Μακάρι για σένα. Κι εγώ προφανώς δεν επένδυσα τπτ σε αυτούς, γιατί δεν αξίζει..
Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk
Μακάρι για σένα. Κι εγώ προφανώς δεν επένδυσα τπτ σε αυτούς, γιατί δεν αξίζει..
Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk
Διαβάζω αυτό για τις ακαδημίες
https://forum.topeleven.com/top-elev...h-academy.html
και είναι και ένα άλλο , που λέει ότι αλλάζουν οι συνθήκες για την πώληση ενός παίκτη, ότι για να πουληθεί πρέπει να δοκιμάζουμε και άλλες φορές με πιο χαμηλές τιμές
https://forum.topeleven.com/top-elev...h-january.html
αλλά
- Εδώ και 2-3 σεζόν, προσπαθώ να πουλήσω τους παίκτες της ακαδημίας (γιατί έχουν χαμηλή ποιότητα και είναι αργοί στην ανάπτυξη) αλλά πάντα θα υπάρχει ένας που δεν θα πωλείται με τίποτα.
Προσπαθώ από την αρχή της σεζόν, σχεδόν κάθε μέρα, κατεβάζω έως το μίνιμουμ την τιμή αλλά τίποτα.
Ενώ κάτι άλλα παλτά παίκτες που είχα, σε πιο μεγάλη ηλικία, τους πούλησα.
Με ποια λογική δηλαδή αυτοί είναι πιο τραβηχτικοί από έναν 18άρη, έστω κι αν οι αγορές γίνονται από bot ομάδες ?
Τελικά τους ξεφορτώθηκα στο τέλος της σεζόν με την Άμεση Πώληση, στο 50% της τιμής.
Έχω δει κι άλλα τέτοια θέματα στο αγγλικό φόρουμ.
Εσε'ις μπορείτε να πουλήσετε όλους τους παίκτες της ακαδημίας ?
Last edited by Ποσιδονας; 04-03-2020 at 12:39 PM.
Εως τώρα , τους διέγραφα από την πρώτη μέρα (δεν τους κρατούσα καν στο "προπονητήριο" ) , αυτήν την σεζόν είπα να πάρω κανα δυο μπας και μου τύχει γρήγορος όπως ανέφερε Ο nick lizas . Για να δούμε .
For official in-game help please refer to Top Eleven Support here.
I upload top eleven content on my YouTube Channel.
Μπήκα στο φόρουμ γιατί κάτι μου χει κάνει εντύπωση τις τελευταίες μέρες...ο βοηθός μου βγάζει και καλά ένα matchup που μειονεκτώ σε σχέση με τον αντίπαλο και μου πλασάρει ένα μόνο παίχτη για να πάρω..πως γίνεται κάθε μέρα να μου έχει την επιλογή των τριών παιχτών;;μερικές φορές είναι 18-19 ετών και 105+ γι'αυτό ενδιαφέρομαι κυρίως..
Δεν γίνεται να εχεις καθε μερα την επιλογή των τριων. Ειναι συγκεκριμένες οι μερες που εμφανίζονται. Νομίζω δυο-τρεις φορές σε μια σεζον
Καλησπέρα!
Μου έχει βγάλει αυτόν τον παίκτη με αγορά 59 τοκεν.
Έχετε εμπειρία από τόσο ακριβούς νέους?
Θα είναι γρήγορος ίσως?
Τι λέει η εμπειρία σας για τους ακριβούς νέους?
Στάλθηκε από το SM-J530F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν σε συμφερει απο καμια αποψη να δωσεις τοσα πολλα τοκεν για να παρεις αυτον τον παίκτη,
είτε ειναι γρηγορος, είτε όχι.
Γενικά οι νέοι , όλες οι περιπτώσεις, είναι αποτυχία.
Η μόνη καλή ευκαιρία που μπορεί να πετύχεις, είναι κάποιος προτεινόμενος 19 χρ.
Αυτοί είναι και γρήγοροι.
Ολοι μέχρι τώρα που είχα, ήταν πολύ αργοί. Δεν λέει. Τουλάχιστον όσοι είστε στα χαμηλά λέβελ μπορείτε να βγάλετε καλά λεφτά πουλώντας τους