For official in-game help please refer to Top Eleven Support here.
I upload top eleven content on my YouTube Channel.
Τι εννοείς με το "γενικα θέματα ομάδας " .διευκρίνισε λιγο παραπάνω
Για τον Σάλα ήθελα να σε ρωτήσω
Στάλθηκε από το SM-G390F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πολύ ωραίος ο Μεσσι σου!!! Να σε ρωτήσω όταν ανεβάζεις έναν παίχτη διαλέγεις 5-6 ασκήσεις που να του ανεβάζουν ομοιόμορφα τα λευκά χαρακτηριστικά η πας ξεχωριστά ατομικά το χαρακτηριστικό π θες να ανεβάσεις επαναλαμβανόμενα μια συγκεκριμένη άσκηση ;
Εγω το λεω και απο την "σκοτεινή " μεριά. Το event τυ πρώτου σκόρερ έδινε +30% τελείωμα χώρια τα πράσινα (30%=3%σε ποιότητα).
Πες οτι ο Messi ηταν 18 χρ και καθε χρόνο έβγαινε πρώτος σκόρερ. Αυτα τα +30% στο τελείωμα μετα απο τέσσερις σεζον θα τον ειχαν παει +120% μονο στο τελείωμα.
Αυτο μαζι με τις προπονήσεις και το +4% απο το "παίκτης του αγωνα" θα τον εκαναν μεταλλαγμένο
Πολύ ωραίος ο Μεσσι σου!!! Να σε ρωτήσω όταν ανεβάζεις έναν παίχτη διαλέγεις 5-6 ασκήσεις που να του ανεβάζουν ομοιόμορφα τα λευκά χαρακτηριστικά η πας ξεχωριστά ατομικά το χαρακτηριστικό π θες να ανεβάσεις επαναλαμβανόμενα μια συγκεκριμένη άσκηση ;
Ακριβώς για αυτο δεν το κάνουν θα βγαίνουμε εμείς ικανοποιημενη κ δε θα χαλάμε τοκεν στην αγορά παίχτη...
Συνήθως παω ομοιόμορφα επειδή δεν θέλω να ξοδέψω τα ωραία μου πράσινα πακέτα ξεκούρασης . Στον επιθετικό απο άμυνα χρήσιμα ειναι :
Κεφαλιά και τοποθέτηση
Επίθεση
Σουτ
Τελείωμα
Ντρίμπλα και γενικώς ολα εκτος απο σέντρα
Απο φυσική κατάσταση
Συνήθως ανεβάζω
Ταχύτητα και δύναμη
Τελευταία εχω δει οτι παίκτες με ανεβασμένη υγεία αποδίδουν καλυτερα. Θα το δω στην πορεία
Τα παραπάνω είναι για St.
Ψαξε στο φόρουμ εχει πολυ καλα tutorial απο τον @nikologiorgos .
Επίσης δεν χρειάζεται να κάνεις παράθεση σε καθε ποστ.
Παραθεση κατα κύριο λογο κάνουμε οταν ενα ποστ ειναι πολυ πριν. Πχ ειμαστε ποστ 80κατι παραθεση θα κανεις οταν δεις πχ το ποστ 50 και θες να ρωτησεις κατι πανω σε αυτο
Last edited by milpol; 03-18-2019 at 01:28 PM.