Δεν ήξερα ότι θα δεν θα το ήθελες. Ζητώ συγνώμη. Εσύ το διέγραψες?
Tiger FC level 1
Printable View
Δεν ήξερα ότι θα δεν θα το ήθελες. Ζητώ συγνώμη. Εσύ το διέγραψες?
Tiger FC level 1
ναι
δεν γράφουμε τέτοια (και ιδιαίτερα όταν απευθύνεσαι στον admin) γιατί στο τέλος θα το καταργήσουνε
Φαίνεται το είδαν, όταν με την παλιά έκδοση πας να συνδέθεις Facebook δεν συνδέεται σου ζητάει συνεχώς να κανείς update αν συνδεθεις με google συνδέεται αλλά δίνει 5 βιντεο και μετά σταματάει μακάρι να συμβαίνει μόνο σήμερα αλλά πιστεύω η ζημιά έγινε
Μπορεί να συμβαίνει μόνο στον δικό μου σέρβερ τώρα αλλά πιστεύω θα επεκταθεί και στους υπόλοιπους
Sent from my iPad using Tapatalk
όχι, έχει θέμα το facebook.
Έχει κρασάρει σε πολλές χώρες.
κι εγω αυτο κατάλαβα με το θέμα που εχει το facebook γιατι ημουν μεσα και έπαιζα κανονικά αγώνα μολις βγηκα και πηγα να ξαναμπώ δεν έμπαινε..
τσάμπα έστειλα και μήνυμα στην υποστήριξη..
και αυτο συνέβη μονο στην πρώτη μου ομαδα στην δεύτερη απο google μπήκε κανονικά
Ρε παιδιά από οτι καταλαβαίνω εδώ δεν είναι και μπαι δε μπουκ αυτό που προτείνετε έτσι; Μη φάμε και κανα μ-π=α&ν*
Δεν τρως. Οι μισοί το κάνουν. Το γνωρίζει και η ιδια η εταιρεία απλα το κρατάει γιατί βγαζει χρήματα
τα ξέρουν αλλά όταν είναι μεταξύ ολίγων, κάνουν τα στραβά μάτια.
Αν γίνει βούκινο, το κόβουν.
Απότι βλέπω και σε διάφορα Τ11 fb groups που είμαι, είναι διακριτικός ο κόσμος ευτυχώς.
Δεν βλέπεις τι έγινε χθες ?
Παίρναμε παίκτες με 1 τόκεν και βγάλαν τελάλη κάποιοι στο αγγλικό φόρουμ.
Μια χαρά πάντως η παλιά έκδοση, ρολόι.
Μόνο στη ενδεκάδα, πατάς μεσαίο κουμπί δεξιά για να σου βγάζει τις θέσεις των παικτών.
@nikolgiorgos γνωριζεις για ποιον λόγο έχουν αυτο το αισχρό συστημα του 24ωρου
και δεν γινεται ρισετ οταν αλλάζει μέρα ο σέρβερ;
το έχουμε ρωτήσει οι mods σε προσωπικό κανάλι επικοινωνίας αλλά δεν μας έχουν απαντήσει.
βλέπω κάποια ποστ στο αγγλικό φόρουμ ότι λόγω του update (με τις νέες στολές τερματοφύλακα) υπάρχει θέμα με τα βίντεο.
Εγώ δεν τα βλέπω πάντως ακόμα, μόνο από την παλιά έκδοση πήρα τα σημερινά 25.
α τώρα μου βγήκαν στη νέα έκδοση.
Φαίνεται δεν είχε περάσει το 24ωρο.
και δω βλέπουμε πως μπορεί να το τερματίσει κάποιος.
Μάζεψε τόσα πολλά, που το παιχνίδι του τα έβγαλε με αρνητικό.
Του το διόρθωσαν μετά
Attachment 123797
Ωραια ερωτηση πως μαζεψε τοσα βαλιτσακια γενικα οχι πρασινα μονο....δευτερη ερωτηση πως μαζεψε τοσα φραγκα....3η ερωτηση πως μαζεψε τοσα τοκεν αληθεις ειναι αξιοπεριεργο
Απλα βλέπει βιντεάκια και δεν τα χρησιμοποιεί. Προφανώς είναι λέβελ 80 η καπου εκει για αυτο έχει τοσα φράγκα +τοκεν
Για τα βαλιτσακια οκ μονο τα πρασινα ειναι χρησιμα διοτι τα κοκκινα ειναι αχρηστα τα μπλε αξιζουν αλλα δεν ξοδευεις πολλα ημερισιως...αλλα για τα λεφτα εχω να πω δεν μαζευονται αν δεν παιρνεις τροπαια αρα υπαρχει κολπο και τοκεν δεν νομιζω να υπαρχει διαφορα 62 επιπεδο ειμαι τι παραπανω εχει το 80 δηλαδη ωστε να περνεις περισσοτερα τοκεν
Η 7.6 σας παιζει τελευταια καλα; Υπαρχει καποια αλλη αντιστοιχη εκδοση;
Sent from my SM-T710 using Tapatalk
Φιλε λεω 80 .Σκέψου μεχρι το 80 , καθε μερα τα daily tokens απο συμβόλαια, αυτος μπορεί να πηρε αρκετά απο διαπραγματευτεις, μπορεί να εβαλε λεφτά, μπορεί να μην αγόραζε κανεναν παίκτη, μπορεί να ειναι σε μια ομοσπονδία στην πλατινουμ(100τοκεν καθε σεζον) . Αμα ειναι και στην no1 στο τοπ100 ,παίρνει αλλα 100.
