Πραγματικα θελω κ εγω να μπω στο παιχνιδι για την παρεα, αλλα με τις ποιοτητες που εχω στις ομαδες μου 150% μεχρι 175%, μαλλον απο καναπε :p:rolleyes::cool: με βλεπω...
Καλη επιτυχια κ καλη διασκεδαση σε ολη την παρεα
Printable View
Πραγματικα θελω κ εγω να μπω στο παιχνιδι για την παρεα, αλλα με τις ποιοτητες που εχω στις ομαδες μου 150% μεχρι 175%, μαλλον απο καναπε :p:rolleyes::cool: με βλεπω...
Καλη επιτυχια κ καλη διασκεδαση σε ολη την παρεα
καλησπερα! υπαρχουν ακομα θεσεις?
Mίλτο surprise
Dimitris Fc
level 33 113.5%
Top11 friends official
Alex FC
Level 53 96%
Hellas Macedonia
Κλείσαμε λοιπόν :)
Έβγαλα τα πρώτα 8 ζευγάρια.
Σήμερα είναι Τρίτη, έως Παρασκευή βράδυ (3 μέρες) πρέπει να τελειώσουμε αυτή τη φάση.
Βάζετε κυρίως βραδυνές ώρες.
Μια ο ένας, μια ο άλλος.
Σε ματς που δεν είναι αυτός που παίζει εκτός παρών, δεν πειράζει, μετράει.
Μετά θα προσπαθούμε να είμαστε και οι δύο.
Αν ένας από τους δύο δεν βάλει αγώνα, θεωρείται 0-3 .
ΖΕΥΓΑΡΙΑ
1@νικ NIK MILAN MADS - LV48 #PEZCPY 112%
12 @Nick Lizas: aek fc stars lv? #3lydp9 112%
5 @ermismandras -xanthi FC lv? #tg8a5d 130%
10 @Βασίλης.Α: ΠΑΟΚ lv? #lvcrz6 131%
3 @dimakspls1992: AC Angeles- lv6 #J8E41L 78%
9 @Harkonto: Doken lv? ANGEL WITCH #4B4Q78 95% κατεβάζεις λίγο
4 @milpol -TIGER FC lv? Top11 Friends Official #6GYJSD 108%
11 @imperium: Spiros F.C. lv? #8DZMOI 107%
6 @Ragnar7: Olympiakos FC lv5 #4KSU8Q 112%
13 @pavlos2018: Pablo Fc lv6 #SZQL6G Unbroken soul 112%
7 @kostinio: Alfeios FC lv65 #98I2GO 126%
14 @Tamudo23 ESPANYOL LEVEL 55 Top11 friends official #6GYJSD 123%
8 @Lazaros: Asterios FC lv47 #4KSU8Q 112%
15 @ dimvol Dimitris Fc Top11 friends official #6GYJSD 113%
2 @Z.EP. ΟΜΑΔΑ: Princhoz FC- LV3 Top11 friends official #6GYJSD 108% κατεβάζεις στο 102%
16 @aLLoU Alex FC Level 53 Hellas Macedonia #RAEX8V 96%
* μια διόρθωση έκανα στο 1ο και τελευταίο ζευγάρι
Γιώργο αυτό είναι το προγραμμα μου βάλε αγώνα οποία ώρα σε βολεύει δεν έχω προβλημαhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...d448f2dd37.jpg
Sent from my iPad using Tapatalk
βάλε σήμερα βράδυ, μετά τις 22.00 , θα βάλω εγώ αύριο.
Έχω τσουλου και γω στις 20.00, κουρασμένος θα παίξω, χωρίς πίεση και μτμ αλλά οκ σιγά τώρα.
@aLLoU σου έστειλα μήνυμα fb αλλά δεν μου απάντησες. Στείλε πρόγραμμα να δω πότε ή να σου στείλω το δικό μου να βάλεις εσύ το first leg
@ dimvol Dimitris καλησπερα .Μπορουμε αυριο Βραδυ να παιξουμε ? Τι ωρα να βαλω ? Αργα Βραδυ ?
@Βασίλης.Α το εχω βαλει στις 11 το βραδυ σημερα το πρωτο ελπιζω να το δεις
@imperium
Σημερα βράδυ στις 11 σε βολεύει?
