135Likes
-
Λοιπόν ήρθε η ώρα να μοιραστώ μαζί σας και τη δική μου περιπέτεια εδώ (μη φανταστείτε και τίποτα το τρομερό noobas είμαι Lvl 3 μόλις από σήμερα).
Σε γενικές γραμμές η πρώτη σεζόν κύλησε κλασικά όπως για τους περισσότερους active managers σήκωσα πρωτάθλημα αποκλείστηκα νωρίς αν θυμάμαι καλά στο κύπελλο δεν είχα καταλάβει και πολλά.
Η δεύτερη χρονιά ήταν μια πολύ ωραία περιπέτεια. Στο πρωτάθλημα κληρώθηκα με 4 μεγαθήρια 120 - 140% όλοι σχεδόν οι παίκτες τους scouts ή προτεινόμενοι (δεν ήξερα το quality drop) βγήκα 5ος με διαφορά από τον 4ο κοντά στους 10 βαθμούς. Δεν έχω όμως παράπονο. Αρκετοί active managers στο πρωτάθλημα ωραίος ανταγωνισμός, τακτικές, κάποια άτυχα αποτελέσματα - κάποια άλλα πολύ ικανοποιητικά. Μάχη τεράστια για το πρωτάθλημα οι 4 πρώτοι. Οι υπόλοιποι 5 ή 6 active του πρωταθλήματος) αποτελούσαμε τους factors για την κούρσα τους (τους κόβαμε αρκετά ποντάκια η αλήθεια είναι) και ανταγωνιζόμασταν μεταξύ μας. Ωραίο, πολύ ωραίο πρωτάθλημα.
Στο Κύπελλο αποκλείστηκα στους 16 από ένα πολύ δραστήριο, καλό manager, το άξιζε.
Στο Cl όμως τον βρήκα αρκετά αργά στις διασταυρώσεις (στον ημιτελικό), οπότε είχα καταλάβει αρκετά για το παιχνίδι, είχα αναπτύξει την ομάδα και πήρα την εκδίκησή μου για να περάσω τελικό και να το σηκώσω στον τελικό πιο εύκολα από ότι περίμενα. Τέλος εχθές σηκώσαμε και το SC μάλλον εύκολα και δίχως πολύ ανησυχία.
Αφού έκανα τις πωλήσεις των μεγάλων σε ηλικία παικτών εχθές, σήμερα το πρωί ήμουν από τους (πολύ) τυχερούς. Στο market ήμασταν ελάχιστοι μέσα, μάλλον σαστισμένοι για τα χαμηλά bids που βλέπαμε, εγώ ακόμη πιο σαστισμένος από κάτι 45ρια + lvl που έβλεπα στα bids μαζί με εμένα να μη χτυπάνε και φοβόμουν να χτυπήσω, φοβόμουν μη τυχόν κάνω κάτι λάθος, δεν είχα και πρόχειρες τις τιμές του Nik για να είμαι σίγουρος τι κάνω αλλά σιγά σιγά ξεθάρεψα και συμπλήρωσα βασικές τρύπες στο roster, το οποίο κατέληξε ως εξής:

και
.
Όπως θα δείτε η squad αποτελείται από αρκετούς μικρούς, καθώς κατάλαβα (μάλλον λίγο αργά στη σεζόν) ότι είναι ο μόνος τρόπος να βγάλεις λεφτά σε αυτό το lvl δίχως και πολύ ρίσκο. Κοιτάς τον factor τους, τους παίρνεις σε χαμηλή quality -με ένα Τ συνήθως-, τους ανεβάζεις δίχως πολλά πράσινα ή και μόνο με την ανάκτηση κατάστασης. Όσοι είναι ft πράγματι μένουν και παίρνουν τις ευκαιρίες τους να δείξουν το value τους και αν είναι και καλοί παίκτες τουμπανιάζονται (έτσι λέει το project τουλάχιστον γιατί από πράσινα μόνο 120 -μέχρι να καταλάβω τι κάνω έκανα χαζά). Όσοι δεν είναι φεύγουν ή μέσα στη χρονιά ή στο τέλος της αφού τους λιώσω στην προπόνηση με αρκετά περισσότερα χρήματα από ότι ήρθαν.
Οι νέες μεταγραφές μου είναι οι εξής:

και αναλυτικά:





Φαντάζομαι ο Βραζιλιάνος δεν είναι ft αλλά είναι μικρός, έχει τρεις θέσεις και αν τον δουλέψω καλά φέτος και δω που αποδίδει του χρόνου θα του βάλω και SP και τον ανεβάζω πάλι.
Οι παίκτες που με κουβάλησαν πέρσι και φέτος είναι ο Γερμανός AMC:

Και ο Ρουμάνος AML:
Στόχος είναι να συνεχίσω την ανάπτυξη όσο πιο "efficient" γίνεται, να μάθω καλύτερα το game και ίσως να πάρω και καμιά κουπίτσα. Πάντως το τελευταίο δεν είναι αυτοσκοπός. Το νόημα είναι να έχει ενδιαφέρον για να έχει ... νόημα. Αν δω ότι οι κληρώσεις μου είναι πολύ εύκολες ακόμη και με αυτό το σχετικά μη εκτεταμένο quality drop που έκανα σε βαθμό που θα με βάλλει σε μάλλον πολύ εύκολο πρωτάθλημα τότε μάλλον δεν θα το ξανακάνω ή θα το κάνω ελάχιστα έτσι για να αποφύγω τους pay to win τύπους αλλά να παίζω με όσο τουλάχιστον μεγαλύτερο αριθμό active managers στις διοργανώσεις που θα συμμετέχω.
Συγγνώμη για το μακροσκελές κείμενο. Έτσι για την πρώτη γνωριμία.
Βεβαίως όσοι ενδιαφέρονται να μου πουν την άποψή τους για το roster, να δώσουν tips, καθόσον newbie και γενικά κατευθύνσεις παρακαλώ do so.
Nik αν είναι off topic, μετάφερέ το ή πες μου να το μεταφέρω εγώ.
Peace. C u in game.
Last edited by Z.Ep.; 03-31-2019 at 01:52 PM.
Posting Permissions
- You may not post new threads
- You may not post replies
- You may not post attachments
- You may not edit your posts
-
Forum Rules