Χαχχα. Ωραίο π:παιχνίδι
Printable View
Χαχχα. Ωραίο π:παιχνίδι
Μήνυμα δεν ήρθε ποτέ στο facebook, μάλλον έστειλες σε άλλον.
Εν τέλει το ματς έγινε και από ότι είδα χρησιμοποίησες φουλ 11αδα.
Attachment 122711
7 @kostinio: Alfeios FC lv65 #98I2GO 126%
14 @Tamudo23 ESPANYOL LEVEL 55 Top11 friends official #6GYJSD 123%
2-2 ο πρώτος αγώνας....
Εγώ έπαιξα χθες με τον @Βασίλης.Α και έχασα 1-4 (τρολ αλλα συνηθίσαμε πλεον)..περιμένω να βάλει το δεύτερο ματς αλλα ούτε στο πρώτο μπηκε
3-1 και 1-0 τα ματς, οπότε με συνολικό σκορ 3-2 αποκλείστηκε από τον Nick Lizas.
Συγχαρητηρια
Λάζαρε καλημέρα . Χίλια συγνώμη ,τώρα το είδα το μνμ σου:( . Ούτε τους κανόνες είχα διαβάσει αναλυτικά , απλά ότι πρεπει να είναι μεταξύ 100-120% , και οι κληρώσεις όσο το δυνατόν ισοδύναμες .Επιπλέον ,και να το είχα δει , δεν υπήρχαν πολλά περιθώρια σε μένα .Εχω μονο 2 αναπληρωματικούς της προκοπής ,ψηλά σε ποιότητα και αυτοί ,και στην ίδια θέση !. Ολοι οι άλλοι είναι μονάστεροι .Τώρα που το δοκίμασα , και τον χειρότερο από τους 2 να έβαζα , θα έπεφτα από το 114 στο 110.Θα ήταν σίγουρα πιο δίκαιο , αλλά και πάλι στο 104-105 δεν υπήρχε τρόπος να πάω .
Επειδή δεν μ αρέσει όπως έγινε , υπάρχει λύση εύκολη. . Να θεωρήσουμε τα ματσάκια μας ως μη γενόμενα , και να τα ξαναπαίξουμε, και αγοράζοντας έναν , μπορώ να κατεβάσω ποιότητα στο 105 ,ευκολάκι :) Πες πότε θες να τα πάμε από την αρχή.
Και επειδή καταλαβαίνω ότι είσαι πειραγμένος και δεν σε αδικώ , όφειλα να τους ξέρω τους κανόνες , μπορουμε και να μην το ξαναπαίξουμε , και να αποκλειστώ από την συνέχεια....για χαβαλέ μπήκα :) οχι για να χαλιόμαστε ...Οτι προτιμάς πες μου.
@Z.Ep. να κανονίσουμε σημερα επαναληπτικό, αυτή τη φορά προσπάθησε μη κάνεις αλλαγές που σε καθιστούν πάνω από την επιτρεπτή διαφορά δυναμικότητας
να τηρούμε και κανένα κανόνα :)
κανόνισέ το ότι ώρα θες μετά τις 21:00.
Τώρα τσέκαρα τις αλλαγές και ενώ ξεκίνησα στο 99% με πήγαν 103,7%.
Δε νομίζω ότι μπορώ πραγματικά να υπολογίσω την άνοδο δυναμικότητας μέσα στο παιχνίδι (αν ξέρεις τον τρόπο πες:confused:)...
Θα ξεκινήσω με 95% σήμερα για να ρεφάρουμε τη χασούρα
Attachment 122733[ATTACH=CONFIG]122735
Έτσι για να μη δημιουργούνται εντυπώσεις (για μια υπόληψη ζούμε ρε παιδιά).
Αν δεν είσαι ο gi allou gi allou gi alllou gi allou, τότε είμαι γω γι αλλού, γι αλλού, γι αλλού, γι αλλού (αλλά sry σου έγραψα - ή νόμιζα ότι σου έγραψα- την Τετάρτη fb, εδώ Τετάρτη και ξανάγραψα εδώ την Πέμπτη και το έβαλα 11 το βράδυ και μάλιστα μπήκες τι να έκανα δηλαδή;)
Οι κανόνες ήταν έως 5% διαφορά δυναμικότητας.
