Results 1 to 10 of 36
Like Tree15Likes

Thread: Εθνικες ομαδες

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Rookie
    Quote Originally Posted by Nikose View Post
    5 το απογευματάκι και ακόμη να έρθουν ομάδες. Εσείς παίζετε;
    Να σου πώ την αλήθεια την έχω παρατήσει την Εθνική εδω και βδομάδες επειδή τα πήρα όλα τα token.Αλλά έτσι απο περιέργεια μπήκα και ναι κανονικά έχουν ερθει οι αντίπαλοι.

Pro
    Quote Originally Posted by harkonto View Post
    Να σου πώ την αλήθεια την έχω παρατήσει την Εθνική εδω και βδομάδες επειδή τα πήρα όλα τα token.Αλλά έτσι απο περιέργεια μπήκα και ναι κανονικά έχουν ερθει οι αντίπαλοι.
    Αν τα πηρες ολα τα τοκεν πως σου βγαζει ομαδες ακομα??? Να παιξεις αυτες που ξαναεπαιξες?? Παντως αν ειναι ετσι βλεπεις τους αντιπαλους της προηγουμενης τεταρτης.
    Oι παικτες μας δεν ειχαν κινητρο. Οι αντιπαλοι ηθελαν περισσοτερο τη νικη. . (Σχολιο βοηθου μετα απο νικη με 4-0) Η μαγεια των προγραμματιστων του T11.

Rookie
    Quote Originally Posted by Nikose View Post
    Αν τα πηρες ολα τα τοκεν πως σου βγαζει ομαδες ακομα??? Να παιξεις αυτες που ξαναεπαιξες?? Παντως αν ειναι ετσι βλεπεις τους αντιπαλους της προηγουμενης τεταρτης.
    Ναι μου ξαναβγάζει τις ίδιες ξανά.Ίσως να έχεις δίκιο την προηγούμενη Τετάρτη δεν ασχολήθηκα οπότε μπορεί να ειναι απο την προηγούμενη βδομάδα οι ομάδες που μου βγάζει