όχι, καλά κάνεις.
να παίρνεις 3* ακριβούς όμως που δεν τους πολυχτυπάνε κιόλας.
αφού μας δίνει το παιχνίδι 1500 πράσινα τον μήνα, αξιοποίησε κάποια για να ανεβάζεις αξία παικτών και να τους πουλάς για μετρητά.
στα πρώτα επίπεδα τα λεφτά είναι πρόβλημα και οι νέοι παίκτες ακριβοί.
αυτό που είναι λάθος για μένα, να προσπαθείς να κάνεις μια ενδεκάδα όλο νέους ή με ειδική ικανότητα ή να έχουν από 3 θέσεις ο καθένας.
βλέπω κάτι ομάδες πχ που έχουν 3 αμυντικούς με dl-dc-dr .
τι να τους κάνεις ρε φίλε 3 ?
να έχεις έναν να καλύψει τα κενά το καταλαβαίνω.
For official in-game help please refer to Top Eleven Support here.
I upload top eleven content on my YouTube Channel.
Το πρωί, μου εδωσε παίκτες η ακαδημία. Ηθελα εναν 2* gk και εναν 5* st.μαλλον πολλα ήθελα. 2* mc και 4* dc-dl
Μιας και δυο απο τους πιο σημαντικούς μου αμυντικούς (τριθεσιτες και οι δυο με κεφαλιά και τείχος) ειναι πλεον 21 και 22 και έρχεται η ωρα να φύγουν, ειπα να τον κρατήσω και να τον προπονω, χωρίς πράσινα ακομα, στα άσπρα, "καλα" αμυντικά του skills . Και έτσι απο την νεα σεζον με λιγα πράσινα θα τον φτιάξω ετσι οπως θέλω και δεν θα μπω στην διαδικασία να ψάχνω στο παζάρι. Δεν νομίζω να ξαναγίνει το ιδιο bug οποτε ας ειμαστε προετοιμασμένοι
Last edited by milpol; 04-01-2019 at 01:00 PM.
Δεν νομίζω να ήταν bug αυτό. Μου φαίνεται ότι επειδή κάνανε το server maintenance όταν μπήκαμε εμείς μόλις είχαν ανοίξει το παιχνίδι. Οπότε οι τρελοί λείπανε και μάλλον ήμασταν τρεις και ο κούκος (μονός)
Last edited by Z.Ep.; 04-01-2019 at 12:59 PM.
Ηταν και το είπαν. Για αυτο μετα "εκλεισαν" οι δημοπρασίες και μετα μολις άνοιξαν γινόταν χαμος
Ρε παιδιά αυτό το έχετε πάρει? https://youtu.be/6xqjod_ALnk
Sent from my iPad using Tapatalk
ναι, είναι η φανέλα-δώρο από το πρωταπριλιάτικο αστειο τους
Τουρ στο διάστημα
Καλώς ήρθατε στο Ελληνικό φόρουμ
http://forum.topeleven.com/%CE%93%CE...%B4%CE%B1.html
Ε,πρώτο ματς ντέρμπι .κατι μου βρωμάει για την κλήρωση. Ενεργός μάνατζερ, 4-5-1v πηρε νταμπλ (cl, league) + super cup και βγηκε τρίτος στο κύπελλο.106 vs 89% .εχει κανει δύο τρεις καλες μεταγραφές.
Γιατί δεν μου το άνοιξε ακόμη το επίτευμα;
Στάλθηκε από το Lenovo TB-7104F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk