Attachment 115579
Για να δούμε :p
Printable View
Attachment 115579
Για να δούμε :p
Επιτέλους !αυτο που ζητούσα! https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...df84adc7ca.jpg
Στάλθηκε από το FIG-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
δυστυχώς δεν θα μπορούμε να σώζουμε τανκινγκ σχήματα :(
θα με γλύτωνε από πολύ κόπο χαχα
var ακούγεται, βέλη ακούγονται
για να δούμε, για να δούμε :p
Ρώτησα μπας και υπάρχει κανα φόρουμ ξερω γω. Δεν πήγαινε στοχευμένα η ερώτηση. Μπορεί να πει αν θέλει οτι του τα λεει κάποιος δεν ζητάω λεπτομέρειες. Αν θελει ας μην απαντήσει καν. Και αν εγινε κάποια παρεξήγηση ζητώ συγγνώμη
Στάλθηκε από το FIG-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
τι εννοείς από που τα βρίσκεις ?
ήταν παλιά έτσι, θα τα δούμε μετά
ε κάτι ψιλά ξέρουμε αλλά μας είπαν να μην διαρέουμε.
Για πες κάνα νέο αν μπορείς.
Σε ένα fb γκρουπ, έναν Αντυ τον ξερεις?
Έχει σχέση με το Τ11? Γιατί κάτι έγραφε για αλλαγές.
Αυτός ο Andy στο WorldWide ?
Αυτός είναι ψιλοάσχετος , πετάει καμία μ...ία και δεν έχει καμία σχέση με την νορντέους.
οκ, λοιπόν θα σας πω ένα νέο αλλά μην βγάλετε τελάλη παντού, ακούς Jorge Volos ?
Γιατί εσύ τριγυρνάς πολύ χαχαχα
Δεν θα έχουμε μόνο πρώτο σκόρερ και τοπ 5 στο πρωτάθλημα, και αλλού ;)
Αυτός (Αndy) είναι για γέλια, το παιδί προσπαθεί να κάνει "views" στο κανάλι του (you tube) και λέει ότι λαλακια του κατέβει
Καλημέρα! Νομίζω η παλιά έκδοση, εποχής κώνων, στον υπολογιστή σου έδινε την δυνατότητα να έχεις σώσει κάποια σχήματα.
Θυμάμαι σωστά;
ναι, κάνοντας το σχήμα της ομάδας, αν δεν είναι ισοροπημένο, θα βγαίνει ένα κόκκινο θαυμαστικό ( ! )
οπότε δεν θα μπορείς να κάνεις save εκείνο το σχήμα.
Ελπ΄΄ιζω να μην βγάζει bugs αυτό το σχέδιο.
Θυμάμαι πχ, για κάποιο λόγο ένα σχήμα έβγαζε κόκκινο ! όταν βάζαμε κάποιες θέσεις ή παίκτες σε φαινομενικά ισοροπημένο σχήμα, αλλά δεν θυμάμαι τι ακριβώς περίπτωση ήταν.
Νομίζω ένα σχήμα χωρίς mc ακόμα και με ένα μόνο dmc ή ένα μόνο amc το θεωρεί μη ισορροπομένο. Θα πρέπει να βάλεις και dmc και amc αν δεν θέλεις mc.
Επίσης ένα σχήμα χωρίς παίκτες στα πλάγια (dlr-mlr-amlr) σου βγάζει κόκκινο.
δεν έχει σημασία ο mc όσο οι κάθετες και οριζόντιες ζώνες.
δηλ. αν έχεις dc + dmc + amc +st , θεωρεί ότι έχεις αρκετούς παίκτες στον μεσαίο άξονα πχ
για μένα που κάνω τάνκιγκ αλλά παίζω σε ομοσπονδίες το σ-κ, θα είναι χρήσιμο πάντως.
έχω το 4-5-1 v πχ, παίζω, μετά αλλάζω τους παίκτες με τους αδύναμους, τραβάω τους πλάγιους και τον φόρ πίσω και τείχο και αλλάζω το τέρμα με άλλο παίκτη.
στο παιχνίδι τους γκρουπ βάζω κατευθείαν το 4-5-1 v και αλλάζω τους παίκτες.
