2Likes
-
1
Post By nikolgiorgos
-
1
Post By Nikose
-
Δεν ήταν σαφής η ερώτησή μου, μιας και όταν ρώτησα για τα στατιστικά, εννοούσα τα στατιστικά των επιθετικών, όχι τις αποδόσεις τους στο παιχνίδι.
Παρόλα αυτά όμως νομίζω ότι μπορώ να βγάλω ένα συμπέρασμα γιατί έχεις τόσο άσχημα αποτελέσματα.
Φαντάζομαι ότι όταν λες ότι παίζεις το σύστημα φωτιά εννοείς ότι παίζεις 3Dw-5flat-2st.
Σε γενικές γραμμές δεν χρησιμοποιώ ποτέ ένα στάνταρ σύστημα.
Όταν παίζεις με έναν dc θα έχεις πάντοτε πρόβλημα απέναντι σε ομάδες που παίζουν με 2st. Χωρίς dmc θα έχεις και πάντοτε πρόβλημα απέναντι σε ομάδες που χρησιμοποιούν amc+st. Όταν εννοώ ότι θα έχεις πρόβλημα, εννοώ ότι θα έχεις μεγάλη πιθανότητα να δεχτείς αρκετά συχνά ένα, ίσως και παραπάνω, γκολ σε κάθε παιχνίδι.Μιλάμε για ομάδες που ενδεχομένως τις περνάς 20% και 30% σε ποιότητα. (Δεν το συζητάμε να κατεβάσει ο άλλος 4-3n-3 από το κέντρο, θα δεχτείς πολλά μπαλάκια.)
Η υπεροχή στη κατοχή είναι φυσιολογική μιας και έχεις 5 άτομα στο κέντρο.
Πάμε τώρα στην επίθεση. Θεωρώ ότι στο παιχνίδι τις περισσότερες ευκαιρίες τις δημιουργούν τα aml-r και amc (και σκοράρουν και παραπάνω).
Αν και είμαι μόλις lvl 4 manager, ποτέ μα ποτέ επιθετικός μου δεν κατάφερε να βγει παραπάνω στο σκοράρισμα σε κάποια χρονιά από κάποιον πλάγιο. Δεν φτουράνε και πολύ οι st στο παιχνίδι από ότι διαβάζω στα φόρουμ. Ακόμα και φέτος που έχω βρει ένα αστέρι επιθετικό (δηλαδή θα σκοράρει ίσως και μία φορά σε κάθε παιχνίδι), πάλι είναι αρκετά πίσω από τους πλάγιους σε κάθε διοργάνωση. Τέλος πάντων αυτά είναι προσωπική εμπειρία.
Πάμε σε εσένα. Έχεις μπροστά 2 st. Οποιοσδήποτε αντίπαλός σου παίζει με 2 dc θα σκοράρεις δύσκολα.Αν κάποιος παίζει με 3dc, αναλόγως την μέρα που θα βρεθούν οι πλάγιοι. Αν δεν βρεθούν σε καλή μέρα, μάλλον δεν θα σκοράρεις. Αν κάποιος παίζει με 4αμυντικούς και dmc κλάφτα χαράλαμπε.
Συμπερασματικά, ίσως να μην φταίει το παιχνίδι για τα αποτελέσματά σου αλλά ενδεχομένως να πρέπει να σκεφτείς να αλλάξεις το σύστημά σου