καλησπερα παιδια εχετε θεμα κ εσεις με την νεα ενημερωση??δν μπορω να κανω νικη...εκει π ημουν πρωτος τερματισα 4 ος εχετε καμια ιδεα πως πρεπει να χρησιμοοιουμε σωστα τα βελακια? παιζω 3(dl dc dr)1(dmc)2(mc mc) 3(aml amc amr)1 (st)
καλησπερα παιδια εχετε θεμα κ εσεις με την νεα ενημερωση??δν μπορω να κανω νικη...εκει π ημουν πρωτος τερματισα 4 ος εχετε καμια ιδεα πως πρεπει να χρησιμοοιουμε σωστα τα βελακια? παιζω 3(dl dc dr)1(dmc)2(mc mc) 3(aml amc amr)1 (st)
μην παίζεις με ένα σύστημα μόνο.
Πως παίζει ο επόμενος αντίπαλος σου ?
Καλώς ήρθατε στο Ελληνικό φόρουμ
http://forum.topeleven.com/%CE%93%CE...%B4%CE%B1.html
ο επομενος αγωνας ειναι ευκολος εχει 55% ομαδα.οι ομαδες π εχασα στο τελος παντως τον πρωτο γυρο με τα ιδια συστηματα τους ειχα κερδισει.Με τα βελακια δν ξερω αν κανω κατι λαθος βζω μνο το στοπερ να γυρναει πισω κ το αμυντικο χαφ κ μπροστα τα 2 εξτρεμ
παιζω το ιδιο συστημα σταθερα 6 σεζον κ ιχα παρει 5 πρωταθληματα φετος εχασα το πρωτο.κ εφτασα στο επιπεδο 72 δν εχει αλλες κατηγοριες πιο πανω ειναι το τελευταιο επιπεδο για την ωρα
Δεν κάνουν και καμιά φοβερή διαφορά τα βέλη.
Εγώ βάζω μπρος στους AMs
Πίσω στον καλό μου DC
και τα άλλα ανάλογα.
Αν πάω επιθετικά
μπρος στους DL-DR-MC-DMC
Αν πάω για άμυνα, πισω.
Καλώς ήρθατε στο Ελληνικό φόρουμ
http://forum.topeleven.com/%CE%93%CE...%B4%CE%B1.html
δηλαδή, έτσι από περιέργεια, αν ο αντίπαλος σου παίζει με 2ST + AMC ή με 2ST-AML-AMR, εσύ τους παίζεις με έναν μόνο DCπαιζω 3(dl dc dr)1(dmc)2(mc mc) 3(aml amc amr)1 (st)
παιζω το ιδιο συστημα σταθερα 6 σεζον κ ιχα παρει 5 πρωταθληματα
οκ, ε τότε αν δεις ότι κάτι πάει και στραβώνει, άλλαξε κάτι.
Στην περίπτωση μας δεν μπορούμε να αλλάξουμε τον προπονητή όπως στο πραγματικό ποδόσφαιρο χαχαχα
Οπότε άλλαξε σύστημα, οδηγίες, παίκτες (δεν μπορεί να έχεις τους ίδιους 5 σεζόν ), αυτούς που χτυπάνε φάουλ- κόρνερ, μήπως βρεις τη χημεία ξανά.
εκανα αυτη την ερωτηη κ αλλου αλλα πες μ κ εσυ την γνωμη σ μηπως παιζει ρολο πιο πολυ το οβεραλ ρακινγκ του παικτη παρα τα λευκα χαρακτηριστικα? θα σ στειλω ενα παραδειγμα πως ειναι οι παικτες μ
ο τελευταιος παικτης οσο αστειο κ να φαινετε δεν τον εφτιαξα εγω μ τον πουλησει πριν 5 σεζον ενας παικτης απο τις διαπραγματευσεις κ ειναι ο καλυτερος μ παικτης καθε σεζον
@kalamatas86
σου απάντησα στο άλλο το θέμα , που είναι και πιο σχετικό.
Το σβήνω αυτό να μην έχουμε διπλά ποστ.
Νικ
Last edited by nikolgiorgos; 02-06-2019 at 06:36 PM.