Originally Posted by Βασιλης.Α Όποτε θες αυριο δίνουμε τη ρεβάνς...σε περνάω 8%...να κατεβάσω; Αυριο θα κοιτάξω να βαλω την ίδια ωρα άσε την ποιότητα ως εχει ,σιγα την ωρα μας περναμε Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Originally Posted by dimakspls1992 @aLLoU Alex FC Level 53 Hellas Macedonia #RAEX8V 96% Καλησπέρα φίλε εγώ έχω βάλει συμμετοχή για την φανέλα οπότε πες μ εσύ ποτέ θες να παίξουμε λογικά με έχεις! Στάλθηκε από το Lenovo TB-7104F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Θα παιξω με αρκετους απο τη 2η ομαδα. Σημερα σε βολευει?
Originally Posted by Lazaros @imperium: Spiros F.C ΩΡΑΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ ,ΔΙΟΡΘΩΣΕΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ,ΚΑΙ ΕΓΙΝΕΣ ΦΑΒΟΡΙ ! ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΒΡΑΔΥ ΑΡΓΑ ,ΜΕΤΑ ΤΙΣ 10.00 ΑΝ ΓΙΝΕΤΕ ? ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Με έχει βάλει στις 10 να παίξω Τσάμπιονς λιγκ. Θες αύριο πρωί;
Originally Posted by Nick Lizas Ισοδυναμοι εγώ πιο τυχερός κέρδισα αμφίρροπη η ρεβάνς ωραίο παιχνιδι Sent from my iPad using Tapatalk Ωραίο ματς.. λεω να το βάλω αύριο ιδια ωρα αν σε βολεύει..? Αν βεβαία με αφήσει γιατι αυτο πρώτη φόρα μου το βγάζει.. δεν μου δίνει επιλογή για καμιά ώρα δεν ξέρω γιατι.. θα δοκιμάσω αργότερα
Originally Posted by aLLoU Θα παιξω με αρκετους απο τη 2η ομαδα. Σημερα σε βολευει? Man δεν έχω θέμα βάλτω οπότε θες το χαβαλέ μ κάνω...θα σου κανονίσω αύριο στις 12 το μεσημέρι εγώ οκ! Στάλθηκε από το SM-G390F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Originally Posted by dimakspls1992 Man δεν έχω θέμα βάλτω οπότε θες το χαβαλέ μ κάνω...θα σου κανονίσω αύριο στις 12 το μεσημέρι εγώ οκ! Στάλθηκε από το SM-G390F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk πάμε ένα τώρα που είμαι μέσα;
Originally Posted by imperium Με έχει βάλει στις 10 να παίξω Τσάμπιονς λιγκ. Θες αύριο πρωί; ΒΑΛΕ ΜΕΤΑΞΥ 8.20 & 9.00 !!! ΜΕΤΑ ΠΑΩ ΔΟΥΛΕΙΑ
Originally Posted by Ragnar7 Ωραίο ματς.. λεω να το βάλω αύριο ιδια ωρα αν σε βολεύει..? Αν βεβαία με αφήσει γιατι αυτο πρώτη φόρα μου το βγάζει.. δεν μου δίνει επιλογή για καμιά ώρα δεν ξέρω γιατι.. θα δοκιμάσω αργότερα Βάλε οποία ώρα σε βολεύει κανένα προβλημα Sent from my iPad using Tapatalk
Originally Posted by Lazaros ΒΑΛΕ ΜΕΤΑΞΥ 8.20 & 9.00 !!! ΜΕΤΑ ΠΑΩ ΔΟΥΛΕΙΑ 08:25 εβαλα
Lazaros - Imperium 3-2 Imperium - Lazaros 2-0 Ευχαριστώ για τα παιχνίδια φίλε μου
Forum Rules