εγω.
με το Χ2 βίντεο στο κινητό μας εννοείται
Σου είπα και μια άλλη φορά παλιότερα, αν έχεις καμιά ομάδα με fb fake, της πλάκας, μόνο για το παιχνίδι, δώς μου όνομα και passwd να το δοκιμασω και μετά το ξανααλλάζεις.
Κάτι δεν κολλάει αλλά δεν ξέρω λεπτομέρειες.
Νομίζω ήταν ο καλύτερος διαγωνισμός έως τώρα.
Ενάντια σε άλλους 9 μάνατζερ (χρονοβόρο μεν γιατί ήθελε 9 ματς κάθε μέρα) αλλά δεν είχε τρολαρίσματα ενάντια σε αδύναμες bot ομάδες ή θηρία.
Έρχεται εντός ημερών, με μια μικρή παραλλαγή, κάτι σε τσου-λου ;)
εγώ και πάλι εκτός, καθότι κάνω μόνιμο τάνκιγκ οπότε θα με βρίσκουν με παίκτες εκτός θέσης και θα με κοπανάνε :p
Βάλε αυτό νομίζω θα δουλεψειhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...e2febae6b0.jpg
Sent from my iPad using Tapatalk
δεν βλέπω να ξεκινάει ακόμα, μάλλον Δευτέρα μετά τις ομοσπονδίες.
Ευτυχώς, μην τα κάνουν μπάχαλο τα τουρνουά το ΣΚ.
Να κατεβάσουμε ποιότητα πριν μπούμε;
τώρα στη μέση της σεζόν ? και να ξαναπαίρνεις παίκτες ?
ξέρω γω, τι να σου πω, δεν ξέρω αν αξίζει.
Το χαρακτηριστικό του διαγωνισμού αυτού πάντως είναι η "προσήλωση-συνέπεια".
Να μπορείς κάθε μέρα, κάθε 3 ώρες, να μπαίνεις να βάζεις ματς.
επίσης κάτι άλλο.
Ο διαγωνισμός έχει και 2ο γύρο.
Οι 4 πρώτοι δηλ. θα περάσουν και σε μια άλλη φάση.
Δεν ξέρω αν θα μπουν και ομάδες από άλλα ταμπλώ δηλαδή.
Οπότε τι γίνεται, μπορεί να ευνοηθείς αν κατεβάσεις και κληρωθείς με χαμηλότηρη ποιότητα ομάδες αλλά αν δυναμώσεις μετά, μπορεί να παίξεις πάλι με ομάδες ισάξιες της νέας σου ποιότητας.
Για να πιάσει το κόλπο με το κατέβασμα ποιότητας έπρεπε να το κάνετε πριν υπογράψετε στο διαγωνισμό εάν υπογράψατε με την δυνατή ομάδα και π.χ χαμηλώνετε σήμερα θα σας πάει μέχρι εκεί που λέει ο Γιώργος ενώ αν έχετε χαμηλώσει προτού υπογράψετε θα φτάσετε μέχρι τελικο
χμμ, αυτό δεν το ξέρεις γιατί κάνουν άλλα κόλπα τώρα τελευταία.
πχ με τις ομοσπονδίες.
Αν είχες χαμηλή ποιότητα λίγο πριν την κλήρωση της Παρασκευής, βοηθούσε στο χαμήλωμα του γκρουπ και στον αντίπαλο σου.
Τώρα πάει 2 και 3 Σ-Κ πίσω και βλέπει.
τες πα, θα δω αύριο και με κάτι άλλες ομάδες που δήλωσα.
Εχει χαθεί ο διαγωνισμός το ΣΚ για να δηλώσουμε συμμετοχή;
Ευχαριστω για τις απαντήσεις...
Τι εννοείς έχει χαθεί ? Ποιό Σ-Κ ?
Μπορείς να βάλεις ακόμα συμμετοχή πάντως.
Δν φαίνεται πουθενά στην οθόνη...σε καμια έκδοση,σε καμια ομάδα,ουτε απο κινητό ουτε απο ταμπλετ...
Οχι,ειμαι βέβαιος...
και μένα φαίνεται κανονικά.
Δήλωσα 5-6 ομάδες μου (αν και αποκλείεται να παίξω με παραπάνω από δύο).
