Γιώργο αυτό είναι το προγραμμα μου βάλε αγώνα οποία ώρα σε βολεύει δεν έχω προβλημα
Sent from my iPad using Tapatalk
βάλε σήμερα βράδυ, μετά τις 22.00 , θα βάλω εγώ αύριο.
Έχω τσουλου και γω στις 20.00, κουρασμένος θα παίξω, χωρίς πίεση και μτμ αλλά οκ σιγά τώρα.
Καλώς ήρθατε στο Ελληνικό φόρουμ
http://forum.topeleven.com/%CE%93%CE...%B4%CE%B1.html
@aLLoU σου έστειλα μήνυμα fb αλλά δεν μου απάντησες. Στείλε πρόγραμμα να δω πότε ή να σου στείλω το δικό μου να βάλεις εσύ το first leg
[ATTACH=CONFIG]122735
Έτσι για να μη δημιουργούνται εντυπώσεις (για μια υπόληψη ζούμε ρε παιδιά).
Αν δεν είσαι ο gi allou gi allou gi alllou gi allou, τότε είμαι γω γι αλλού, γι αλλού, γι αλλού, γι αλλού (αλλά sry σου έγραψα - ή νόμιζα ότι σου έγραψα- την Τετάρτη fb, εδώ Τετάρτη και ξανάγραψα εδώ την Πέμπτη και το έβαλα 11 το βράδυ και μάλιστα μπήκες τι να έκανα δηλαδή![]()
@ dimvol Dimitris καλησπερα .Μπορουμε αυριο Βραδυ να παιξουμε ? Τι ωρα να βαλω ? Αργα Βραδυ ?
Γειά σου Λάζαρε .Αύριο βράδυ το βλέπω δυσκολο.Μόλις κοίταξα το πρόγραμμα , και μου έχει βάλει η νορντεους ματς στις 19,00 και στις 22,00 .Επιλογές : πρωι αν σε βολεύει , ότι ώρα θέλεις , μεσημέρι , και τελικά αν δεν σε βολεύουν αυτά και θέλεις οπωσδήποτε βράδυ , να πούμε κατά τις 23,00 .σιγά , θα δώσω και 11 πρασινάκια και είμαστε οκ.Πες μου εσύ .
@ dimvol Dimitris μπορεις αυριο 9.00 πρωι πριν μπω για μαθημα ?