Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 16 of 16
Like Tree7Likes

Thread: Κατεβασμα ποιοτητας;

Famous Ποσιδονας's Avatar
    Βασικά η βλακεια που κάνεις είναι ότι δεν διαβάζεις προσεκτικά τον οδηγό του νικ και κάπου θα την πατήσεις. Για να πετύχεις θέλει 100% προσοχή.

VIP Nick Lizas's Avatar
    Εντάξει παιδιά το παιδί προσπαθεί να το καταλάβει δεν χρειάζονται χαρακτηρισμοί

Sent from my iPad using Tapatalk
    milpol likes this.

Newbie
    Φίλε Ποσειδώνα κοίταξα με τι άτομα έχω κληρωθεί σε κύπελλο και τσ.λ και όλοι είναι παρατημένες ομάδες ή ομάδες με χαμηλή ποιότητα για παράδειγμα εγώ τώρα χωρίς να έχω κάνει την ομάδα μου Έτσι όπως την Θέλω έχω 96% και οι αντίπαλοι μου κυμμενωνται από 30% έως 85% λίγοι βέβαια είναι 85% επίσης για πρώτη φορά προσπάθησα να κάνω αυτό το κόλπο τα διάβασα όλα και κατάλαβα ότι έπρεπε να κάνω αυτό που έκανα πέτυχε από ότι φενεται....επιτέλους με βάζει με άτομα στο επίπεδο μου και 1 level κάτω
    milpol and Mr Dosohos® like this.

Newbie
    Το μόνο που ρώτησα είναι αν το πρωτάθλημα έχει κληρωθεί τίποτα άλλο
    milpol likes this.

Famous Ποσιδονας's Avatar
    Εντάξει σόρυ για τη λέξη αλλά ρε φίλε ο Νικ σου λέει διάβασε, τα γράφει αναλυτικά και εσύ κάνεις ερωτήσεις που είναι ήδη γραμμένες εκεί. Που σημαίνει ότι ή δεν το διάβασες ή δεν δίνεις προσοχή και κάπου θα την πατήσεις.

Moderator milpol's Avatar
    Δεν σημαίνει παντα αυτο .μπορεί ο φίλος να μην το καταλαβαίνει για τον α η β λόγο(οχι επειδή δεν πρόσεξε). Εδω ειμαστε εμεις για να του το εξηγήσουμε καλύτερα.
    Nick Lizas and Mr Dosohos® like this.
    For official in-game help please refer to Top Eleven Support here.
    I upload top eleven content on my YouTube Channel.

Page 2 of 2 FirstFirst 12