Results 1 to 10 of 103
Like Tree126Likes

Thread: ΣΕΖΟΝ 121

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    VIP Nick Lizas's Avatar
    Ο γκολκηπερ αν τον χρησιμοποιήσεις σωστά σε βγάζει ασπροπρόσωπο έβαλε γκολ έδωσε ασίστ και έπιασε βαθμολογία στα ουράνια τον έχω βάλει και κτυπά κόρνερ και φάουλ

Sent from my iPad using Tapatalk
    nikolgiorgos and milpol like this.

Greek Forum Moderator nikolgiorgos's Avatar
    Quote Originally Posted by nick lizas View Post
    ο γκολκηπερ αν τον χρησιμοποιήσεις σωστά σε βγάζει ασπροπρόσωπο έβαλε γκολ έδωσε ασίστ και έπιασε βαθμολογία στα ουράνια τον έχω βάλει και κτυπά κόρνερ και φάουλ
    ναι αλλά ρε συ, να έχεις παικταράδες, να έχεις ονοματίσει μπέκαμ και χατζηπαναγή και να βάζεις τον gk σου να σκοράρει και να παίρνει ασίστ, κρίμα και άδικο δεν είναι ?
    milpol likes this.
    Καλώς ήρθατε στο Ελληνικό φόρουμ
    http://forum.topeleven.com/%CE%93%CE...%B4%CE%B1.html

VIP Nick Lizas's Avatar
    Quote Originally Posted by nikolgiorgos View Post
    ναι αλλά ρε συ, να έχεις παικταράδες, να έχεις ονοματίσει μπέκαμ και χατζηπαναγή και να βάζεις τον gk σου να σκοράρει και να παίρνει ασίστ, κρίμα και άδικο δεν είναι ?
    Ναι αλλά και χατζηπαναγης κτυπά ΕΙ από τα δεξιά και τα βάζει βλεπεις όπως είπα παραπάνω πρέπει να τον χρησιμοποιείς σωστά εγώ ένας λόγος που τον έχω βάλει να κτυπά Τα φάουλ είναι επειδή είναι αριστεροπόδαρος και στο κόρνερ το ίδιο γιατί άλλον αριστεροπόδαρο δεν έχω και όχι μόνο αυτό πριν σκοράρει και δώσει ασίστ η βαθμολογία του ήταν 6,6και όταν ανέβηκε στα ύψη έπιανε φάουλ έπιασε και τετατετ

Sent from my iPad using Tapatalk
    milpol and dsio like this.

Moderator milpol's Avatar
    Quote Originally Posted by nikolgiorgos View Post
    Και χατζηπαναγη και ροναλντο να τον ονομάσεις αμα ο παικτης ειναι παλτό made τοτε δεν κανεις τίποτα χαχα
    For official in-game help please refer to Top Eleven Support here.
    I upload top eleven content on my YouTube Channel.