Καλησπέρα σε όλους. Επειδή ειμαι επίπεδο 1 προσπαθώ να κάνω ενα πλάνο απο τώρα. Μερικοί μπορεί να πείτε οτι ειναι νωρίς ,για μενα δεν είναι, ειδικά αν είσαι λέβελ 1.στο λέβελ 1 πρέπει να βαλεις βάσεις για ολο το παιχνίδι. Δεν εχω ξανακάνει ρύθμιση ποιότητας οπότε κάθε βοήθεια θα είναι δεκτή .θα με βοηθήσουν και τα παιδιά απο την ομοσπονδία μου αλλα θα ήθελα να ακούσω και τις γνώμες σας. Οι παίκτες με τα μαυρα σημάδια ειναι αυτοι που πιστεύω ότι πρέπει να φύγουν.
Dias goalkeeper :μέτριες αποδόσεις δεν αξίζει να μείνει. Απο την επόμενη σεζόν θα εχει γίνει 23χρ και θα ειναι ενας κλασσικός 5*
Kakazoukis :μέτριες αποδόσεις ουτε το 1/2 απο οτι περίμενα να αποδώσει. Θα ειναι 4* . Υπάρχει ενα μικρό ενδεχόμενο να τον αφήσω σαν αναπληρωματικό επειδή είναι 20χρ.
Mc call : τον πήρα χθες με 1 τοκεν για ενίσχυση στο ματς της ομοσπονδίας .μου κόστισε πολλα χρήματα. Μαλλον θα τον πουλήσω πριν τελειώσει η σεζον για τα χρήματα.
Preece : μεγάλη πατάτα. Τζάμπα τα πράσινα. 7 σε καθε ματς. Αμφιβάλλω αν έπιασε 9 σε ενα ματς.
Κρατάω τους αμυντικούς επειδή ειναι τριθεσιτες με καλές ΕΙ και γρήγοροι. Ο miltov λογικά θα τερματίσει την σεζον 7*
Riis:μέτριος παίκτης πλέον θα ειναι 23 χρ. Μπορεί να κρατηθεί ως αναπληρωματικός
Sacavem :το ιδιο με τον Riis
Αμα πάρουμε και τα 100τ απο την πλατινένια θα με βοηθήσουν πολυ
Τι λετε εσεις?
Tiger FC level 1