Αν λες για τους μεταλλαγμενους δεν αξιζει ο κόπος θεωρώ, εκτός αν θες να μπεις τοπ10 στις ομοσπονδίες.
Αν λες για τους μεταλλαγμενους δεν αξιζει ο κόπος θεωρώ, εκτός αν θες να μπεις τοπ10 στις ομοσπονδίες.
Αυτές είναι οι τιμές όταν ο παίκτης είναι 18 χρονών 5στερος?
Γνωρίζουμε μήπως πόσο περίπου παίζει η τιμή του όταν είναι μεγαλύτερος σε ηλικία ή όταν είναι διαφορετικής ποιότητας (4* ή 6* πχ)
Αυτοί οι παίχτες είναι πάντα με μία θέση και χωρίς ειδικότητα?
Γίνεται να βγουν με παραπάνω από μία θέση/ή με ειδικότητα και αν ναι διαφοροποιείται η τιμή τους και πόσο?
Ειμαι level 26.
Μεχρις στιγμης οι πιο ακριβοι παικτες εχουν αξια 110M και βγαινουν στην αγορα σπανια.
Αγορασα ενα τετοιον παικτη 18χρ. DC και θεωρωντας οτι ειναι γρηγορος πηγα να του δωσω θεση DL.
Λοιπον, στις 4 προπονησεις (hard, 5 drills), παιρνει μονο 2.
Παρομοια κατασταση και στο προηγουμενο level την προηγουμενη σεζον με εναν αλλο παικτη.
Δεν ειναι σιγουρο οτι η μεγαλυτερη αξια του παικτη (ανα level) σημαινει γρηγορος παικτης;
Sent from my SM-A320FL using Tapatalk
Club: LEGENDS FC (Level: 50)
40x League, 24x Champions League, 26x Cup, 12x Super Cup
18x Triple Crown
10x Quadruple Crown
Association: OPA MATSIOULA F.C.
Highest Division: Diamond
οχι δεν ειναι σιγουρο.
από κάποιο lv και πάνω όχι
Γιατί σχεδόν όλοι οι νέοι παίκτες έχουν ίδια τιμή.
Όταν έχεις μια λίστα παικτών από την αγορά, πρέπει να κάνεις ένα σορτάρισμα στη αξία και αυτοί που είναι πάνω πάνω, είναι οι γρηγορότεροι.
Ελπίζω να του έδωσες ασκήσεις με επιθετικά skills, όπως παιχνίδι από τα άκραΑγορασα ενα τετοιον παικτη 18χρ. DC και θεωρωντας οτι ειναι γρηγορος πηγα να του δωσω θεση DL.
Λοιπον, στις 4 προπονησεις (hard, 5 drills), παιρνει μονο 2.
και όχι ασκήσεις αμυντικών (press the play πχ)
Καλώς ήρθατε στο Ελληνικό φόρουμ
http://forum.topeleven.com/%CE%93%CE...%B4%CE%B1.html
Oops, οχι του εδωσα αμυντικα, θα δοκιμασω με επιθετικα.
Δεν γνωριζα οτι κανει τη διαφορα και γιατι.
Sent from my SM-T710 using Tapatalk
18x Triple Crown
10x Quadruple Crown
Λοιπον βαζοντας Slalom Dribble, στις 25 προπονησεις πηρε +1 DL στις 23.
Μονο 2 φορες κολλησε. Καμια σχεση με τις πρωτες 25 προπονησεις οπου πηρε στις 12.
Sent from my SM-T710 using Tapatalk
18x Triple Crown
10x Quadruple Crown
Εδώ τα εξηγεί ο Νικ dsio, διάβασε το
https://forum.topeleven.com/%CE%95%C...%81%CE%B1.html
πήρα αυτόν τον παίχτη στην αρχή της σεζόν, φαίνεται πολύ καλός.Δεν έχει σκοράρει σε ένα ματς του CL, ενώ σε κάτι 5αρες που έχω ρίξει έχει δώσει 4 assist.Λέω να επενδύσω επάνω του με 30-40 πράσινα.Η ερώτησή μου είναι η εξής:
Να του βάλω ειδικότητα one on one, ή μήπως έξτρα αστέρι;
Εδώ να παραθέσω τα εξής:
1) έχω training lvl 27 αλλά από τις προπονήσεις έχω μόνο σε μία τρεις σφυρίχτες (pass, go and shoot) σε όλες τις άλλες έχω δύο ή και μία, ενώ δεν έχω ξεκλειδώσει μία προπόνηση από την κάθε κατηγορία
2) Στην βασική ενδεκάδα μου σχεδόν όλοι οι παίκτες μου είναι 4*-5* με εξαίρεση έναν mc 3*+ και ένα dr 3*+. Το λέω γιατί κάπου διάβασα ότι αν μπλέξεις αστέρια με μεγάλες διαφορές μεταξύ τους, είναι πολύ πιθανόν να αποτυγχάνεις συχνά
3) Καλό είναι να του κάνω το upgrade, περίπου δύο ή τρεις ημέρες πριν από ένα σημαντικό παιχνίδι? (γιατί σε κάποιο post του nik λέει ότι οι παίκτες κουράζονται και δεν αποδίδουν καλά για 2 ημέρες περίπου)