Γειά σου Λάζαρε .Αύριο βράδυ το βλέπω δυσκολο.Μόλις κοίταξα το πρόγραμμα , και μου έχει βάλει η νορντεους ματς στις 19,00 και στις 22,00 .Επιλογές : πρωι αν σε βολεύει , ότι ώρα θέλεις , μεσημέρι , και τελικά αν δεν σε βολεύουν αυτά και θέλεις οπωσδήποτε βράδυ , να πούμε κατά τις 23,00 .σιγά , θα δώσω και 11 πρασινάκια και είμαστε οκ.Πες μου εσύ .
@ dimvol Dimitris μπορεις αυριο 9.00 πρωι πριν μπω για μαθημα ?
Αυριο πρωι 9.00 πριν μπω για μαθημα ? Ειναι καλα?
ΘΑ ΤΟ ΒΑΛΩ ΕΓΩ 9.00 ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΒΟΛΕΥΕΙ ΑΚΥΡΩΝΕΙΣ .
ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΑΦΗΣΕ ΝΑ ΒΑΛΩ 8.45 ΠΡΩΙ (απο 8.46 μεχρι 9.30 δεν μπορουσα,μετα εχω μαθημα).ΑΝ ΔΕΝ ΒΟΛΕΥΕΙ ΑΚΥΡΩΝΕΙΣ
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...0ed033934a.jpg
Sent from my iPad using Tapatalkhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...51150f0608.jpg
Έχασα και πέναλτι στο 90 γιατί δεν το περίμενες είμασταν ισοδυναμοι
@imperium
Ακυρο για σημερα. Αύριο βαλε οτι ωρα θες αλλα στειλε ενα μηνυμα 3 ωρες πριν να ετοιμάσω την ομαδα τουλάχιστον
σου είχα στείλει στο fb το απόγευμα αλλά μάλλον δεν το διάβασες και δεν συνεννοηθήκαμε σωστά... είχα βάλει παιχνίδι σήμερα το βράδυ μετά τις 11.. άυριο πάντως δεν με βολεύει την ώρα που το έβαλες γιατί παίζω κύπελλο μια ώρα νωριτερα.. αν δεν έχεις θέμα βάλτο μεσημερι αλλιώς άστο κι ότι γίνει
ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ !!! asterios FC vs Dimitris FC = 0 -3
@ dimvol Dimitris αν μπορεισ επαναληπτικο αυριο ιδια ωρα θα ηταν καλα !
@aLLoU θα το βάλω σήμερα το βράδυ στις 11 για να έχουμε χρόνο αύριο να παίξουμε το δεύτερο leg. Κι αν το δεις το είδες γιατί δεν σε βρίσκω.
Μια ερώτηση μόνο. Όταν δεν τον έχουμε φίλο fb ή στο game πως τον βρίσκουμε να κλείσουμε φιλικό;
Ολοκληρώσαμε τα ματς εδω..
Attachment 122707
Attachment 122709
@ dimvol Dimitris πρεπει να χαμηλωσεις λιγο ,να'νε η διαφορα μας max 5% .Τωρα ειμαστε 114% με 104% επανω εσυ !
(Οι ομάδες- ζευγάρια πρέπει να έχουν μέχρι 5% διαφορά ποιότητας.Οπότε πάμε με μέγιστη ποιότητα περίπου στα 120%.
Αν κάποιος δεν μπορεί να κατεβάσει πιο κάτω ομάδα, δεν θα μπορεί να συμμετέχει.
Δεν μπορούμε να βάλουμε όμως έναν παίκτη κάτω από 2-3* για να χαμηλώσει τον μέσο όρο γιατί αυτό θα είναι παραποίηση.)
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...67961eb170.jpg
πρωτο ματς στην εδρα μου εχασα 1-2
80 λεπτα καθοταν πισω στο σκορ και μου εδειχνε οτι εστω η λιγη διαφορα που εχουμε να εχω ελπιδες προκρισης
και χαλαρωσα και πηρε μπρος στα τελευταια λεπτα και με ισοπεδωσε!!
Εεε μου χρωστας εναν τραυματισμο!!
Ο Abale ειναι ακριβως το αντιθετο απο το ονομα του και η απουσια του στον αγωνα απο την αρχη ηταν καθοριστικη για την αμυνα μου :D