Results 1 to 10 of 132
Like Tree135Likes

Thread: Σεζόν 117

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Rookie
    Στο κύπελλο και στο Cl δεν σε βλέπω ρε γμτ. Μακάρι να είμαστε στο πρωτάθλημα μαζί να τους κάνουμε όπα.

Για τους μικρούς που λες η σκέψη μου λέει ότι τους παίρνω με 1-2 m με ένα Τ τους αναπτύσσω free με λίγα rests μέχρι να καταλάβω αν είναι ft και αν είναι και τους χρειάζομαι τους αναπτύσσω. Αν είναι χαμηλής κλάσης τους προπονώ με την υπόλοιπη ομάδα και μόνους τους με το auto restore health και όποτε χρειάζομαι χρήματα τους πουλάω (συνήθως βγάζω 300 - 500 χιλιάρικα σε κανένα δεκαπενθήμερο από τον καθένα έτσι για να έχω να κινούμαι.

Είμαι λάθος; Δεν θα σπρώξω rests πραγματικά εκτός αν δω κάποιον να ξεχωρίζει στις προπονήσεις και τον μπουστάρω και αν έχει και καλή απόδοση στα ματς τον τουμπανιάζω κι όλας.

Είμαι λάθος;
    milpol likes this.

Famous Ποσιδονας's Avatar
    Quote Originally Posted by z.ep. View Post
    στο κύπελλο και στο cl δεν σε βλέπω ρε γμτ. μακάρι να είμαστε στο πρωτάθλημα μαζί να τους κάνουμε όπα.

για τους μικρούς που λες η σκέψη μου λέει ότι τους παίρνω με 1-2 m με ένα τ τους αναπτύσσω free με λίγα rests μέχρι να καταλάβω αν είναι ft και αν είναι και τους χρειάζομαι τους αναπτύσσω. αν είναι χαμηλής κλάσης τους προπονώ με την υπόλοιπη ομάδα και μόνους τους με το auto restore health και όποτε χρειάζομαι χρήματα τους πουλάω (συνήθως βγάζω 300 - 500 χιλιάρικα σε κανένα δεκαπενθήμερο από τον καθένα έτσι για να έχω να κινούμαι.

είμαι λάθος; δεν θα σπρώξω rests πραγματικά εκτός αν δω κάποιον να ξεχωρίζει στις προπονήσεις και τον μπουστάρω και αν έχει και καλή απόδοση στα ματς τον τουμπανιάζω κι όλας.

είμαι λάθος;
    όχι, καλά κάνεις.
    να παίρνεις 3* ακριβούς όμως που δεν τους πολυχτυπάνε κιόλας.
    αφού μας δίνει το παιχνίδι 1500 πράσινα τον μήνα, αξιοποίησε κάποια για να ανεβάζεις αξία παικτών και να τους πουλάς για μετρητά.
    στα πρώτα επίπεδα τα λεφτά είναι πρόβλημα και οι νέοι παίκτες ακριβοί.

αυτό που είναι λάθος για μένα, να προσπαθείς να κάνεις μια ενδεκάδα όλο νέους ή με ειδική ικανότητα ή να έχουν από 3 θέσεις ο καθένας.
    βλέπω κάτι ομάδες πχ που έχουν 3 αμυντικούς με dl-dc-dr .
    τι να τους κάνεις ρε φίλε 3 ?
    να έχεις έναν να καλύψει τα κενά το καταλαβαίνω.
    Z.Ep., milpol and nikolgiorgos like this.

Moderator milpol's Avatar
    Quote Originally Posted by Ποσιδονας View Post

αυτό που είναι λάθος για μένα, να προσπαθείς να κάνεις μια ενδεκάδα όλο νέους ή με ειδική ικανότητα ή να έχουν από 3 θέσεις ο καθένας.
    βλέπω κάτι ομάδες πχ που έχουν 3 αμυντικούς με dl-dc-dr .
    τι να τους κάνεις ρε φίλε 3 ?
    να έχεις έναν να καλύψει τα κενά το καταλαβαίνω.
    Μάλλον είδες την ομάδα μου
    For official in-game help please refer to Top Eleven Support here.
    I upload top eleven content on my YouTube Channel.