@Z.Ep. να κανονίσουμε σημερα επαναληπτικό, αυτή τη φορά προσπάθησε μη κάνεις αλλαγές που σε καθιστούν πάνω από την επιτρεπτή διαφορά δυναμικότητας
να τηρούμε και κανένα κανόνα
@Z.Ep. να κανονίσουμε σημερα επαναληπτικό, αυτή τη φορά προσπάθησε μη κάνεις αλλαγές που σε καθιστούν πάνω από την επιτρεπτή διαφορά δυναμικότητας
να τηρούμε και κανένα κανόνα
κανόνισέ το ότι ώρα θες μετά τις 21:00.
Τώρα τσέκαρα τις αλλαγές και ενώ ξεκίνησα στο 99% με πήγαν 103,7%.
Δε νομίζω ότι μπορώ πραγματικά να υπολογίσω την άνοδο δυναμικότητας μέσα στο παιχνίδι (αν ξέρεις τον τρόπο πες)...
Θα ξεκινήσω με 95% σήμερα για να ρεφάρουμε τη χασούρα
Last edited by Z.Ep.; 05-10-2019 at 01:51 PM.
[ATTACH=CONFIG]122735
Έτσι για να μη δημιουργούνται εντυπώσεις (για μια υπόληψη ζούμε ρε παιδιά).
Αν δεν είσαι ο gi allou gi allou gi alllou gi allou, τότε είμαι γω γι αλλού, γι αλλού, γι αλλού, γι αλλού (αλλά sry σου έγραψα - ή νόμιζα ότι σου έγραψα- την Τετάρτη fb, εδώ Τετάρτη και ξανάγραψα εδώ την Πέμπτη και το έβαλα 11 το βράδυ και μάλιστα μπήκες τι να έκανα δηλαδή
Οι κανόνες ήταν έως 5% διαφορά δυναμικότητας.
Σου λέει ο @nikolgiorgos να κάνεις αλλαγές και να κατέβει το ποσοστό.
Πριν ξεκινήσει ο αγώνας έχεις βγάλει κάποιους βασικούς για να μειωθεί το ποσοστό και στη συνέχεια επειδή χάνεις 1-0 από το 20' βάζεις όλη την βασική σου 11αδα, λες και δεν ξέρεις πόσο % είναι ή δεν γράφει το παιχνίδι.
Μας δουλεύεις;;;
Ναι σε δουλεύω... Πιο πριν έγραψες ότι είχα βάλει full εντεκάδα...
Δες παραπάνω - είσαι και άτυχος σε είχα προλάβει πριν γράψεις- (και όχι δεν βάζω την κανονική μου εντεκάδα. Η κανονική μου είναι στο 109% πλέον)
Θέλεις μήπως screenshot με τις αλλαγές μέσα να δεις πόσο είναι σήμερα και να κάνεις την υπόθεση για το πόσο ήταν;
Κι αν με ενδιέφερε τόσο θα έκανα τις τρεις αλλαγές στο 46, το 73 και το 78, ενώ εσύ μπήκες στο δεύτερο; Δηλαδή τις έκανα ενώ ήσουν μέσα;
Δηλαδή τι έχεις πάθει; Θα τρελαθούμε με το κυπελάκι του φόρουμ; Σιγά τα Ωα. Κι αν
Με συγχωρείτε παιδιά αλλά εγώ χαλάστηκα. Ή δεν θα παίξω ή για να μη χαλάσω τις φάσεις των άλλων θα παίξω με 30% στην έδρα σου έτσι για να σε δουλέψω αυτή τη φορά.
Σιγά μην κάτσω να μιλήσω για 2% διαφορά ή για το κυπελλάκι...
Τέσπα τι να σου πω (μαλακία να τσακωνόμαστε εδω μέσα, αλλά εντάξει ελληνάρες γίναμε πάλι δεν παραξενεύομαι)
Last edited by Z.Ep.; 05-10-2019 at 02:15 PM.
που σου είπα και να ρεφάρουμε τη διαφορά...
1) Για να έχω απαντήσει σε όλες τις θέσεις σου, προφανώς και δεν είμαι ο "allou gi allou gi alllou gi allou", τα ονόματα του facebook φαίνονται μόλις "πατήσεις" τη σελίδα της εκάστοτε ομάδας. Άλλο πράγμα username στο forum και άλλο προφίλ στο facebook
2) Δεν έθεσα εγώ τους κανόνες, αυτοί είναι και σκοπός είναι να τους ακολουθούμε. (βλ. "Ελληνάρες" )
3) Το "Ελληνάρες" φαντάζομαι απευθύνεται στο "έλα μωρέ 2% παραπάνω είναι, σιγά" ( με 98% ξεκίνησες, με 105% κατέληξες, 105 - 96 = 9) και στο "κυπελλάκι"
4)Προφανώς και μαλακία
τι έγινε ρε παιδιά ? Από το 2ο κύπελλο και ξεκινήσαμε τα καυγαδάκια ?
Εντάξει, όπως είπε και ο φίλος πιο πριν, βασικά για την πλάκα μας παίζουμε, για το challenge.
Είπαμε ότι μέχρι ένα 5%, άντε 6% (για να μην χαλάσουμε την 11άδα μας) οκ.
Και αν βάλουμε έναν παγκίτη 2* για να ρίξουμε ποιότητα, δεν τον κάνουμε αλλαγή με έναν 7*.
Χαλαρά
Καλώς ήρθατε στο Ελληνικό φόρουμ
http://forum.topeleven.com/%CE%93%CE...%B4%CE%B1.html
For official in-game help please refer to Top Eleven Support here.
I upload top eleven content on my YouTube Channel.