Originally Posted by imperium αυριο ειναι και για μενα πιο ευκολο Είσαι γηπεδούχος κανονίζεις πρώτος εσυ αν μπορείς σήμερα εγώ μπορώ μετά τις 20.30 Sent from my iPad using Tapatalk
Originally Posted by Nick Lizas Είσαι γηπεδούχος κανονίζεις πρώτος εσυ αν μπορείς σήμερα εγώ μπορώ μετά τις 20.30 Sent from my iPad using Tapatalk 9 εχω ρεβανς τσαμπιονς λιγκ.Οχι οτι εχω και ελπιδες αλλα ειμαι ηδη λιωμα και απο ματς πρωταθληματος. Να το κανονισω για αυριο πρωι?κατα τις 9-10?
Originally Posted by imperium 9 εχω ρεβανς τσαμπιονς λιγκ.Οχι οτι εχω και ελπιδες αλλα ειμαι ηδη λιωμα και απο ματς πρωταθληματος. Να το κανονισω για αυριο πρωι?κατα τις 9-10? Πρωί μετά τις 10.00 είναι οκ Sent from my iPad using Tapatalk
Originally Posted by Nick Lizas Πρωί μετά τις 10.00 είναι οκ Sent from my iPad using Tapatalk οκ το φτιαχνω.
10:10 εβαλα εχω φτασει 115,8%
Originally Posted by imperium 10:10 εβαλα εχω φτασει 115,8% Οκ εγώ θα μειωσω Sent from my iPad using Tapatalk
Πρώτο ματς
Originally Posted by imperium Πρώτο ματς Δεύτερο ματς Sent from my iPad using Tapatalk
Νικολογιωργος για βοηθά έχω μπερδευτεί λίγο μπορώ να πάω 121 διαφορά 5 η πρέπει να μείνω 120 μιλάω για τον επαναληπτικό που θα γίνει Sent from my iPad using Tapatalk
Σπύρο να το βάλω σήμερα το βράδυ 21.00 Sent from my iPad using Tapatalk
Forum Rules