Καλησπερα κ απο εμενα, ακουω & διαβαζω πολλα απο πολλους φιλους γενικα του παιχνιδιου, για τα troll που γινονται το τελευταιο διαστημα & γενικοτερα την τελευταια season, πηρα το κυπελλο, εμεινα εξω απο τον τελικο του champions στην διαφορα του goal , (εξω 2-2 & μεσα 3-3) απο 2-0 μου το κανει 2-3 κ απλα σκοραρω στο τελος... κανενας απο τους 2μας μεσα, αλλα εγω με 4-5 φιλους, αυτος nothing...
Κ παμε στο καλο....της season, ειμαι στο πρωταθλημα μπροστα 11 ποντους κ στους τελευταιους 5 αγωνες πριν τον σημερινο, εχω 2 κολλητες ισοπαλιες & 3 σερι ηττες.... ενω εχω δεχτει μονο 3 goal ως εκεινη την στιγμη στο πρωταθλημα , φτανω μετα την καταστροφικη 5αδα αγωνων να μετραω 24... ενω μπαινω καθημερινα (στους αγωνες δεν ειμαι σε κανεναν παρων, (επειδη δουλευω σε νησι-μαγειρας και οπως καταλαβαινετε το καλοκαιρι στην σαντορινη εχει πολυ ξυλο στην δουλεια μας) στο παιχνιδι και προπονω, full ηθικο/κινητρο/bonus/ξεκουρασει και ενα ποτηρι χυμο πορτοκαλι να τους περιμενει μετα την προπονηση.....μαζι με μια μια μοσχαρισια μπριζολα για να εχουνε τα παιδακια μου κ ενεργεια... (Γ@ΜΑΤΑ) αυτοτρολλαρωμαι για να μην σπασω την οθονη.... και φτανουμε στον σημερινο να κερδιζω κ να ειμαι μαζι με τον 2ο στην διαφορα υπερ μου & να τον εχω αυριο εκτος.... και λεω εγω τωρα το χΑνΩ.. τι ακριβως γινετε με το παιχνιδι? ο 2ος ειναι στο 11% χαμηλοτερος, το γυριζεις στο φρισμπι ή οχι...???