Results 1 to 10 of 208
Like Tree146Likes

Thread: Κύπελλο φόρουμ σεζόν 117-118

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Newbie
    Quote Originally Posted by dimvol View Post
    Και επειδή καταλαβαίνω ότι είσαι πειραγμένος και δεν σε αδικώ , όφειλα να τους ξέρω τους κανόνες , μπορουμε και να μην το ξαναπαίξουμε , και να αποκλειστώ από την συνέχεια....για χαβαλέ μπήκα οχι για να χαλιόμαστε ...Οτι προτιμάς πες μου.
    ΟΛΑ ΚΑΛΑ ! ΑΝ ΞΑΝΑΠΑΙΞΟΥΜΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΣΑΒΒΑΤΟ ΑΡΓΑ ΒΡΑΔΥ (ΜΕΤΑ ΤΙΣ 9.30) ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΡΓΑ ΒΡΑΔΥ ΠΑΛΙ .
    Z.Ep. likes this.

Rookie
    Quote Originally Posted by Lazaros View Post
    ΟΛΑ ΚΑΛΑ ! ΑΝ ΞΑΝΑΠΑΙΞΟΥΜΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΣΑΒΒΑΤΟ ΑΡΓΑ ΒΡΑΔΥ (ΜΕΤΑ ΤΙΣ 9.30) ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΡΓΑ ΒΡΑΔΥ ΠΑΛΙ .
    Για την Κυριακή δεν έχω θέμα .Αλλά σήμερα , προτιμώ μεταξύ 19,30 και 21,30 .Βράδυ δεν ...Η αν θες σημερα μεσημερι μεταξυ 12,30 και 14.30 .
    Και ένα ξεκαθάρισμα για τις ποιότητες .Για να μπορέσω να κατεβάσω ποιότητα γιατί δεν υπήρχε άλλος τρόπος , αγόρασα 2 παίκτες , και η ποιότητά μου θα είναι στο 107.Αν χρειαστεί να κάνω αλλαγή έχω είτε μονάστερους , είτε τις κανονικές μου αλλαγές .Το ξεκαθαρίζω για να μην έχουμε πάλι τίποτε γκρίνιες .
    milpol likes this.

VIP Nick Lizas's Avatar
    Για την Κυριακή δεν έχω θέμα .Αλλά σήμερα , προτιμώ μεταξύ 19,30 και 21,30 .Βράδυ δεν ...Η αν θες σημερα μεσημερι μεταξυ 12,30 και 14.30 .
    Και ένα ξεκαθάρισμα για τις ποιότητες .Για να μπορέσω να κατεβάσω ποιότητα γιατί δεν υπήρχε άλλος τρόπος , αγόρασα 2 παίκτες , και η ποιότητά μου θα είναι στο 107.Αν χρειαστεί να κάνω αλλαγή έχω είτε μονάστερους , είτε τις κανονικές μου αλλαγές .Το ξεκαθαρίζω για να μην έχουμε πάλι τίποτε γκρίνιες .
    Ποιο είναι το προφίλ σου στο Facebook για να σε κάνω φίλο

Newbie
    ΕΒΑΛΑ 9.15 ΣΤΟ ΗΜΗΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΚΥΠ.ΕΛΛΑΔΑΣ. ΔΕΝ ΓΚΡΙΝΙΑΖΩ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ .ΑΝΕΒΑΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ,ΠΗΓΑ 109% ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.

ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΒΟΛΕΥΕΙ ΑΚΥΡΩΝΕΙΣ !
    milpol likes this.