@aLLoU θα το βάλω σήμερα το βράδυ στις 11 για να έχουμε χρόνο αύριο να παίξουμε το δεύτερο leg. Κι αν το δεις το είδες γιατί δεν σε βρίσκω.
Μια ερώτηση μόνο. Όταν δεν τον έχουμε φίλο fb ή στο game πως τον βρίσκουμε να κλείσουμε φιλικό;
For official in-game help please refer to Top Eleven Support here.
I upload top eleven content on my YouTube Channel.
@ dimvol Dimitris πρεπει να χαμηλωσεις λιγο ,να'νε η διαφορα μας max 5% .Τωρα ειμαστε 114% με 104% επανω εσυ !
(Οι ομάδες- ζευγάρια πρέπει να έχουν μέχρι 5% διαφορά ποιότητας.Οπότε πάμε με μέγιστη ποιότητα περίπου στα 120%.
Αν κάποιος δεν μπορεί να κατεβάσει πιο κάτω ομάδα, δεν θα μπορεί να συμμετέχει.
Δεν μπορούμε να βάλουμε όμως έναν παίκτη κάτω από 2-3* για να χαμηλώσει τον μέσο όρο γιατί αυτό θα είναι παραποίηση.)
Λάζαρε καλημέρα . Χίλια συγνώμη ,τώρα το είδα το μνμ σου. Ούτε τους κανόνες είχα διαβάσει αναλυτικά , απλά ότι πρεπει να είναι μεταξύ 100-120% , και οι κληρώσεις όσο το δυνατόν ισοδύναμες .Επιπλέον ,και να το είχα δει , δεν υπήρχαν πολλά περιθώρια σε μένα .Εχω μονο 2 αναπληρωματικούς της προκοπής ,ψηλά σε ποιότητα και αυτοί ,και στην ίδια θέση !. Ολοι οι άλλοι είναι μονάστεροι .Τώρα που το δοκίμασα , και τον χειρότερο από τους 2 να έβαζα , θα έπεφτα από το 114 στο 110.Θα ήταν σίγουρα πιο δίκαιο , αλλά και πάλι στο 104-105 δεν υπήρχε τρόπος να πάω .
Επειδή δεν μ αρέσει όπως έγινε , υπάρχει λύση εύκολη. . Να θεωρήσουμε τα ματσάκια μας ως μη γενόμενα , και να τα ξαναπαίξουμε, και αγοράζοντας έναν , μπορώ να κατεβάσω ποιότητα στο 105 ,ευκολάκιΠες πότε θες να τα πάμε από την αρχή.
Και επειδή καταλαβαίνω ότι είσαι πειραγμένος και δεν σε αδικώ , όφειλα να τους ξέρω τους κανόνες , μπορουμε και να μην το ξαναπαίξουμε , και να αποκλειστώ από την συνέχεια....για χαβαλέ μπήκαοχι για να χαλιόμαστε ...Οτι προτιμάς πες μου.
Για την Κυριακή δεν έχω θέμα .Αλλά σήμερα , προτιμώ μεταξύ 19,30 και 21,30 .Βράδυ δεν ...Η αν θες σημερα μεσημερι μεταξυ 12,30 και 14.30 .
Και ένα ξεκαθάρισμα για τις ποιότητες .Για να μπορέσω να κατεβάσω ποιότητα γιατί δεν υπήρχε άλλος τρόπος , αγόρασα 2 παίκτες , και η ποιότητά μου θα είναι στο 107.Αν χρειαστεί να κάνω αλλαγή έχω είτε μονάστερους , είτε τις κανονικές μου αλλαγές .Το ξεκαθαρίζω για να μην έχουμε πάλι τίποτε γκρίνιες .