Σου λέει ο @nikolgiorgos να κάνεις αλλαγές και να κατέβει το ποσοστό.
Πριν ξεκινήσει ο αγώνας έχεις βγάλει κάποιους βασικούς για να μειωθεί το ποσοστό και στη συνέχεια επειδή χάνεις 1-0 από το 20' βάζεις όλη την βασική σου 11αδα, λες και δεν ξέρεις πόσο % είναι ή δεν γράφει το παιχνίδι.
Μας δουλεύεις;;;
Ναι σε δουλεύω... Πιο πριν έγραψες ότι είχα βάλει full εντεκάδα...
Δες παραπάνω - είσαι και άτυχος σε είχα προλάβει πριν γράψεις- (και όχι δεν βάζω την κανονική μου εντεκάδα. Η κανονική μου είναι στο 109% πλέον)
Θέλεις μήπως screenshot με τις αλλαγές μέσα να δεις πόσο είναι σήμερα και να κάνεις την υπόθεση για το πόσο ήταν;
Κι αν με ενδιέφερε τόσο θα έκανα τις τρεις αλλαγές στο 46, το 73 και το 78, ενώ εσύ μπήκες στο δεύτερο; Δηλαδή τις έκανα ενώ ήσουν μέσα;
Δηλαδή τι έχεις πάθει; Θα τρελαθούμε με το κυπελάκι του φόρουμ; Σιγά τα Ωα. Κι αν
Με συγχωρείτε παιδιά αλλά εγώ χαλάστηκα. Ή δεν θα παίξω ή για να μη χαλάσω τις φάσεις των άλλων θα παίξω με 30% στην έδρα σου έτσι για να σε δουλέψω αυτή τη φορά.
Σιγά μην κάτσω να μιλήσω για 2% διαφορά ή για το κυπελλάκι...
Τέσπα τι να σου πω (μαλακία να τσακωνόμαστε εδω μέσα, αλλά εντάξει ελληνάρες γίναμε πάλι δεν παραξενεύομαι)
που σου είπα και να ρεφάρουμε τη διαφορά...
1) Για να έχω απαντήσει σε όλες τις θέσεις σου, προφανώς και δεν είμαι ο "allou gi allou gi alllou gi allou", τα ονόματα του facebook φαίνονται μόλις "πατήσεις" τη σελίδα της εκάστοτε ομάδας. Άλλο πράγμα username στο forum και άλλο προφίλ στο facebook :)
2) Δεν έθεσα εγώ τους κανόνες, αυτοί είναι και σκοπός είναι να τους ακολουθούμε. (βλ. "Ελληνάρες" )
3) Το "Ελληνάρες" φαντάζομαι απευθύνεται στο "έλα μωρέ 2% παραπάνω είναι, σιγά" ( με 98% ξεκίνησες, με 105% κατέληξες, 105 - 96 = 9) και στο "κυπελλάκι"
4)Προφανώς και μαλακία :)
τι έγινε ρε παιδιά ? Από το 2ο κύπελλο και ξεκινήσαμε τα καυγαδάκια ?
Εντάξει, όπως είπε και ο φίλος πιο πριν, βασικά για την πλάκα μας παίζουμε, για το challenge.
Είπαμε ότι μέχρι ένα 5%, άντε 6% (για να μην χαλάσουμε την 11άδα μας) οκ.
Και αν βάλουμε έναν παγκίτη 2* για να ρίξουμε ποιότητα, δεν τον κάνουμε αλλαγή με έναν 7*.
Χαλαρά :p
άντε πάμε, πάμε, ξεκινάει και ο διαγωνισμός την Δευτερα και θα έχει 10 ματς τη μέρα :p
Άντε πάρτε ένα δωράκι και αφήστε τους καυγάδες
TOPELEVENIS9
4 greens
THANKSMANAGERS
4 blue's
Sent from my iPad using Tapatalk
Παιδιά χαλαρώστε...Ένα κύπελλο είναι και τίποτα παραπάνω...Μην ψάχνουμε δικαιολογίες όταν χάνουμε...και 10% να είναι η διαφορά δεν έγινε και τίποτα...Τις περισσότερες φορές κάνει ότι θέλει...Εδώ χάνουμε τελικούς με 20% και 30% διάφορα... χαλαρώστε και απολαύστε τα ματσάκια...
