Results 1 to 10 of 17
Like Tree9Likes

Thread: Τραγικό το παιχνίδι

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Rookie
    Quote Originally Posted by achilleas75 View Post
    5 χρόνια το παίζω το παιχνίδι , είναι για τα σκουπίδια και δεν αλλάζω τίποτα απ' όσα είπα.Το παιχνιδάκι δεν έχει καμία επαφή με την πραγματικότητα.Εδώ και 3 σεζόν δεν στρίβει με την καμία,αλλά η περσινή κ η φετινή είναι για γέλια,μόνιμα στο τρολλ από ομάδες παρατημένες.....αν δεν είμαι μέσα το κουφό της υπόθεσης είναι ότι κερδίζω ή φέρνω χ,αν είμαι μέσα χάνω από παρτάλια με όλα στο φουλ...όσοι είναι έξω απ'το χορό πολλά τραγούδια ξέρουν
    Δεν ξέρω τι να σου πώ.Εγώ απο τότε που κατεβάζω ποιότητα κάθε σεζόν κερδίζω triple crown+super cup.Ειτε είμαι μέσα είτε όχι τα γκολ πάνε σύννεφο.

Rookie nickosps's Avatar
    Quote Originally Posted by harkonto View Post
    Δεν ξέρω τι να σου πώ.Εγώ απο τότε που κατεβάζω ποιότητα κάθε σεζόν κερδίζω triple crown+super cup.Ειτε είμαι μέσα είτε όχι τα γκολ πάνε σύννεφο.
    Προφανώς υπάρχουν και οι ρομαντικοί που προσπαθούν με απλούς τρόπους να παίξουν το παιχνίδι. Δεν είναι όλα save/quit/load. Προσωπικά δεν έχω κατεβάσει ποτέ ποιότητα και παίρνω 1 πρωτάθλημα και/ή κύπελλο κάθε 4-5 σεζόν, αλλά ούτε έχω και τραγικά τρολοαποτελέσματα...
    milpol likes this.