Οι κληρώσεις στα event του λόφου,αλλά και γενικότερα πχ ομοσπονδίες δεν τις λες και δίκαιες.
Σήμερα κληρωθήκαμε ως 5αστερη ομοσπονδιά με μια 7αστερη.
Αξιοσημείωτο είναι οτι και το άλλο ζευγάρι αποτελείται απο μια 5αστερη και μια 7αστερη ομοσπονδία.
Οι κληρώσεις στα event του λόφου,αλλά και γενικότερα πχ ομοσπονδίες δεν τις λες και δίκαιες.
Σήμερα κληρωθήκαμε ως 5αστερη ομοσπονδιά με μια 7αστερη.
Αξιοσημείωτο είναι οτι και το άλλο ζευγάρι αποτελείται απο μια 5αστερη και μια 7αστερη ομοσπονδία.
Από το παντελώς άδικο μέχρι το... Δεν το λες και δίκαιο είναι τεράστια η απόσταση. Ούτε καν το πλησιάζουν το.. "Δεν το λες και δίκαιο" οι κληρωσεις!! Έτσι θα ήθελα μια φορά να με κληρωσουν με ομάδες από 20 μέχρι 47% κατω, να δεις γέλια.
το πρώτο πρώτο Βασιλιάς του λόφου ήταν εξαιρετικό.
Το προηγούμενο και αυτό το γα... στα ταιριάσματα των ομάδων σε ποιότητες.
Τους το είπα, καταστρέψατε τον καλύτερο διαγωνισμό.
Κρίμα.
Καλώς ήρθατε στο Ελληνικό φόρουμ
http://forum.topeleven.com/%CE%93%CE...%B4%CE%B1.html
Goal στο 0', πεναλτυ στο 4', απευθείας κόκκινες στο 6' και στο 11'... .μας παίρνουν χαλαρά τα κύπελλα κάτι πουθενάδες 5αστεροι που στο revenge μετά τρώνε 10 goals... μια χαρά πάει αυτό το event.
Last edited by Nikose; 07-06-2019 at 03:02 PM.
Καλημέρα,
Βάσει της τωρινής εικόνας, η 2η θέση είναι εξασφαλισμένη.
Πολύ ανταγωνιστικό τουρνουά, με αρκετούς active αντιπάλους, όχι για να χτυπήσει κάποιος ρεαλιστικά την 1η θέση πάντως.
Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
Club: LEGENDS FC (Level: 50)
40x League, 24x Champions League, 26x Cup, 12x Super Cup
18x Triple Crown
10x Quadruple Crown
Association: OPA MATSIOULA F.C.
Highest Division: Diamond
Εγω απο την δεύτερη μέρα εκανα απεργία, δεν παει αλλο. Να βρουν αλλου κορόιδα.
For official in-game help please refer to Top Eleven Support here.
I upload top eleven content on my YouTube Channel.
Οποίος χτυπαει πρωτιά έχει χαλάσει πολλά τοκεν επομένως μην ασχολείστε εγώ παίζω μόνο όταν είναι ελεύθερα και βγαίνω μέχρι Τρίτη θέση χρησιμοποιώ τους αγώνες πιο πολύ σαν φιλικά για να τσεκάρω συστήματά και τακτικές το παιχνίδι έχει αλλάξει δραματικα και αυτά που ξέρουμε εδώ στο φορουμ δεν ισχύουν με τίποτα π.χ ο άλλος έχει dmc εμείς τι ξέρουμε?δεν παίζουμε από κέντρο παίζουμε από πλαγιά και οχι μακρινές αλλά κοντινές δεν ισχύει, παίζεις από κέντρο με μακρινές βάζεις γκολ νικολογιωργος θελουμε επειγόντως update χα χα
Sent from my iPad using Tapatalk
Εγώ στο αγγλικό φόρουμ έχω σταματήσει εδώ και καιρό να απαντάω σε ερωτήσεις για συστήματα κλπ
ε, εδώ στο Ελληνικό λέω ακόμα την άποψη μου, έτσι για να γίνει το πρώτο στήσιμο της ομαδας.
Όταν ξεκινήσει το παιχνίδι, τα αλλάζω χαχα
Είναι θέμα κλήρωσης, αλλά για την πρωτιά ούτε λόγος αν δεν είσαι tanker και πέσεις σε τέτοιον.
Αν εισαι tanker (όπως συμπτωματικά ήμουν στον προηγούμενο διαγωνισμό) παιρνεις τις πρωτιές χωρίς να ξοδέψεις token.
Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
Club: LEGENDS FC (Level: 50)
40x League, 24x Champions League, 26x Cup, 12x Super Cup
18x Triple Crown
10x Quadruple Crown
Association: OPA MATSIOULA F.C.
Highest Division: Diamond