7 @kostinio: Alfeios FC lv65 #98I2GO 126%
14 @Tamudo23 ESPANYOL LEVEL 55 Top11 friends official #6GYJSD 123%
2-2 ο πρώτος αγώνας στο γήπεδο μου....
3-0 η ρεβάνς.... πρόκριση για @Tamudo23 ESPANYOL
Μπράβο Γιώργο....καλή συνέχεια σε όλους..
2-4 εντός έχασα από @imperium
Για fixed μου έκανε... Τέλος πάντων.... Ωραίοι αγώνες, καλή συνέχεια
Για την Κυριακή δεν έχω θέμα .Αλλά σήμερα , προτιμώ μεταξύ 19,30 και 21,30 .Βράδυ δεν ...Η αν θες σημερα μεσημερι μεταξυ 12,30 και 14.30 .
Και ένα ξεκαθάρισμα για τις ποιότητες .Για να μπορέσω να κατεβάσω ποιότητα γιατί δεν υπήρχε άλλος τρόπος , αγόρασα 2 παίκτες , και η ποιότητά μου θα είναι στο 107.Αν χρειαστεί να κάνω αλλαγή έχω είτε μονάστερους , είτε τις κανονικές μου αλλαγές .Το ξεκαθαρίζω για να μην έχουμε πάλι τίποτε γκρίνιες .
Πέρασα με δυο νίκες...4-1 εκτός όπου δν είχα παρει χαμπάρι οτι ειχε ξεκινήσει το τουρνουά και 4-0 χθες το βράδυ...συγνώμη φίλε Ξανθιώτης κ κοντοχωριανε..
όποτε θες μετά τις 20:30 σήμερα (έχω ομο). Βάλτο και θα το δω (φαντάζομαι). Απλά στείλε και ένα fb, να τους φτιάξω μη μπω με 110%
2ο ματς της σειρας 1-0
Attachment 122805
Να σημειωθεί οτι τα βρήκαμε με το παλικαρι, ολα καλα
Να ειδοποιήσω για τους επόμενους αγώνες ότι επειδή αύριο ταξιδεύω για δουλειά και θα είμαι επαρχία θα μου είναι δύσκολο
να μπαίνω στο φορουμ πιο νωρίς από τις 8-9 το βράδυ.
Οπότε για την επόμενη φάση αν είναι εύκολο για τον αντίπαλο μου να βάζουμε τους αγώνες βράδυ από τις 9 και μετά
για να μπορώ να ετοιμάσω τουλάχιστον την ομάδα μου.
Είμαι τώρα 109% .Spiros F.C.
Ευχαριστώ!!
Τελειωσαμε και εμεις ¨
Lazaros: Asterios FC vs dimvol Dimitris Fc = 1-0
dimvol Dimitris Fc vs Lazaros: Asterios FC = 1-3
Ωραια παιχνιδακια .Ευχαριστουμε.
ok, έκανα edit στο 1ο ποστ με τα ζευγάρια, αποτελέσματα και ποιοί πέρασαν.
Δεν έχω νέα ακόμα από δύο ζευγάρια και ένα ματς από το 8ο ζευγάρι, κάπου τό 'χασα.
Για ενημερώστε να προχωρήσουμε.
από αυτά τα δύο ζευγάρια δεν έχουμε νέα
3 @dimakspls1992: AC Angeles- lv6 #J8E41L 78%
9 @Harkonto: Doken lv? ANGEL WITCH #4B4Q78 95% κατεβάζεις λίγο
6 @Ragnar7: Olympiakos FC lv5 #4KSU8Q 112%
13 @pavlos2018: Pablo Fc lv6 #SZQL6G Unbroken soul 112%
Μάλλον δεν συμμετέχουν στον διαγωνισμό.
Αν δεν έχουμε νεώτερα έως αύριο πρωί, θα επιλέξω δύο από αυτούς που αποκλείστηκαν για να πάρουν τις θέσεις τους και να προχωρήσει.
Αν κάποιος από τους αποκλεισθέντες το διαβάσει και επιθυμεί να συνεχίσει (ή να μην συνεχίσει) σαν επιλαχών, ας κάνει ένα ποστ να το έχω υπόψιν μου.
Me. Ισως αυτην την φορα να τα παω καλύτερα