Page 9 of 21 FirstFirst ... 789101119 ... LastLast
Results 81 to 90 of 208
Like Tree146Likes

Thread: Κύπελλο φόρουμ σεζόν 117-118

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Rookie
    Quote Originally Posted by Lazaros View Post
    @ dimvol Dimitris πρεπει να χαμηλωσεις λιγο ,να'νε η διαφορα μας max 5% .Τωρα ειμαστε 114% με 104% επανω εσυ !

(Οι ομάδες- ζευγάρια πρέπει να έχουν μέχρι 5% διαφορά ποιότητας.Οπότε πάμε με μέγιστη ποιότητα περίπου στα 120%.
    Αν κάποιος δεν μπορεί να κατεβάσει πιο κάτω ομάδα, δεν θα μπορεί να συμμετέχει.
    Δεν μπορούμε να βάλουμε όμως έναν παίκτη κάτω από 2-3* για να χαμηλώσει τον μέσο όρο γιατί αυτό θα είναι παραποίηση.)
    Λάζαρε καλημέρα . Χίλια συγνώμη ,τώρα το είδα το μνμ σου . Ούτε τους κανόνες είχα διαβάσει αναλυτικά , απλά ότι πρεπει να είναι μεταξύ 100-120% , και οι κληρώσεις όσο το δυνατόν ισοδύναμες .Επιπλέον ,και να το είχα δει , δεν υπήρχαν πολλά περιθώρια σε μένα .Εχω μονο 2 αναπληρωματικούς της προκοπής ,ψηλά σε ποιότητα και αυτοί ,και στην ίδια θέση !. Ολοι οι άλλοι είναι μονάστεροι .Τώρα που το δοκίμασα , και τον χειρότερο από τους 2 να έβαζα , θα έπεφτα από το 114 στο 110.Θα ήταν σίγουρα πιο δίκαιο , αλλά και πάλι στο 104-105 δεν υπήρχε τρόπος να πάω .
    Επειδή δεν μ αρέσει όπως έγινε , υπάρχει λύση εύκολη. . Να θεωρήσουμε τα ματσάκια μας ως μη γενόμενα , και να τα ξαναπαίξουμε, και αγοράζοντας έναν , μπορώ να κατεβάσω ποιότητα στο 105 ,ευκολάκι Πες πότε θες να τα πάμε από την αρχή.
    milpol likes this.

Newbie
    Quote Originally Posted by dimvol View Post
    λάζαρε καλημέρα . χίλια συγνώμη ,τώρα το είδα το μνμ σου . ούτε τους κανόνες είχα διαβάσει αναλυτικά , απλά ότι πρεπει να είναι μεταξύ 100-120% , και οι κληρώσεις όσο το δυνατόν ισοδύναμες .επιπλέον ,και να το είχα δει , δεν υπήρχαν πολλά περιθώρια σε μένα .εχω μονο 2 αναπληρωματικούς της προκοπής ,ψηλά σε ποιότητα και αυτοί ,και στην ίδια θέση !. ολοι οι άλλοι είναι μονάστεροι .τώρα που το δοκίμασα , και τον χειρότερο από τους 2 να έβαζα , θα έπεφτα από το 114 στο 110.θα ήταν σίγουρα πιο δίκαιο , αλλά και πάλι στο 104-105 δεν υπήρχε τρόπος να πάω .
    επειδή δεν μ αρέσει όπως έγινε , υπάρχει λύση εύκολη. . να θεωρήσουμε τα ματσάκια μας ως μη γενόμενα , και να τα ξαναπαίξουμε, και αγοράζοντας έναν , μπορώ να κατεβάσω ποιότητα στο 105 ,ευκολάκι πες πότε θες να τα πάμε από την αρχή.
    [b]ειμαι σε μαθημα.μιλαμε μετα την δουλεια !

Rookie
    Και επειδή καταλαβαίνω ότι είσαι πειραγμένος και δεν σε αδικώ , όφειλα να τους ξέρω τους κανόνες , μπορουμε και να μην το ξαναπαίξουμε , και να αποκλειστώ από την συνέχεια....για χαβαλέ μπήκα οχι για να χαλιόμαστε ...Οτι προτιμάς πες μου.
    nikolgiorgos and milpol like this.

Rookie Ragnar7's Avatar
    Ολοκληρώσαμε τα ματς εδω..

Κύπελλο φόρουμ σεζόν 117-118-%CE%9A%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AE.jpg

Κύπελλο φόρουμ σεζόν 117-118-%CE%9A%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AE2.jpg
    Nick Lizas likes this.

VIP Nick Lizas's Avatar

Sent from my iPad using Tapatalk

Apprentice imperium's Avatar
    πρωτο ματς στην εδρα μου εχασα 1-2
    80 λεπτα καθοταν πισω στο σκορ και μου εδειχνε οτι εστω η λιγη διαφορα που εχουμε να εχω ελπιδες προκρισης
    και χαλαρωσα και πηρε μπρος στα τελευταια λεπτα και με ισοπεδωσε!!
    Εεε μου χρωστας εναν τραυματισμο!!
    Ο Abale ειναι ακριβως το αντιθετο απο το ονομα του και η απουσια του στον αγωνα απο την αρχη ηταν καθοριστικη για την αμυνα μου
    milpol likes this.

Moderator milpol's Avatar
    Χαχχα. Ωραίο π:παιχνίδι
    imperium likes this.
    For official in-game help please refer to Top Eleven Support here.
    I upload top eleven content on my YouTube Channel.

Apprentice imperium's Avatar
    Quote Originally Posted by milpol View Post
    Χαχχα. Ωραίο π:παιχνίδι
    Αυριο για τον επαναληπτικο αν μπορεις απογευμα μεταξυ 6 με 8??
    5 εχω αγωνα και μετα στις 9 και τεταρτο.

Newbie
    7 @kostinio: Alfeios FC lv65 #98I2GO 126%
    14 @Tamudo23 ESPANYOL LEVEL 55 Top11 friends official #6GYJSD 123%

2-2 ο πρώτος αγώνας....

Apprentice
    Εγώ έπαιξα χθες με τον @Βασίλης.Α και έχασα 1-4 (τρολ αλλα συνηθίσαμε πλεον)..περιμένω να βάλει το δεύτερο ματς αλλα ούτε στο πρώτο μπηκε

Page 9 of 21 FirstFirst ... 789101119 ... LastLast