Βασικά η βλακεια που κάνεις είναι ότι δεν διαβάζεις προσεκτικά τον οδηγό του νικ και κάπου θα την πατήσεις. Για να πετύχεις θέλει 100% προσοχή.
Βασικά η βλακεια που κάνεις είναι ότι δεν διαβάζεις προσεκτικά τον οδηγό του νικ και κάπου θα την πατήσεις. Για να πετύχεις θέλει 100% προσοχή.
Εντάξει παιδιά το παιδί προσπαθεί να το καταλάβει δεν χρειάζονται χαρακτηρισμοί
Sent from my iPad using Tapatalk
Φίλε Ποσειδώνα κοίταξα με τι άτομα έχω κληρωθεί σε κύπελλο και τσ.λ και όλοι είναι παρατημένες ομάδες ή ομάδες με χαμηλή ποιότητα για παράδειγμα εγώ τώρα χωρίς να έχω κάνει την ομάδα μου Έτσι όπως την Θέλω έχω 96% και οι αντίπαλοι μου κυμμενωνται από 30% έως 85% λίγοι βέβαια είναι 85% επίσης για πρώτη φορά προσπάθησα να κάνω αυτό το κόλπο τα διάβασα όλα και κατάλαβα ότι έπρεπε να κάνω αυτό που έκανα πέτυχε από ότι φενεται....επιτέλους με βάζει με άτομα στο επίπεδο μου και 1 level κάτω
Το μόνο που ρώτησα είναι αν το πρωτάθλημα έχει κληρωθεί τίποτα άλλο
Εντάξει σόρυ για τη λέξη αλλά ρε φίλε ο Νικ σου λέει διάβασε, τα γράφει αναλυτικά και εσύ κάνεις ερωτήσεις που είναι ήδη γραμμένες εκεί. Που σημαίνει ότι ή δεν το διάβασες ή δεν δίνεις προσοχή και κάπου θα την πατήσεις.
Δεν σημαίνει παντα αυτο .μπορεί ο φίλος να μην το καταλαβαίνει για τον α η β λόγο(οχι επειδή δεν πρόσεξε). Εδω ειμαστε εμεις για να του το εξηγήσουμε καλύτερα.
For official in-game help please refer to Top Eleven Support here.
I upload top eleven content on my YouTube Channel.