Η προσωπικη μου άποψη ειναι η παρακατω:
1. σπεσιαλ σκιλς, ναι μεν μετρανε κατα τη διαρκεια του match αλλα μονο στις λεπτομερειες. πχ αγορασα αμυντικο με skill εκτελεσης φαουλ και μου εβαλε πολλα γκολ μεσα στη σεζον δινοντας μου νίκες. Βεβαια δεν μπορω να ξερω το γκειμ εντζιν και αν θα σκοραρε καποιος αλλος στη θεση του. Ομως επειδη σε καθε σεζον χανουν ενα αστερι οι παικτες δεν αξιζει να επενδυσεις να τα αναπτυξεις.
2. τα ασσοψιατιον θα σου αποφερουν μονο εξτρα τοκ ν. Κατα τα αλλα τεσσερα ματς την ημερα ειναι πολλα. Ιντερακτιον\τσατ με αλλους παικτες μηδενικο, ο καθενας ειναι στον κοσμο του ετσι και αλλοιως
3. τα νεγκοσιεσιον ειχαν πολυ μεγαλο ενδιαφερον αλλα σχεδον τα καταργησανε
4. το τακτικο παιχνιδι πιστευω ειναι αυτο που πρεπει να ειναι για δεκα λεπτα που διαρκει το καθε ματς. Παιζουν ρολο οι αλλαγες που θα κανεις κατα τη διαρκεια του ματς. Το φουτμπολ μανατζερ το ειχα δοκιμασει γι λιγο και χαθηκα στις απειρες ρυθμισεις που ειχε. Νομιζω οτι το απλο ειναι και πιο καλο.
5. Γενικα ειναι δυο διαφορετικες φιλοσοφιες παιχνιδιου αν θα πας σε μικρους παικτες πιο εξελισιμους ή μεγαλους παικτες αλλα ικανοτερους. Θα βρεις μονος σου τι σου παει κα ιαναλογα τις συνθηκες μπορει να αναγκαστεις να κανεις και τα δυο ταυτοχρονα.
6. Δεν εχω προκαλεσει φιλικο ματς και δεν μπορω να σκεφτω γενικα καμια χρησιμοτητα. Νομιζω οτι η τακτικη που ακολουθεις δεν απαιτει καμια εξοικειωση/προπονηση, ασε που μπορει να χρειαστει να την αλλαζεις σε καθε ματς ή και μεσα στο παιχνιδι κάμποσες φορές. Επισης νομιζω οτι σου εξαντλει τους παικτες και δεν σου δινει κανενα οφελος σε σκιλλς.
7. Θα ελεγα στα πρωτα λεβελς να κανεις αρκετες προπονησεις ωστε να ξεκλειδωσουν και τα εξι κουτια ώστε να μπορεις να κανεις πιο βαριες και πιο εξειδικευμενες προπονησεις. Επιπλεον μην ξεχνας αναπτυξη υποδομων και τα οικονομικα σου.