Τωρα μου ζητήθηκε ενημέρωση κ μου εμφάνισε τον διαγωνισμό....
Ευτυχώς πρόλαβα να δηλώσω συμμετοχή....
Ξεκίνησε λοιπόν, όρεξη να'χεις να παίζεις.
Βατή η κλήρωση αν και περίμενα περισσότερες τάνκιγκ ομάδες.
Μονο 2 είχα στα 3 γκρουπ που έχω ομάδες.
επίσης με μια παρατημένη ομάδα μου (35% ποιότητα) μπήκα τώρα και βλέπω τους υπόλοιπους αντίπαλους από 75%-100%.
Δύο με έπαιξαν ήδη και έφαγα οκτάρες :p
Οπότε δεν παίζει χαμήλωμα ποιότητας.
Καλά είναι για πρώτη μεραhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...61709f3a25.jpg
Έπαιξα τών Πρότο αγώνα προσπαθώ να παίξω δεύτερο και δεν με αφήνει λέει η παίζω κάποιον αγώνα η πρόκειται να παίξω η κάνουν ενημέρωση τι να κάνω?
μου εκατσε κληρωση της πλακας καθως ειμαι στο 130% και οι αντιπαλοι με εξαιρεση εναν στο 105% ειναι ολοι κοντα στο 90%. περιπατο κανω και δεν θα χρειαστω να σπρωξω και τοκεν για εξτρα ευκαιριες. μοναδικο πραγμα που με αγχωνει ειναι ο αγωνας πρωταθληματος με ενα θηριο στο 150% που κανει τανκινγκ και πιθανον να με παιξει κανονικα λογω του τουρνουα
Να μαζεύουμε όσα περισσότερα κύπελλα γίνεται?
Πρώτη φορά παίζω. Αν θυμάμαι καλα και ενα να παρεις περνας στον τελικό, ή οχι? Εγω χθες 2 κύπελλα πηρα.
ειναι καπως διαφορετικο απο πριν. θες τουλαχιστον ενα κυπελο και να εισαι στην πρωτν 4αδα
μονο σε μενα παιζουν πολλες ισοπαλιες παρατασεις πεναλτυ;
4 αγωνες 4 ισοπαλιες.
το θέμα είναι ότι έχει και 2ο γύρο οπότε εκεί μπορεί να σε βάλει με άλλες ομάδες που έχουν παρόμοια ποιότητα.
Κι απ'ότι είδα οι καλές οι αμοιβές , ο τζάμπα παίκτης, το έμβλημα, πρέπει να είναι εκεί.
@milpol ναι μαζεύεις κύπελλα αλλά αν δεν έχεις πολλούς ενεργούς αντίπαλους και βγαίνεις 4άδα άνετα, μην πληρώσεις εξτρά για να παίξεις πριν την ώρα σου γιατί οι αμοιβές σε αυτή τη φάση δεν αξίζουν.
Ξεκίνα από τους εύκολους, τους παρατημένους για τις σίγουρες νίκες και δες που είσαι.
Ρώτησα και έμαθα πληροφορίες.
Λοιπόν
Η πρώτη φάση τελειώνει αύριο.Quote:
Hi, yeah the qualification phase ends tomorrow - finishing in Top 4 moves you on to the Finals.
Μία ακόμα μέρα θα έχουμε αυτά τα παιχνίδια με τους αντιπάλους που βλέπουμε.
Αρκεί να είμαστε στους τοπ 4 αύριο και περνάμε στον τελικό γύρο.
Στον τελικό γύρο έχουμε πάλι 9 αντίπαλους , είμαστε σε ταμπλώ των 10 ομάδων δηλαδή αλλά διαφορετικών.Quote:
In the final stage, leaderboards are again going to have 9/10 opponents made of all the Managers across servers that proceeded. The Final stage ends on Saturday 18th of May at 8pm CEST.
Αυτοί είναι που προκρίθηκαν στους 4 καλύτερους του ταμπλώ τους.
Οπότε θα είναι όλοι ενεργοί. Από ποιότητα δεν ξέρω.
Αυτή η τελική φάση τελειώνει το Σάββατο στις 8 το βράδυ.