Καταρχήν καλησπερίζω την παρέα και κουράγιο σε όλα τα επίπεδα!
Καινούριος manager λοιπόν στο TopElevn(με βεβαρημένο μανατζερικό μητρώο στα νιάτα μου και κύριως κατα την διάρκεια των φοιτητικών με Football Manager , FML ).
Το Μένουμε Σπίτι με ώθησε στο Top Eleven , αν και είχα σκανδαλιστεί πολλές φορές στο παρελθόν , και χαζολογάω τα βράδια εδώ και 2-3 βδομάδες.
2η σεζόν λοιπόν (με κούπα πρωταθλητή στην πρώτη , αλλά μάλλον έδρασε η τύχη του πρωτάρη) , η ομάδα μου είναι.η BARCALONIKA F.C. και η αλήθεια είναι ότι το game είναι αρκετά ενδιαφέρον.
Καταρχήν ΣΟΥΠΕΡ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στα ελληνικά μέλη που έχουν κάνει πολύ ωραία quick guides και ουσιαστικά εαν ξοδεψεις λίγο χρόνο στο forum δεν χρειάζεσαι τίποτε παραπάνω!
Στα γρήγορα η γενική μου εικόνα για το παιχνίδι
Στα συν :
- το εύκολο και όμορφο environment
- το concept των levels
- η 360 προσέγγιση με training / facilities etc
Στα μείον :
- σχετικά ρηχό tactical gameplay . Δεν έχει πολύ βάθος σε οδηγίες σε παίκτες , τύπους παιχνιδιού και προφανώς αυτό οφείλεται στο οτι η match engine μαλλον δεν έχει εξελιχθεί αρκετά παρότι το Top Eleven ειναι 10 χρόνια προιόν.
- περιορισμένο interaction με αλλους manager ( chats / negotiations etc)
Φαντάζομαι και ελπίζω ότι απο το level -4 και όταν θα μπλέξω με τα assosiations το δεύτερο μείον θα ψιλοκαλυφτεί (ή μήπως όχι?)
Γενικές λοιπόν απορίες (Θα εκτιμούσα πολύ κάποιον(ους) απο τους "Παλαίουρες) να βοηθήσει :
ΓΕΝΙΚΑ :
- Πόσο αλλάζουν το παιχνίδι οι ομοσπονδίες ? Ποια είναι τα πλεονεκτήματα που θα δω απο το 4 level σε σχέση με το gameplay αλλα και τα ουσιαστικά?
ΕΙΔΙΚΑ :
- Έχει νόημα να επενδύω στους παίκτες μου σε Special Abilities , New Positions στο training ή είναι καλύτερα να δουλεύω τα skills?
- Αξίζει τον κόπο να επενδύω σε μικρούς παίκτες (18 χρονών ) και να τους δουλεύω μακροχόνια ή καλύτερα να πηγαίνω σε έτοιμους και να αλλάζω την ομάδα κάθε σεζον?
- Πόσο σημαντικό είναι να παίζω φιλικά? (εκτός απο το να δοκιμάζω τακτικές) Βοηθάει παραπάνω στην εξέλιξη των παικτών σε σχέση με την προπόνηση?
Αυτα για αρχή!
Ευχαριστώ εκ των προταίρων και έυχομαι να τα πούμε και στο γήπεδο με καποιους απο εσάς σύντομα!