νομίζω κι αυτό ως κόλπο το έλαβαν,γιατί κι εγώ έκανα κάτι παρόμοιο,τους έπαιρνα φθηνά απο την αγορά τους έδινα ικανότητα και θέσεις και μετά τους πουλούσα,αλλά σιγά τα τοκεν που παίρνεις.
νομίζω κι αυτό ως κόλπο το έλαβαν,γιατί κι εγώ έκανα κάτι παρόμοιο,τους έπαιρνα φθηνά απο την αγορά τους έδινα ικανότητα και θέσεις και μετά τους πουλούσα,αλλά σιγά τα τοκεν που παίρνεις.
Απαράδεκτη επιλογή.Μόνο καλύτερο δεν γίνετε το παιχνίδι με αυτή την επιλογή.
ακυρη αλλαγη στο παιχνιδι.ας κανανε τις δημοπρασιες την τελευταια βδομαδα θα δεις τι θα γινοταν.
Ακυρη για εμας. Πανω απόλα ειναι το συμφέρον τους. Ετσι τις πρώτες μερες πέφτει πιο πολύ χτύπημα στις δημοπρασίες.
Tiger FC level 2
LEAGUE :1
CUP :1
CHAMPIONS LEAGUE : -
DOUBLE:1
TREBLE: this season
For official in-game help please refer to Top Eleven Support here.
I upload top eleven content on my YouTube Channel.
Συμφωνώ κι εγώ με τους προλαλησαντες! Μας οδεύουν στο να σταματήσουμε να παίζουμε το παιχνίδι γιατί όποιος δεν έχει λεφτά να παίρνει τοκεν με τη σέσουλα δεν θα μπορεί να είναι ανταγωνιστικός!!! Οι διαχειριστές του φορουμ θα πρέπει να μεταφέρουν τα παράπονα μας!!!
Καταργηθηκε γιατι θελουν να πουλανε τοκεν και οχι να τα κερδιζεις τζαμπα. Αυτο που δεν καταλαβαινουν ειναι οτι κανενας απο αυτους που αγοραζουν τοκεν, δεν θα εμπαινε σε διαδικασια να πουλαει παικτες για τοκεν. Και επισης κανενας απο αυτους που πουλαγανε παικτες για να κερδισουν τοκεν, δεν προκειται να αγορασει τοκεν. Επομενως το παιχνιδι χανει σε ανταγωνιστικοτητα μεταξυ των παικτων γιατι οσοι δεν πληρωνουν θα ειναι σακος του μποξ για την αλλη κατηγορια παικτων. Τελικά θα προκαλεσει την αποχωρηση-μειωση των παικτων λόγω ανοιγματος της ψαλιδας. Επιπλεον το να μπορεις να πουλας παικτες ηταν ενα απο τα ενδιαφεροντα κομματια του παιχνιδιου και επομενως μειωνεται το ενδιαφερον.
Ας ειναι τουλαχιστον ειλικρινεις στις προθεσεις τους και ας το καταργησουν ολοκληρωτικα αυτο το χαρακτηριστικο.
κι αν δεν τα χουμε πει, χαμόςΟι διαχειριστές του φορουμ θα πρέπει να μεταφέρουν τα παράπονα μας!!!
δεν έχεις κι άδικο.Καταργηθηκε γιατι θελουν να πουλανε τοκεν και οχι να τα κερδιζεις τζαμπα. Αυτο που δεν καταλαβαινουν ειναι οτι κανενας απο αυτους που αγοραζουν τοκεν, δεν θα εμπαινε σε διαδικασια να πουλαει παικτες για τοκεν. Και επισης κανενας απο αυτους που πουλαγανε παικτες για να κερδισουν τοκεν, δεν προκειται να αγορασει τοκεν. Επομενως το παιχνιδι χανει σε ανταγωνιστικοτητα μεταξυ των παικτων γιατι οσοι δεν πληρωνουν θα ειναι σακος του μποξ για την αλλη κατηγορια παικτων. Τελικά θα προκαλεσει την αποχωρηση-μειωση των παικτων λόγω ανοιγματος της ψαλιδας. Επιπλεον το να μπορεις να πουλας παικτες ηταν ενα απο τα ενδιαφεροντα κομματια του παιχνιδιου και επομενως μειωνεται το ενδιαφερον.
Ας ειναι τουλαχιστον ειλικρινεις στις προθεσεις τους και ας το καταργησουν ολοκληρωτικα αυτο το χαρακτηριστικο.
Βασικά ελάχιστοι είναι αυτοί που αγοράζουν με λεφτά τόκεν.
Τις περισσότερες φορές είναι για επίσημες φανέλες.
Τα κυρίως έσοδα είναι από τις διαφημίσεις.
Καλώς ήρθατε στο Ελληνικό φόρουμ
http://forum.topeleven.com/%CE%93%CE...%B4%CE%B1.html
αυτό που θα ανέβαζε τον τζίρο τους είναι να έχουν ανοιχτά τις διαπραγματεύσεις και τις δημοπρασίες μόνο για την πρώτη εβδομάδα, και ότι πρόλαβες πρόλαβες :d
Σσσσ .μην τους βαζεις ιδέες
Στάλθηκε από το FIG-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
For official in-game help please refer to Top Eleven Support here.
I upload top eleven content on my YouTube Channel.
κακη επιλογη!!σιγουρα στις επομενες σεζον θα το αλλαξουν γιατι θα δουν οτι δεν θα αγοραζει κανενας.
Ηδη καποιοι εχουμε μεγαλη καβα απο τοκεν