Πολλοί είχαμε προβλήματα από σήμερα το πρωί όταν είδαμε ότι δεν υπήρχαν διαθέσιμα ούτο τα βίντεο για το Χ2 μπόνους, ούτε για πράσινα, ούτε το μπλε κουμπί αναπλήρωσης κατάστασης.
Επειδή είδα ότι άλλες μου ομάδες (οι οποίες είναι ανενεργές, δεν βλέπω βίντεο, άντε να δω κανένα για το μπόνους προπόνησης όταν θα παίξω καμιά ομοσπονδία ή διαγωνισμό) είχαν διαθέσιμα βίντεο.
Δύο από αυτές είναι στον ίδιο σέρβερ με την κύρια μου τον ΝΙΚ οπότε δεν έπαιζε σενάριο ότι είναι θέμα σέρβερ.
Η ομάδα μου έμοιαζε σα να είχε φάει μπλοκ - αλλά δεν υπήρχε λόγος για αυτό.
Ούτε vpn χρησιμοποίησα ούτε κάτι άλλο παράνομο είχα κάνει.
Κάπου διάβασα ότι τα βίντεο είναι διαθέσιμα μετά από 24 ώρες από τότε που κάναμε φάρμιγκ (βλέπαμε βίντεο δηλ.) τελευταία φορά.
Πράγματι πριν από λίγη ώρα διαπίστωσα ότι έχω διαθέσιμα πλέον βίντεο οπότε αυτό το σενάριο πρέπει να είναι πολύ πιθανό.
Πρέπει να έχουν αλλάξει τους κανόνες αλλά δεν έχει γίνει ακόμα καμία ανακοίνωση.
Πιθανόν αύριο.
Ωστόσο το ποστάρω για να είστε ενήμεροι ότι κατι τέτοιο παίζει.
Τώρα, να δούμε λίγο την στρατηγική.
Αν η λογική είναι
α) ότι πρέπει να περάσουν 24 ώρες από τότε που είδαμε βίντεο
β) ότι πρέπει να περάσουν 24 ώρες από τότε που είδαμε το μήνυμα ότι δεν υπάρχουν πλέον διαθέσιμα βίντεο.
Τα εξαντλήσαμε.
Αν ισχύει το σενάριο β), τότε σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να κάνω τώρα ένα φάρμιγκ για 22-23 πράσινα και να αφήσω κάποια για αύριο το πρωί που κάνω την πρωινή προπόνηση και παίρνω το 4 Χ10% μπόνους προπόνησης.
Θα κάνω δοκιμή και θα δούμε.
Αν έχετε τίποτα ιδέες , τις μοιραζόμαστε.
* προσοχή ,
το παραπάνω είναι πιθανό σενάριο, δεν έχει επιβεβαιωθει 100%