8Likes
-
εγώ πάντως ακολούθησα την τακτική (υπάρχει σχετικό post) της πώλησης όλης της ομάδας, εκτός από τους μικρούς που είχα επενδύσει. Η ποιότητα της ομάδας έπεσε την τελευταία ημέρα στο 50%, ενώ αναγκάστηκα να αγοράσω και παίκτη για να πουλήσω τον τελευταίο (αγόρασα παίκτη τρίστερο για να πουλήσω τετράστερο). Το αποτέλεσμα, να κληρωθώ σε όλες τις διοργανώσεις με αστείους (τουλάχιστον φαινομενικά) αντιπάλους. Αν λάβουμε υπόψιν ότι την τελευταία ημέρα τελείωσα με 50% ποιότητα, όλοι μου οι αντίπαλοι στο πρω έχουν το 3 μπροστά στην ποιότητά τους, ίσως να υπάρχει και ένας με 41-42%. Σήμερα, μετά την πρώτη αγωνιστική, μόλις το τσέκαρα πριν καμιά ώρα είναι όλοι ακόμα στο ίδιο. Κάπως έτσι και στο CL, ο μέγιστος είναι γύρω στο 50%. Στο κύπελλο μια από τα ίδια, ο μεγαλύτερος είναι 67% και τον αντιμετωπίζω αύριο!.
Πλέον εγώ είμαι γύρω στο 75% χωρίς να έχω ξοδέψει πράσινα για να ανεβάσω ακόμα αστέρια, έδωσα μόνο θέσεις και ειδικές. Στην επόμενη σεζόν, ίσως είναι διαφορετικά, γιατί φέτος αγόρασα 4 επιπλέον 18χρονους οπότε δύσκολα θα ρίξω πολύ την ποιότητα. Μακράν η πιο εύκολη κλήρωση που είχα μέχρι τώρα.
Lvl 4 manager, ισως να φταίει και αυτό.