Υπάρχουν πολλές απαντήσεις
Ξεχνάτε το βασικότερο, υπήρχε μια όμορφη περιόδος οπου μπορούσες να φαρμάρεις
25 τοκεν ημερησίως μέσω βίντεο...
έτσι
Πέρα από όλα αυτά που λέει ο milpol (να κάνεις μόνιμο τάνκιγκ και να παίρνεις 100+100 από τις ομοσπονδίες κάθε μήνα συν τα άλλα)
πρέπει να είναι και από παλιά που δίναν τόκεν με βίντεο.
Έχει ένα ποστ στο αγγλικό φόρουμ με έναν Kynan, που είχε μαζεμένα 10.000 μόνο από βίντεο.
Τότε παλιά δεν είχε ούτε ομοσπονδίες ούτε τα εξτρά καθημερινά δωράκια ούτε διαγωνισμούς αλλά αυτός μάζευε καμιά 1000 τόκεν την σεζόν μόνο από βίντεο.
Και σε κάποιες χώρες είχε και καμιά 100 πράσινα κάθε μέρα από βίντεο μόνο.
ΟΛΑ αυτα που λες, τα εκανα κι εγω. Ποτε δεν μπορεσα να μαζεψω πανω απο 2.500 τοκενς. Το νουμερο που εχει ο τυπος ειναι εξωπραγματικο. ΔΕ ΜΑΖΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.
Αν μπορει και βαζει στην ακρη 150 tokens τη σεζον (χωρις να αγοραζει, π.χ. παιρνοντας 35 απο contract + 100 platinum + 15 απο καθημερινο login), θελει 5+ χρονια. Εχει νοημα;
Sent from my SM-T710 using Tapatalk
μαζεύονται από φάρμιγκ.
Όπως είπαν τα παιδιά πιο πάνω, παλιά έδινε τόκεν απο βίντεο.
Εδώ είναι το ποστ του Kynan, που είχε μαζέψει 10.000 τόκεν.
https://forum.topeleven.com/top-elev...-tokens-5.html
Farming 200-250 tokens per day???
Amazing!!
Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
Ολους αυτους που εχουν τοσα πολλα πρασινα η τοκενς, πραγματικα τους λυπαμαι. Μου θυμιζουν τον σκρουτζ που εχει μεν το θησαυροφυλακιο τιγκα, αλλα κυκλοφορει πεινασμενος και ρακενδυτος. Τα εχουν μονο για να τα βλεπουν και να τα βλεπουν να αυξανονται. Λυπουνται να τα χρησιμοποιησουν. Πραγματικα τους λυπαμαι. Ειναι εξαρτημενοι.
Φαντάζομαι για τους IOS χρήστες είναι δύσκολα τα πράγματα... δεν έχει κάτι τύπου apk ?
όχι ρε , και γω μαζεύω σαν τον Σκρουτζ αλλά για μένα είναι κάτι σαν πρόκληση και αυτό.
Κάπως σαν τον Αρσέν Βεγκέρ στην Άρσεναλ που έκανε και οικονομικό συμάζεμα με την διαφορά ότι εγώ παίρνω και τρέμπλς :cool:
Ώρα να πάρουμε ένα φθηνό tablet android λοιπόν χαχαχα
ok αλλά πρόσεχε κάτι Huawei και άλλα κινέζικα γιατί υπάρχει θέμα.
Μην παραμυθιάζετε δεν υπάρχει να έχει μαζέψει τόσα πολλά ο τύπος έχει φτιάξει μια ωραία βιτρίνα με ποστ στα φορουμ για να μην καταλάβουν ότι τους έχει χακάρει και πιστεύω συνεχίζει και το κάνει μόνο σκεφτείτε να παρακολουθήσεις χιλιάδες βίντεο για πράσινα και τοκεν τα μάτια του θα είχαν καεί πως τα πιστεύετε ρε παιδιά?
όχι, είναι κανονική η εικόνα.
Ένας συνάδελφος moderator ζήτησε από τον Sausy να δει το θέμα και αυτός το διόρθωσε.
(αυτά σε εσωτερικό, μεταξύ μας τομέα του φόρουμ).
Αν ήταν από χάκιγκ, θα έτρωγε ban.
Άσε που δεν θα τολμούσε να το ζητήσει να κάνουν κάτι.
Είναι η περίπτωση που λέει και ο nikose.
Έχει ψώνιο να μαζεύει.
Επειδή εγώ ξέρω και το προφίλ του και το είδα μέσω ομοσπονδιών, έχει μια ομάδα απλή, γύρω στο 105%, με μέτριους τίτλους.
Εκείνες τις ημέρες το πολύ να μάζευαν 200 τοκεν την σαιζόν εδώ μια απάντηση από ένα μάνατζερ που εκείνη την εποχή καταλάβαινε ότι κάτι τέτοιο δεν ήταν εφικτοhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...52aea642e3.jpg
λοιπόν κάπου εδώ θα μπορούσα να καταθέσω την προσωπική μου εμπειρία, αλλά επειδή δεν ήταν και τελείως σύμφωνα με τους κανόνες του παιχνδιού, δεν μου το επιτρέπει η θέση μου οπότε άστο
χαχαχα
Πάντως εγώ αυτόν από iOS video τον εφτιαξαhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...5532c1a83b.jpg