εντάξει, η ευκολία θα ήταν να σώζαμε το σχήμα μαζί με τους παίκτες που θέλουμε.
* νικ, κανά νεώτερο έχουμε ? βγήκε τίποτα στη φόρα ?
για δώσε καμιά είδηση (ανεπίσημα πάντα χεχεχε) .
κατά φωνή, βγήκε πριν από λίγο :)
Attachment 115959
Θα βλέπουμε τους τίτλους και το ιστορικό φίλων ή αντιπάλων.
όπως παλιά έτσι ?
Σε λίγο θα βάλουν να βλέπουμε και τα επιτεύγματα όπως γίνονταν παλιά.
Μέχρι στιγμής δηλ. το ΤΕ 2019 έχει πράγματα από το 2015 χαχαχα
Καλά, εκείνο το παλιό σύστημα που χτυπούσες και έπαιρνες τον παίκτη στο τελευταίο δευτερόλεπτο ήταν φοβερό.
Και εμενα μου αρεσε το παλιο συστημα μεταγραφων, οσον αφορα αυτο το σημειο.
Sent from my SM-A320FL using Tapatalk
στις αγορές ναι, ήταν καλύτερο.
Για να πουλήσεις παίκτη, σού 'βγαινε η ψυχή όμως.
Βέβαια αυτό σε έκανε καλύτερο μάνατζερ.
Τώρα που πουλάς παίκτη πχ ότι ώρα θες, όλοι έχουν λεφτά.
Παλιά έβλεπες και κάτι χρεωκοπίες που σκάγανε.
Πάντως αλλαγή σε μεταγραφές δεν παίζει στο ΤΕ2019.
Για όσους ξέρουν αγγλικά, θα γίνει εφαρμογή μιας ιδέας από δώ.
Θα δείχνουμε δηλ. τι κερδίσαμε την προηγούμενη σεζόν.
Φιγουρατζίδικο καθαρά δηλαδή
χαχαχα
* ξεχασα να βάλω το link :p
εδώ
https://forum.topeleven.com/suggesti...as-thread.html
Στην "μηχανη" υπολογισμού του αποτελεσματος θα υπάρξουν κι αλλες αλλαγες?Αυτό ειναι το μονο που με απασχολει προσωπικα
ε αν προσθέσουν και τα βέλη, τότε θα έχει αλλάξει και η μηχανή του παιχνιδιού κάπως
πρώτες εικόνες
τα βέλη επίθεσης - άμυνας
Attachment 116089
1 από τα 4 σχήματα που μπορούμε να σώσουμε
Attachment 116091
μπήκε απο σήμερα η έκδοση..
η έκδοση που παίζαμε μεχρι σήμερα ποια ηταν..? για να δοκιμάσουμε μήπως βγάζει και εκει έξτρα πακέτα όπως με την 7.6
η 7.10.6
(κάνουμε το κλασσικό κόλπο google search > 7.10.6 apk > μας βγάζει links για download και κατεβάζουμε την παλιά φαρμογή.
Θα πάει σιγά σιγά
α, ελέξτε και το κατάστημα του συλλόγου.
Θα έχει νέα μπιχλιμπίδια ;)
θενκς Γιωργο..
το λεω αυτο γιατι μόλις μπήκε η νεα έκδοση μου άνοιξε ορισμένα βίντεο, ενω δεν ειχε περάσει το 24ωρο της προηγούμενης έκδοσης 7.10.6
μπηκα στην 7.6 την ποιο παλιά και πήρα και εκει κανονικά αυτα που έδινε οπως καθε μερα..
αρα αν δεν ξέχασα χθες κάποια βίντεο και μου τα χρώσταγε ακόμα απο το τρέχον 24ωρο θα σημαίνει οτι η πήρα και απο την νεα έκδοση, αυτο βέβαια θα μπορω να το πω με σιγουριά αφου περάσουν αλλες 24 ωρες για να τα μετρήσω..
επίσης δεν ξέρω γιατι δεν εχει μπει η νεα έκδοση ακόμα στο φβ gameroom που συνήθως παίζω παρα μονο στο κινητό.. το οποίο το εχω συνήθως για το φαρμινγκ
(γιατι κατι bluestaks και andy δεν μου τα σηκώνει το laptop για κάποιο λογο)